Jump to content

Moto Zajednica

dankan

Članovi
  • Broj tema i poruka

    404
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Shenzhen / Hong Kong
  • Motocikl
    R1200GS ; vespa px200e

Poslednji posetioci profila

3653 profile views

dankan's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

377

Reputacija u zajednici

  1. @ZERO CORD ADV ovo super mocno izgleda, koje su ovo maglenke?
  2. Ako je odradjen lepo, ovo je super prilika. Cenovno korektno vrlo. Ima ovde na forumu ljudi koji ih znaju jako dobro, servisiranje je lako, postoji knjiga, manual, sve se da lako odraditi. Za to be brini, i delova ima, na kraju, BMW ih jos uvek isporucuje na zahtev. Na kraju, moj stav, ne mora biti ispravan... steta je ovakav motor preradjivati u nesto... a i sada nece biti lako registrovati prepravke, bar tako kazu.
  3. Javi bas sta ce da kazu... nista me ne iznenadjuje, ali ipak mora da postoji zvanican stav o motorima.
  4. Na pumpi? Na kojoj se pumpi prodaje? NIS? Jel isto vezana za vozilo?
  5. Kamerice su rezervisane.
  6. Da li su prodate kamere? Pozdrav

  7. Prodajem svoj set GoPro kamerica, ukupno imam 4 kamerice koje sam koristio, dve su vec rezervisane, dve su jos uvek ostale za prodaju. Sve kamere su GoPro Hero 3 Black, i idu sa po 3 baterije, od kojih je jedna GoPro, ostale 2 su zamenske. Baterije u dobrom stanju, redovno se pune. Kamerice su stare 4 godine, koriscene na moto turama, biciklizmu, pod vodom i na skijanju. Obzirom da su sve vreme koriscene u kucistu nemaju ostecenja. Uz kamerice ide punjac kao na slici, USB prikljucak i nekoliko delova za kacenje. Obzirom da u Srbiju dolazim 20 Marta, sada kacim pa ako je neko zainteresovan neka se javi na pp da ne zovete strani broj. Cena je 90 Eura za jednu kamericu sa svim na slici. Ukoliko se kupuju dve kamerice cena 160 Eura za dve. Kacim sliku jedne, druga je ista.
  8. Ziko, to sa gasenjem u toku voznje I startovanjem nakon par sekundi sam ja imao na 1.2. Problem je sto se desava prvo jednom u par meseci pa onda sve cesce, dok se nije desilo u krivini pri 80/h, srecom sam kvacilo na vreme stisnuo, inace.... onda sam na netu nasao problem i sam sam ga resio, ignition switch, odnosno kontakt brava. Skines donji deo brave i prelemis kontakte, meni je resilo problem. Inace pored gasenja u voznji problem je takodje bio da je kontakt dobijao nakon 2-4 sekunde od momenta kada startujem kljucem.
  9. moje najiskrenije saucesce Aleksandre, tuga.... To sto se tebi desilo na tom delu puta moglo se desiti bilo kome od nas. Zapamti to molim te.
  10. Milance, ja sam imao yarisa 1 1,4 d4d. Dizel. Kakvo vozilo! Pravi izbor je Yaris. Zasto bezis od dizela? Jazz ima moja rodbina, ne znam dal si video kako to izgleda kada se obore sva sedista pozadi, id malog vozila dobijes kombi, a nije puno veci od jarisa, 1,1 verzija trosi kao upaljac i mnogo brate dosadan auto, nista se ne kvari...
  11. A troskovi od Bukuresta do Srbije, odakle si vec? Koliko te to izaslo? Kako si ga doterao? Meni je ova prica ...
  12. dankan

    BMW R1100 GS

    Sa srecom novom vlasniku, A sa srecom i tebi na novom motoru. Sada mora da se dogovori voznja!
  13. Cena odgovara opisu. Treba proveriti da li opis odgovara realnom stanju.
  14. dankan

    Trangia

    Na Trangia sajtu imaju pitanja i odgovori. Nesto pre par meseci sam citao, upravo su dali tip kako da se eliminise/smanji cadj. Evo ga quote ispod. Malo me buni ovo, zasto prosto ne uzeti manji % alkohola, ali ocigledno ima neka caka. Adding water to your methylated spirits (approx. 10%) can cause the flame to burn a little cleaner; however, it also reduces the flame’s heat.
  15. Naleteh i ne odoleh. Novi svajcarac, ovaj do sada nisam vidjao, model sa grickalicom. Inace na makazicama je opruga unapredjena u odnosu na prethodne modele i secivo makaza je zubasto, ne znam da li se vidi na slikama dobro. Ovaj od sada ide stalno samnom
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja