Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 18 Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 4 godine vozim VFR rc36 .Jeste malo teži,meni lično i malo niži ( imam i Super Teneru) pa stvar navike ,ali nije dosadan nikako ,odvrneš malo gasa,dobije fino snage i kick-a od 6.5k pa na gore ..A,tek zvuk ,jedinstven. Želja mi je V tec,nisam ga nikada probao ,ali na to ciljam kao sledeći bajk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 18 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim onaj sivi u oglasima, bas je lep. Znam da mi ne bi legao. Vtec je dodatna komplikacija i skuplje odrzavanje. Da nije toliko tezak verujem da bi bio mnogo zabavniji. I gsr je dosta linearan motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 681 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozio tdm850 3vd pre ovoga. VFR mi je preporod sto se tice tezine Mislim tu su negde. Ali TDMu nekako sva tezina bila gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 18 Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kao i na S.Teneri,sva težina na rezervoaru .Taj sivi Vtec sa oglasa je bez mane,no cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 681 Napisano Jun 18 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Secam se kad sam seo na ducati sp4 na nekom motoskupu. Jbt, bicikla. Stao iznad njega, ducati mi izmedju nogu, prst mi na rezervoaru i bukvalno setam motor levo desno. Tdm nagdnem malo u mesto, odosmo i on i ja dole 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 18 Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 18 (promenjeno) Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, Dule Sebeški said: Isto kao i na S.Teneri,sva težina na rezervoaru .Taj sivi Vtec sa oglasa je bez mane,no cena... Jos Arrow auspusi Ja sam imao scorpiona na vfr-u i vozio sam bez db killera i bilo je taman. Hteo sam I4 zvuk, sada posto mi je fabricki auspuh vijacu mozda neke kineze cisto da se bolje cuje. Kako vreme prolazi bas mi se svideo taj V4 zvuk i zupcanici na RC36. Kazem jedino se nisam mogao sastaviti u krivinama sa njim. Da li tezina, raspored V4 mase, gume a i heble - korman mi je ipak preporod. Oni sto stavljaju korman na VFR-u, to mi je ko piletu sise. Bar ono sto sam do sada vidjao kada izdignu onako visoko. Ovo kod tebe sto vidim, cak ni ne primetim odavde da je nesto rardjeno. Promenio Jun 18 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 18 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ima korman i rejzere ,komplet led (štop, blinker,migavci,farovi,maglenke ) podignut zadnji kraj motora,custom sedište (nije na slici) Race Ada izduv,grejače ručica ,navigacija,USB,slajderi,nosači kofera,alarm,vizir, automatski podmazivač lanca ... Promenio Jun 18 član Dule Sebeški 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 681 Napisano Jun 19 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Dule Sebeški said: Ima korman i rejzere ,komplet led (štop, blinker,migavci,farovi,maglenke ) podignut zadnji kraj motora,custom sedište (nije na slici) Race Ada izduv,grejače ručica ,navigacija,USB,slajderi,nosači kofera,alarm,vizir, automatski podmazivač lanca ... Daj slike da vidim kako su namontirani slajderi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 1018 Napisano Jun 19 (promenjeno) Sindikat Samostalni Jahač, 387 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan [/u rl] Na debeli flah 5mm ušrafljen na 2 mesta na ramu. Ne znam koliko se vidi,kada budem skidao bočne oklope slikam pa šaljem. Promenio Jun 19 član Dule Sebeški 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5719 Napisano Jun 20 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan On 6/18/2025 at 3:40 PM, Dule Sebeški said: Ima korman i rejzere ,komplet led (štop, blinker,migavci,farovi,maglenke ) podignut zadnji kraj motora,custom sedište (nije na slici) Race Ada izduv,grejače ručica ,navigacija,USB,slajderi,nosači kofera,alarm,vizir, automatski podmazivač lanca ... Na ovome ti zavidim Nemoj da žuriš na vtec 2002+, čuo sam ljude da nisu baš zadovoljni njim bili. Hoću da kažem, dobro provozaj pre kupovine, pa posle radi šta 'očeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 681 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan vtec u odnosu na 800fi izgleda kao svemirski brod. mnogo modernije. ali kazu da je supalj na nizim obrtajima. Sta znam, meni ovaj zanimljiv zbog zupcanika Mada krenem da ih psujem posle jedno 3 sata voznje kad mi se uzuje usi, kao busilicu da jasem. Memi se vfr1200 mnogo svidja, nego malo mi malecak dodje, a i sta da radim sa 170 konja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dado_VFR 4 Napisano Jun 20 U prolazu, 5 postova Lokacija: Arilje Motocikl: Honda VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, JoeD je napisao: vtec u odnosu na 800fi izgleda kao svemirski brod. mnogo modernije. ali kazu da je supalj na nizim obrtajima. Sta znam, meni ovaj zanimljiv zbog zupcanika Mada krenem da ih psujem posle jedno 3 sata voznje kad mi se uzuje usi, kao busilicu da jasem. Memi se vfr1200 mnogo svidja, nego malo mi malecak dodje, a i sta da radim sa 170 konja... Što se tiče buke, treba koristiti čepiće za uši prilikom vožnje (imaju namenski za motorcikle). Generalno je prijatnije voziti sa njima i zbog same buke od vetra i od mašine 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 681 Napisano Jun 20 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan ma koristim. Uglavnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5719 Napisano Jun 24 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Da, ja uvek vozim sa čepovima. Ne zbog zupčanika, već zbog onog šištanja vetra koje mogu da se zakunem da je štetnije nego bilo koja druga buka na motoru. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 24 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. Jedino vetar smeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11140 Napisano Jun 24 Hronični Motociklopata, 7604 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan On 20. 6. 2025. at 11:53, JoeD je napisao: vtec u odnosu na 800fi izgleda kao svemirski brod. mnogo modernije. Nit je lepsi nit moderniji, nema na njemu niceg ni boljeg ni kvalitetnijeg, samo su ga usrali sa budjavim Vtec-om, izbacili (legendarne neunistive) zubcanike i stavili lance za razvod bregastih, u prevodu, usrali su motor za sve pare, unazadili ga i zakomplikovali. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 24 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam taj vtec 800 agregat u crosrunner-u, bogami bas je lep! Ugladjen i pun snage, promeni zvuk kada vtec proradi ali ne tako drasticno neki sec ili cim u voznji. Ovaj sa slike ima i "Kvik sifter i auto bliper", znaci samo za kretanje treba kvacilo, resto se saltuje (i na gore i na dole) samo nogom. Uglavnom, prepeglano je ubrizgavanje dobrano u odnosu na ovaj 800i model. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5719 Napisano Jun 24 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da su ga već oko 2006. malo doveli u red. Meni se na tom modelu ne sviđaju farovi, pa mi je onda i ceo motor manje lep auspusi i kontrolna tabla su super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3958 Napisano Jun 25 Ne silazi, 5078 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Disko Nindža said: Nit je lepsi nit moderniji, nema na njemu niceg ni boljeg ni kvalitetnijeg, Ima, topovi ispod bulje. Brže ti zimi ugreje jaja, a leti skuva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1497 Napisano Jun 25 Vinyl rider, 862 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Forsberg je napisao: Kažu da su ga već oko 2006. malo doveli u red. Meni se na tom modelu ne sviđaju farovi, pa mi je onda i ceo motor manje lep auspusi i kontrolna tabla su super DA , ja imam isti problem, uvek stavljam estetiku iznad funkcionalnosti , VFR800 ima OOOOODLICAN far, 2xH4 i to osvetljava put fenomenalno. Sa druge strane - krpio sam drugara koji vozi KTM , kako ima gadan far i lici na insekta a on mi odgovara : ja ga nevidim dok vozim !!! I tu je u pravu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 35 Napisano Jun 27 U prolazu, 76 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je vfr rc 46 mnogooo kvalitetniji od vtec modela,nebo i zemlja a to zna svako ko je vozio(imao) i jedan i drugi,po meni najlepši i najkvalitetniji model.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jun 30 (promenjeno) Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga moj bivsi VFR na oglasima. Ja ga prodao pre oko 3 godine za 1200e. Kontam moze se spustiti na 1300e. Honda VFR WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda VFR, 1990. godište, Touring, vozilo prešlo 61000 km, Novi Banovci. Cena 1.600 € - Motori - Polovni Automobili Promenio Jun 30 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20139 Napisano Jul 1 Integrisan, 6291 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan memes and movies account (@netflixnmovies) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 1M likes, 4,280 comments - netflixnmovies on February 13, 2025: "This movie is pretty... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 5719 Napisano Jul 1 Drug član, 1205 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Sve bih im oprostio samo da su ostavili pravi zvuk Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...