Guest farbach Napisano Februar 28, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan steta da diras kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Februar 28, 2009 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte Farbacha da mi dirate.... Il se samari da padaju.. Marko imam ovu kacigu Arai RX7 Crossair Sete Gibernau replica i BMW F800 GS u zuto crno kombinaciji.....Ja bi da ofarbam kacigu dal je to svetogrdje nemam pojma.. Sta mislis Marko ? Prodaj BMW-a, kupi onu Suzanu sa wrha prethodne strane i to ti je to! Ja ne teram Japanski krsevi............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Februar 28, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan posto se tema vratila u normalu, da postavim jos koju sliku. tehnika je auto lak na drvetu i medijapanu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 865 Napisano Februar 28, 2009 Cuore Sportivo, 1340 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj duh iz drveta ostavlja bez reci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 28, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Farbasg da zahebes ti motore i slikanje kaciga nego da predjes u moto-naivce (ako vec nisi) ima pare da namlatis posto je ocigledno da si talentovan za crtanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
InkaBar 8 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Zem00n Prijavi odgovor kao problematičan Zaista swe pohwale! Slike odushewljawaju! Samo nastawi da shaljesh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3319 Napisano Mart 1, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zaista swe pohwale! Slike odushewljawaju! Samo nastawi da shaljesh! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 1, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan A di avion??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojana 5 Napisano Mart 2, 2009 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: negde izvan planeta Prijavi odgovor kao problematičan Iskustvo cini svoje. Poslednji radovi mi se vise svidjaju nego oni prvi koje si postavio na temi. Svaka cast. Fantasy (epic i sf) ti ooodlicno ide, a i sve pohvale za goluba. Jedino sto mi se ne svidja su kosturske glave, deluju nedoradjeno. Mada ja se ne bavim time, i u sustini nemam pravo da kritikujem, al ovako kao posmatrac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 2, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Moj duboki naklon Marko. Najlepsa mi je ona sa slikom vladike Nikolaja Velimirovica na listu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3217 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1213 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan ? :o ?? ??? Chovece... Farbach, necu nista da mi farbas. Nisam dostojan tvojih radova!!! P.S. A na pocetku teme sam pozeleo da ti posaljem neke plastike motora bez da pitam za cenu. Bezobrazno je pitati za cenu ovakvog posla pre nego se uradi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 10, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste mi uradili s kacigu majstore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 10, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan prodao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2063 Napisano Mart 11, 2009 Drug član, 1116 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno odlicni radovi! Uzivanje je gledati ih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Sta ste mi uradili s kacigu majstore? -II- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan nije isto . njegovu sam prodao, a tvoju zaplenio. tvoja je moja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan De da predam knjizicu? Tj kad ja da donesem moju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 11, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan knjizice na kraju godine. Znam da ce ti se ovo dopasti. Obrati paznju na oci kako su smestene u godove drveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Mart 11, 2009 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan Farbasg da zahebes ti motore i slikanje kaciga nego da predjes u moto-naivce (ako vec nisi) ima pare da namlatis posto je ocigledno da si talentovan za crtanje. pa farbach jest priznati majstor umjetnik na nasim prostorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan knjizice na kraju godine. Znam da ce ti se ovo dopasti. Obrati paznju na oci kako su smestene u godove drveta. Docarao si taj pogled i ukupan izraz lica i izraz licnosti i onim godovima po celu narocito iznad leve obrve. Jos jednom moj duboki naklon i postovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Mart 11, 2009 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan nije isto . njegovu sam prodao, a tvoju zaplenio. tvoja je moja. Ko umije,njemu dvije....sve je to nase! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzamahalezos 0 Napisano Mart 11, 2009 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije isto . njegovu sam prodao, a tvoju zaplenio. tvoja je moja. Ja sam ja a on je on a zajedno smo sve!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Mart 12, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan poceo sam da radim z750. Dosta je bilo tezgarenja, oko ovoga cu se potruditi. Ako ima zainteresovanih za step by step, slobodno postavljajte pitanja. Farbam ga u neke cudne kameleon boje pa sam morao da improvizujem skelu. Mora sve da se radi iz jednog pokusaja. Uradio sam i prvi motor u jednoj boji. Ne secam se da sam ikada ofarbao nesto jednobojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aky 254 Napisano Mart 12, 2009 Zainteresovan, 652 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW K1300R, Yamaha X max 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast....nemam reci...au... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2259 Napisano Mart 12, 2009 Skuteras, 3734 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Farbach, imam ja jedno pitanje. Rekao si da nemas komoru?! Kako se boris sa porasinom. Jel poliras posle, koliko se vidi u tim perla lakovima itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...