Uros Novi Sad 37 Napisano Avgust 12 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha Majesty Yp400-2007 | Dl 1000 V strom 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam veliki spric od 100ml i njega koristim za ulje u diferencijalu u koji inace ide 250ml. Jeste, sto se tice ulja za diferencijal ima da se uzme u moto radnji bas ulje za prenos i nema brige. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 78 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим ово уље за преносПослато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džemsi 11 Napisano Avgust 25 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim, majstor Stiv-dizajn 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 905 Napisano Subota u 07:08 Zainteresovan, 407 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Lepooo Da li si samo presvukao ili radio i neku korekciju? Trebao si i naslon na koferu.. Moze kontakt majstora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
džemsi 11 Napisano Subota u 15:03 U prolazu, 7 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, petar_lord je napisao: Lepooo Da li si samo presvukao ili radio i neku korekciju? Trebao si i naslon na koferu.. Moze kontakt majstora.. Dao sam deo kofera da ubaci. Radio mi Stiv-Ivica. Iscepalo se bilo a sunđer je bio ok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...