Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 9, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 9, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Octobar 12, 2022 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, već neko vreme ne posedujem VFR 800 (od kad sam ga totalisao), ali pre neki dan raspremam garažu i pronađem originalni auspuh za ovaj motor. Ako ima neko ko je zainteresovan neka se javi. Cena? Nemam pojma. Neka bude za početak okruglih 90EUR pa ćemo se lako dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 12, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koja 800-tka? Vtec ili ona prethodna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1377 Napisano Octobar 12, 2022 Vinyl rider, 830 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Disko Nindža said: Koja 800-tka? Vtec ili ona prethodna? 5 generacija , RC46 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Octobar 13, 2022 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan e da je vtec pa da uzmem da isprobam nesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 15, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7728 Napisano Octobar 15, 2022 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Oho... Es se to ponovio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 15, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Andrej_Hotstepper said: Oho... Es se to ponovio? Nisam, samo malo osvezim temu sa lepim primercima :). Ne bih ponovo kupovao vfr-a, tezak je za moj ukus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano Octobar 16, 2022 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.10.2022. at 17:00, Motorcyclist je napisao: Ne bih ponovo kupovao vfr-a, tezak je za moj ukus. Prešao si sa L4 GPZ-a, na V4 VFR-a. Nije VFR toliko težak, koliko se težina oseća zbog višeg težišta. Pogotovo u gradskim vožnjama i manevrisanjima, mora da se pazi inače lako baca na obe strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 16, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MOTOM said: Prešao si sa L4 GPZ-a, na V4 VFR-a. Nije VFR toliko težak, koliko se težina oseća zbog višeg težišta. Pogotovo u gradskim vožnjama i manevrisanjima, mora da se pazi inače lako baca na obe strane. Pa nije bas ni lagan. GPZ je biciklica naspram njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 16, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moze VFR sasvim vrlo lepo da se krivinari samo zahteva malo vise rada od vozaca jbg, a ni u gradskoj voznji nije nesto narocito naporan, bar meni. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 16, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Disko Nindža said: Moze VFR sasvim vrlo lepo da se krivinari samo zahteva malo vise rada od vozaca jbg, a ni u gradskoj voznji nije nesto narocito naporan, bar meni. Izgleda ja nisam navikao na taj rad Mada verujem da je nov tj. sa novim ogibljenjem i gumama, bila bi druga pesma. A mozda je samo do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 16, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ni moj nije bio nov kad sam ga imao, ali meni je bio sasvim ok, sve mu oprostim kad zaurla mocna V4 masinerija, jedino grejanje sedista nisam mogao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 16, 2022 Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Disko Nindža said: Ni moj nije bio nov kad sam ga imao, ali meni je bio sasvim ok, sve mu oprostim kad zaurla mocna V4 masinerija, jedino grejanje sedista nisam mogao Meni to grejanje i nije problem jer ne vozim po gradu. Nekako sam na GPZu bio opusteniji i lakse ga vozio po krivinama. Ali na ravnom, udobnost, kocnice i sve ostalo ne moze se porediti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 16, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog za tebe bi bio recimo CBR 600F4, Ninja ZX-6R 98-99... neka old skul udobna 600-tka trkalica sa aluminijskom šasijom, laka ko pero. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18074 Napisano Octobar 16, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5331 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Disko Nindža said: Moj predlog za tebe bi bio recimo CBR 600F4, Ninja ZX-6R 98-99... neka old skul udobna 600-tka trkalica sa aluminijskom šasijom, laka ko pero. Slazem se. To sam i hteo, ali jbg finansije... I naravno redna 4 Promenio Octobar 16, 2022 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5009 Napisano Octobar 17, 2022 Drug član, 1072 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ništa kao V... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mmlad239 0 Napisano Octobar 18, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li neko ima iskustva sa zamenom korpe na VTEC RC46? Više me interesuje finansijsko pitanje, odnosno koliko bi to zadovoljstvo moglo da košta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 20, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7728 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Desmo said: ....ih ... Nisam siguran da je to baš dobro investiran keš ... Nije on nikad bio za ovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 21, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa VFR rc36 vodi poreklo od legendarne trkalice rc30, bar što se tiče mašine, a šasija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7728 Napisano Octobar 21, 2022 (promenjeno) Drug član, 3185 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...jel znaš šta je isto a nije isto? Od sličnosti ta dva je samo da su oba agregata V4... ... titaniumske klipnjače, magnezijum dekle, slipper clutch (fabrički 1989!)... Mislim da je i radilica 90' ... Koja je ono ludnica... Kad gledaš Dunlopa kako ga pegla po TTu... A da, a RC46 je krmača krmača:D Promenio Octobar 21, 2022 član Andrej_Hotstepper Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3402 Napisano Octobar 21, 2022 Drug član, 1364 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan Radilica je 360 kao na rc213v-s, otuda i drugaciji zvuk RC30 Crankshaft 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Octobar 21, 2022 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da bidnem iskren meni je zvuk sa 180° radilicom na rc36 i rc46 mnooogo bolji nego 360° na rc30 i rc45 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...