Gliga 4433 Napisano Septembar 8 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Da, nadam se da niko moj post nije shvatio kao predlog da se tuda prelazi na Kosovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5518 Napisano pre 22 sati Drug član, 1980 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano pre 18 sati Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @živke Ko te snimao? Kako se zove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5518 Napisano pre 17 sati (promenjeno) Drug član, 1980 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam snimao. Na snimku je moj drugar, popularni Marko Tenera. Promenio pre 17 sati član živke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2635 Napisano pre 13 sati Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa negde sam skapirao da imamo zajednickog prijatelja, kupio motor kao tvoj u sivoj boji, i ima slican glas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5518 Napisano pre 34 minuta Drug član, 1980 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Izlete mi ovaj video na yt, baš mi je ulepšao jutro I off road, i oprema (papučke), i motor, pejzaži, pa čak i divlje svinje i bekstvo od policije na kraju Nema dalje, prava avanturistička vožnja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...