Grnca 1703 Napisano Maj 25 Vinyl rider, 896 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Potreban vizir za Hondu VFR800fi RC46 , ako ima neko nesto, zna nekog da ima i slicno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5989 Napisano Maj 30 Drug član, 1281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Ja odavde naručio kad se moj polomio Just a moment... WWW.BRIXIAMOTO.COM I dalje imam taj polomljeni za ne daj bože, ako ti nešto znači, može da posluži. Nemam sliku, sklepan je uz pomoć lepljive trake i ima rupu i dalje, ali stigao je do Irana i nazad takav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1703 Napisano Maj 31 Vinyl rider, 896 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan A imam i ja stari - mislio sam da ima neko OK stanje jer je zamenio za touring ili tako nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...