3OPAH 1290 Napisano Septembar 20, 2018 Drug član, 1162 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, dl minak je napisao: Prodaje li markone jos uvek scottoliere? Posto je sada onaj v (najosnovniji)? https://sr-rs.facebook.com/MotoLandSrbija/posts/scottoiler-od-sada-u-moto-land-u-od-ove-godine-proizvode-firme-scottoiler-mozete/1028390590509620/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 20, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek preko Sekule narucivao po ceni iz Louisa. Bio je taj osnovni model oko 150 eura a sa manjim rezervoarom Louis edition jeftiniji, ista priča al manji rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 20, 2018 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ne naručuj Louis edition !!!! cure na spoju boce i regulatora ugradio sam tri u zadnjih godinu dana i svi od reda cure..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Septembar 20, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Imam izgleda sreće, moj ne curiSent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Može da se zalije plastikom. Nije to problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 624 Napisano Septembar 21, 2018 drkadzija, 1227 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dva dela od kojih je jedan pokretan da zaliješ plastikom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Septembar 21, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, dl minak said: Prodaje li markone jos uvek scottoliere? Posto je sada onaj v (najosnovniji)? Pozdrav, Prodajem, ali je cena veća nego u Louis-u. vSystem je 19.900 Din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima.Trenutno je prilicno razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 22, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kako da dva dela od kojih je jedan pokretan da zaliješ plastikom? Nikako. Loše sam razumeo gde curi. Moj je eSystem, kod Markonija kupio prethodni vlasnik, @dankan, i ne curi nigde gde ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Septembar 23, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Meni je Louis Edition upravo uspešno procureo na pomenutom spoju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam skottoiler. Bio je montiran na yamahi mt 07, a onda kada sam bio kod Vulkanizera da menjam gume, polome držač kada su skidali zadnju gumu. Osim tog dela za montiranje mislim da je sistem ispravan. Ako ima neko ko bi pokušao da namesti sebi na motor, rado cu poslati. Poslato s mobilneg 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Može, salji adresu u private Poslato s mobilneg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Septembar 30, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @milosmc svaka cast na gestu. to u takvom stanju vredi 30-40e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da će biti od neke koristi. Meni kao noobu u garaži može samo da skuplja prašinu. Poslato s mobilneg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22585 Napisano Septembar 30, 2018 Integrisan, 9678 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravo drug!!! Gest vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dl minak 183 Napisano Decembar 1, 2018 Svrati ponekad, 338 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za gest druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Da li možda neko ima rashodovan skott? Potreban mi je onaj gumeni poklopac sa oduškom, koji se skida kada se skott dopunjuje. Dobio sam iz Louisa zamenski podmazivač, ali bez te gumice Na slici sam zaokružio deo koji jurim. Hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Ma neće prvo mi poslali samo holder, pa je malo falilo da ih pitam na šta da ga nakačim? Iu drugog puta tek poslali rezervoar, ali klot, bez čepa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Pa procureo je. To je onaj mali Louis Edition. Procureo posle jedne sezone, sam od sebe. Krenuo u prepisku sa Louisom, trajalo je to par meseci. U međuvrenu prodao taj motor i nedavno mi stigne samo go rezervoar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Decembar 20, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Svakako sam mislio da se obratim Skott-u direktno i kupim taj deo od njih, ako ga uopšte prodaju. Ali, rekoh, hajde da prvo probam ovde, možde nekom 'vata prašinu po garaži? Ili ga neko podmetnuo pod astal da se ne mrda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Gsr 92 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Asanja (Srem, Obedska bara) Motocikl: Honda Vfr 1200xd Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna mi je mala pomoc, dobio sam scottoiler v system. medjutim kapalice su obrijane do kraja. Jel mogu kapalice druge, ili sta "nabudziti"? Double kapalica u motolandu 4900din sa crevom. (papreno) Naravno nemaju, stize u martu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Dual Injector Body - Scottoiler UK/International WWW.SCOTTOILER.COM The Dual Injector Body is available as a replacement for broken or... https://www.scottoiler.com/product/dual-injector-injectors-standard-55mm/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Plus 8 funti poštarina za Srbiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 4, 2019 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi gde mogu da kupim set drzaca creva za scottoiler, jel ima neko viska (1 mi nedostaje) ili ideju za nesto slicno Delivery Tube Routing Options - Scottoiler UK/International WWW.SCOTTOILER.COM Various options for securing delivery tubing to the swing arm and along the bike. From adhesive clips to conduit and... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 4, 2019 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Reseno skuplja varijanta preko Sekule Buy Cable holder set for Scottoiler 5-piece, black | Louis Motorcycle & Leisure WWW.LOUIS-MOTO.CO.UK Cable holder set for Scottoiler 5-piece, black at Louis. Secure payment ✓ Free returns ✓ 2-year right of return ✓ » Buy now! jeftinija naravno aliexpress DSHA 20pcs Adhesive Car Cable Clips Cable Winder Drop Wire Tie Fixer Holder Cord Organizer Management Desk Cable Tie Clamps-in Cable Clips from Home Improvement on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...