dane93 10 Napisano Februar 19 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Miki94K je napisao: Da li si mozda isao da ga pogledas? Nisam, samo sam ga ovako pratio kao neku trecu opciju jer mi Aprilia nije bila prva opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki94K 14 Napisano Februar 21 U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco agility Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 2. 2025. at 13:51, Miki94K je napisao: Sta mislite o ovom? Aprilia SR MAX 300 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Aprilia SR MAX 300, 2014. godište, Scooter, vozilo prešlo 26000 km, Novi Sad. Cena 2.650 € - Motori - Polovni... Ako ima neka dobra dusa da pogleda ovu masinu, nek se javi placam klopu i pice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
little_boy 0 Napisano Petak u 12:50 U prolazu, 3 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Svako danas nešto jaše!! Prijavi odgovor kao problematičan Da se na dovežem na ovu temu sa mojoj dilemom pri kupovini Trenutno imam Yamahu Xenter 125cc i razmiljam o prelasku na Yamahu X-City 250cc ili Honda SH300. Honda je najsličnija mojoj Yamahi Xenter što se tiče nedostatka prostora za sitnice, ispod sedišta može da stane samo prva pomoć i alat, u kofer kaciga, letnja jakna i pojas.. ali je lagan za vožnju kao bicikla. Kod Yamaha X-City modela mi se svidja to što izgleda baš kao pravi maxi skuter, verovatno je sedište udobno i može da odvoza neka tura od 100-150km bez pauze. Ako ima neko iskustva sa ova dva modela (prednosti, mane, servisi/delovi) molio bih za pomoć Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...