DeepDrunk 171 Napisano Octobar 20, 2022 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan On 10/19/2022 at 10:35 PM, Darko Floyd said: Čestitam! Sve nas je više vlasnika SYM-a, na proleće da napravimo neko druženje i zajedničku vožnju Zasto tek na prolece,ko zna oce li nam masine biti ispravne do tada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7185 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 2997 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Honda Forza je čudovište u toj klasi... Agregat, ciklistiku, keyless... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 919 Napisano Octobar 21, 2022 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, DeepDrunk je napisao: ko zna oce li nam masine biti ispravne do tada Za ispravnost mašine garantuje EuroSumar bar 30.000 km. ja tek načeo 1.300 od toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeepDrunk 171 Napisano Octobar 23, 2022 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: BG Motocikl: MaxSym 400i Prijavi odgovor kao problematičan On 10/21/2022 at 11:55 AM, Darko Floyd said: Za ispravnost mašine garantuje EuroSumar bar 30.000 km. ja tek načeo 1.300 od toga Malo se zezam posto je SYM ovde poprilicno nepoznat i ljudi su skepticni. BTW u Nemackoj a mislim i u ostatku EU dileri daju garanciju 100 000km na motor i 5 godina garanciju a ovi ovde nas vacare po obicaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Octobar 24, 2022 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiii stigao je Prvi utisak: vozim ga ko po jajima Malo da se naviknem na gabarite i tezinu, a i rekose mi da ne lupam mnogo po gasu, dok ne prodje prvih 1000km razrade. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sgolub 91 Napisano Octobar 26, 2022 U prolazu, 73 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym cruisym 300 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom! Raduje me da nas je sve više sa Sym-ovima, posebno sa cruisym-om. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Novembar 9, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Danas gledao Forzu 350. Moćno izgleda. Od napred svetli kao neka Scania što je veliki plus. Vizir može baš visko da se podigne, a i nisko da se spusti. Mnogo više nego Xmax. Zvuk motora lep baš. Problem je što mi korman udara u kolena u jakom motanju, mada nisam testirao da li bi u vožnji smetalo. Može li da se podigne? Prodavac nije znao, tj. ja sam znao više detalja od njega (otkrio mu da ima izlaz za TypeC u pretincu, npr). Sedište je dosta tvrdo, ne podiže se skroz nego pod oštrim uglom, deluje da ispod ima manje mesta od Xmax (nisam poneo kacigu). Ali za 6600 dolazi i kofer. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vucko23 1107 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 382 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750 sivi soko šaltalica Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD i ja planiram da pogledam Forzu u skorije vreme, dosta sam ja niži od tebe i na sajmu kad sam seo imao sam vrlo dobar položaj, bolji nego na malom ADV. Šta misliš jel ima nekog prostora za spuštanje cene? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1933 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 791 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan U Delti uvek postoji prostor za spuštanje cene. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Novembar 10, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan @QmBGD koliko si visok kad ti udaraju kolena?Meni se sve više dopada Forza u odnosu na Xmax, ne znam zašto. Adv i dalje najviše ali pitanje jel vredan razlikeSent from my SM-G990B2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Forza favorit i pre gledanja bila, ALI Xmax ima definitivno više mesta za vozača. Ja sam 188. Kao što rekoh, verujem da se podiže korman, samo da nađem potvrdu. Osvetljenje motora od napred je veliki plus, baš je uočljiv. Vizir mi dođe do kacige u podignutom položaju, što mi je taman da ne udara vetar u vrat i grudi, a opet da se ne gleda kroz njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, QmBGD je napisao: Problem je što mi korman udara u kolena u jakom motanju, mada nisam testirao da li bi u vožnji smetalo. U praksi, teško da ćeš ikada da motaš korman toliko da ti udari u kolena. Ali ipak, jeste znak da fali mesta. Ako ti je skučeno na prvi pogled, biće bojim se tek mukica kad voziš duže relacije. I meni je Forza bila favorit, ali ebiga, nemam mesta za krake. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Baš to, motaš "pun" kada su ti noge dole, pa ne smeta. Ja svakako ne žurim nigde, MP3 mi je opremljen za zimu, za bilo koji drugi morao bih i Termoscud da tražim. Eh da, Forza poskupljuje od NG, kao i Xmax koji u TechMax paketu ide na preko 8.000€... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Najviše pozicije kormana u odnosu na kolena vozača, ono što sam ja probao (ja sam 194cm visine, nešto sam duži u nogama od uobičajenih proporciaja čoveka, 160kg težine što samim tim povećava i obime nogu), imaju BMW C400 GT i X, Honda X-ADV 750, Kymco DT X360 i ovo su jedina tri modela koja za mene i u punom otklonu kormana ne udaraju u kolena, jedino je model Kymca kraj kormana udario u sredinu moje butine. Pa sam se ja odlučio za BMW-a C400 GT, fotelja na dva točka. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Novembar 10, 2022 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bokte, a plata stoji Dobar je i meni ovaj moj, kad bolje razmislim Nego, htedoh reći, ergonomija je najbitnija kod skutera. Mora vozilo da ti odgovara gabaritima, da bude udobno, pa onda tek sve ostalo. Jednom sam se tako zeznuo sa Scarabeo 200, sve me živo bolelo posle iole duže vožnje, i nikad više! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzekiNp 4 Napisano Januar 8, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Malaguti Madison 125cc penzija,u potrazi za novim Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav drugari,ima li neko od kolega za prodaju neki skuter 250cc?atlantic,nexus,x max? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano Januar 8, 2023 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li video ovaj? Honda forza 250 - skuter - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Na prodaju Honda forza 250. God: 2007 Km: 28000 Registrovan do 28.4.2023. Odličan primerak, pre 100 km zamenjeno ulje, zadnja guma. ABS na prednjem i zadnjem točku, mogućnost automatskog i manuelnog menjanja brzina, bez kontaktno paljenje, direktno ubrizgavanje. Prodaje se zbog nedostatka vremena... Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzekiNp 4 Napisano Januar 8, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Malaguti Madison 125cc penzija,u potrazi za novim Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bokes je napisao: Jesi li video ovaj? Honda forza 250 - skuter - Prodajem - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Na prodaju Honda forza 250. God: 2007 Km: 28000 Registrovan do 28.4.2023... Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Gledao sam na oglasima,i ovde na forumu sam video na motoberzi,ali nesto sam se zalepio najvise za x max i nexus,posto bi najvise vozio po gradu pa mi najvise odgovara 250cc,razmisljam jos uvek sta bi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzekiNp 4 Napisano Januar 8, 2023 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Pazar Motocikl: Malaguti Madison 125cc penzija,u potrazi za novim Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta cu sam sa sobom ,hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 247 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko prodaje ili zna za neki Beverly 500 koji je iole odrzavan? Dugo vec pratim oglase, povecavam budzet, ali mi se cini da su oglaseni uglavnom jako zapusteni skuteri, a cene nikad jace. Ako neko ima info i za neki drugi model da je na prodaju i da valja, bio bih jako zahvalan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Februar 21, 2023 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A zar nisi već kupio Bev 500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Februar 21, 2023 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Posle malo duže potrage, kupljen beverly 250i, 2006 godište... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 247 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, boza_kg je napisao: A zar nisi već kupio Bev 500? Kupio pocetkom prosle godine, vozio sezonu i prodao. Kupio gume, resio kvacilo, ali nisam bio zadovoljan generalnim stanjem. Sad imam duplo veci budzet, ali mi se izbor cini jako tuzno. Kupio bih nesto odrzavano, platio bih i vise za to, samo da znam da nije les. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9664 Napisano Februar 22, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, sasa_f1 je napisao: Da li neko prodaje ili zna za neki Beverly 500 koji je iole odrzavan? Dugo vec pratim oglase, povecavam budzet, ali mi se cini da su oglaseni uglavnom jako zapusteni skuteri, a cene nikad jace. Ako neko ima info i za neki drugi model da je na prodaju i da valja, bio bih jako zahvalan. Ako si se vezao samo za Beva 500, onda zanemari moje pisanje... Kolega @Pauk prodaje Hondu Forcu 250 u savršenom stanju, pogledaj oglas... Ja prodajem Scarabeo 400i/2007 (Piaggio master) koji je mehanički dobar, estetski lošiji... Ovu Forcu bih odmah uzeo, bar mi deluje kao dobar primerak. Opet kažem, ako je samo Bevka u pitanju, zaboravi ovo, bez ljutnje... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa_f1 247 Napisano Februar 22, 2023 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli TRK502x Prijavi odgovor kao problematičan Pa 500 jer cu koristiti autoput kroz Bg svakodnevno, i volim vikendom da odem malo van grada. Nisam striktno vezan za Bev, ali imao sam 2kom i nekako mi je taj 500 kao model legao. E sad, posto smatram da je vecina sa oglasa u losem stanju, da nisu vredni gledanja, manje vise sam se fokusirao na trazenje po Bg-u eventualno malo van, zato ovu Hondu nisam ni primetio. Moze li neko da me edukuje koja je ovo prica oko "menjanja brzina" na hondi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...