Ponoćni jahač 1912 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Ja jedem samo sa decom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Novembar 20, 2011 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan @brm-brm Ти изгледа ниси пажљиво читао тему... Ako se osiguraš, bolje su ti šanse da te utepa žena То је мени нешто јако сумљиво... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan @brm-brm Ти изгледа ниси пажљиво читао тему... Ako se osiguraš, bolje su ti šanse da te utepa žena То је мени нешто јако сумљиво... Ma citao sam pazljivo zato i pisem. Plasi se zena da ja negde ne geknem, pa bar neko osiguranje za decu da obezbedi. Ako me vec do sad nisu na terenima pretepali seljaci ili zatrpali graditelji, kao najvecu opasnost vidi motor. I donekle je razumem. Posto ja ovog zadovoljstva ne mogu da se odreknem, mislim da cu uplatiti neko osiguranje. Ako bas ne budem imao srece da mojoj deci bar nesto ostane. Rizik je rizik, ali moj, nije njihov. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Novembar 21, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan I za povrede i za lom koščica...? Zavisi sta si dogovorio Ja sam uzeo polisu i isplacen sam za lom. Ako vas posalju u banju to vam osiguranje dodatno placa Sto se mene tice ja sam zadovoljan A jel može detaljnije koje osiguravajuće društvo i koliko je mesečna uplata? Koji paket i neke detalje za početnike. Duže vreme razmišljam o osiguranju, ali se dvoumim između toga i štednje u banci. Mislim da to ne bi bila reklama, jer može svakom od nas da koristi. Opet ako misliš da je reklama, molim te da mi pošalješ na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost ne postoji, ko hoće da se kocka može. U redu obavezno ili neko kratkoročno namensko osiguranje ali u vidu štednje, pare za obećanje, koji put, ne vidite da je piramida počela da krcka na sve strane. Ovo me sad podseća na ono kad su dafina i jezda već pukli a neki i dalje čekaju da ostave pare, ne veruju, misle da neko hoće da ih zajebe da ne uzmu kamatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurnost ne postoji, ko hoće da se kocka može. U redu obavezno ili neko kratkoročno namensko osiguranje ali u vidu štednje, pare za obećanje, koji put, ne vidite da je piramida počela da krcka na sve strane. Ovo me sad podseća na ono kad su dafina i jezda već pukli a neki i dalje čekaju da ostave pare, ne veruju, misle da neko hoće da ih zajebe da ne uzmu kamatu. Ne znam koliko dugo pamtis, ali i pre Dafine je bila Dafina, samo se zvala Dunav osiguranje (i druge domace osiguravajuce kuce) kod kojih se toliko obezvredila ta stednja (a opet zahvaljujuci drzavi) da je isplata postala besmislena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
robbief 150 Napisano Novembar 21, 2011 Smooth operator, 136 postova Motocikl: nexus 300 Prijavi odgovor kao problematičan Osiguran kod "renomirane" osiguravajuce kuce iz USA. Na zalost, lecenje pokrivaju samo ako se slupas sa motora koji ima manje od 150 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Novembar 21, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan U nekoj drzavi sa dobrim standardom mozda,a ovako ne i nikada ne. Imam priliku da cujem predavanja o zivotnim osiguranjima posto neke osiguravajuce kuce organizuju seminare kod mene u hotelu,a imam i priliku da cujem predavace,mentore sa raznih pozicija,direktore filijala itd. u svojim internim dogovorima pre predavanja "ispiranje mozga" tako da posle svega toga ne i nikada ne. JEDNA VELIKA ISTINA + tapš tapš tapš žika žikić je za 2 sedmice uvalio 10 osiguranja tapš tapš tapš - evo mu VWP GARWE torba kožna od 200 e (obični skaj najružniji) TAAAPŠ TAPŠ TAPŠ, a MIka Mikić je prodao 20 osiguranja evo njemu pozlaćeni sat (Najveće boovljačko smeće) TAPŠ TAPŠ TAPŠ... A onda kada postaviš ciljano pitanje vezano za svetsku ekonomiju, inflaciju i promenu vrednosti dobiješ odgovor od predavača: taj odogovor će vam dati vaš mentor (a mentor o ekonomiji zna koliko ja o trudnim fokama na grenlandu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan I za povrede i za lom koščica...? Zavisi sta si dogovorio Ja sam uzeo polisu i isplacen sam za lom. Ako vas posalju u banju to vam osiguranje dodatno placa Sto se mene tice ja sam zadovoljan A jel može detaljnije koje osiguravajuće društvo i koliko je mesečna uplata? Koji paket i neke detalje za početnike. Duže vreme razmišljam o osiguranju, ali se dvoumim između toga i štednje u banci. Mislim da to ne bi bila reklama, jer može svakom od nas da koristi. Opet ako misliš da je reklama, molim te da mi pošalješ na PM. Moze vise detalja, ali za to moras da platis pivo. Nema dzabe ni kod babe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Moze vise detalja, ali za to moras da platis pivo. Nema dzabe ni kod babe Ma moze, koliko god hoces samo da ne slusam ona njihova ispiranja mozga! Od prodavaca tajm seringa, preko prodavaca posteljine, usisivaca, osiguranja i magle, nemam zivaca da slusam ona s*anja vise! Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Novembar 21, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Divac nas vlada je tu i on kaze nemoj da bi se pusilo! Ja se slazem sa njim. A osiguranje- pa ko koga z..ebe! Ja za sada ne pusim vec skoro 6 godina, a osiguranje...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Novembar 21, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam osiguran u dve kuce jer mi je to najvise odgovaralo-tako mi rece agent.u jednoj je bolje zivotno a u dr.zdravstveno osiguranje pa smo tako i uradili.placam kvartalno trom. 180 eura-po 60 mesecno i precizirali smo i bacili akcenat na lomove zbog stepena invaliditeta,tako da sam VEZAN UGOVOROM na 25 godina i pored zdravstvenog osiguranja sto sam naveo(ima 50 stavki i boljki)za 25 god uplata mi je oko 16.000e i + 90 posto bonus to je grubo blizu 30.000 kesa za penziju i krckanje zdravlje boze.neko kaze ne verujem im.....neko se kune u njih...ne znam ja sam se odlucio ovako.sigurnije mi je.inace tO su GENERALI I WINER STEDISSE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1948 Napisano Novembar 21, 2011 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, i sta se desi na pr. ako evro prestane da postoji kao sredstvo placanja, sto nije iskljuceno obzirom na razvoj dogadjaja u Evropi? Onda se lepo vratimo na jedina dva poznata srpska osiguranja, zvana: "Nece valjda" i "Ajd pomozi Boze"! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Novembar 21, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je sve u vezi finansija nesigurno, uključujući i evro. Izgleda da je jedina moguća štednja skupiti koju paru, pa kupiti dukat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djiha 35 Napisano Novembar 22, 2011 , 89 postova Lokacija: Šabac Motocikl: XRV 750 RD-04 & KTM 625SXC Prijavi odgovor kao problematičan I za povrede i za lom koščica...? Zavisi sta si dogovorio Ja sam uzeo polisu i isplacen sam za lom. Ako vas posalju u banju to vam osiguranje dodatno placa Sto se mene tice ja sam zadovoljan A jel može detaljnije koje osiguravajuće društvo i koliko je mesečna uplata? Koji paket i neke detalje za početnike. Duže vreme razmišljam o osiguranju, ali se dvoumim između toga i štednje u banci. Mislim da to ne bi bila reklama, jer može svakom od nas da koristi. Opet ako misliš da je reklama, molim te da mi pošalješ na PM. Moze vise detalja, ali za to moras da platis pivo. Nema dzabe ni kod babe Placam i dva ako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 22, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je sve u vezi finansija nesigurno, uključujući i evro. Izgleda da je jedina moguća štednja skupiti koju paru, pa kupiti dukat. Zlato ili šcajcarci...nema drugo. Ko ti garantuje da će evro vredeti koliko danas vredi. Isplate ti u starosti tvojih mučenih npr. 50.000eur a troškovi za infostan, kablovsku u net koštaju 5000 eur mesečno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikserkg 14 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok, i sta se desi na pr. ako evro prestane da postoji kao sredstvo placanja, sto nije iskljuceno obzirom na razvoj dogadjaja u Evropi? Onda se lepo vratimo na jedina dva poznata srpska osiguranja, zvana: "Nece valjda" i "Ajd pomozi Boze"! ja posle pete godine mogu da povucem svoj novac i raskinem ugovor.....mogu da pozajmim svoj novac a da mi osiguranje i dalje stoji(kao sopstveni kredit bvez ikakve kamate)....i jos 100 mogucnosti.jbg,ne placam soc.i penziono pa moram nesto....sta cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17133 Napisano Novembar 22, 2011 Integrisan, 8305 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zlato ili šcajcarci...nema drugo. Na zalost, ni ovo odozgo nije trenutno dobra investicija. Pogotovo svajcarac - trenutno mu je vrednost fiksirana ka evru i ne moze dalje da jaca. Nije pametno kupovati nesto sto je sada na vrhuncu svoje vrednosti i ne moze biti jace. Vrlo slicno je i za zlato i srebro (pogledati kretanje cene u poslednjih 12 meseci + za investiciono zlato opet samo kupujes papir, a ne zlato ). Drugim recima - sto bi rekao Radmilo Bogdanovic svojevremeno: "situacija je slozena i usloznjava se" (odgovarajuce naglasiti prilikom citanja ). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5938 Napisano Novembar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Spasa nam nema, propasti nećemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemamo kud da propadnemo, na dnu smo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5938 Napisano Novembar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I to što kažeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Naše ukopavanje ništa ne može zaustaviti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Novembar 22, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Ne bojim se ja da smo na dnu, bojim se da moze jos gore, da je daleko dno i da je dug put do njega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Moze vise detalja, ali za to moras da platis pivo. Nema dzabe ni kod babe Placam i dva ako treba Treba! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Novembar 22, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, i sta se desi na pr. ako evro prestane da postoji kao sredstvo placanja, sto nije iskljuceno obzirom na razvoj dogadjaja u Evropi? Onda se lepo vratimo na jedina dva poznata srpska osiguranja, zvana: "Nece valjda" i "Ajd pomozi Boze"! ja posle pete godine mogu da povucem svoj novac i raskinem ugovor.....mogu da pozajmim svoj novac a da mi osiguranje i dalje stoji(kao sopstveni kredit bvez ikakve kamate)....i jos 100 mogucnosti.jbg,ne placam soc.i penziono pa moram nesto....sta cu. Pretpostavljam da si uzeo osiguranje na 10 godina pa zato možeš da povučeš uloženo posle 5. godine. Ja sam uzeo na 30 godina i posle 15 godina mogu da povučem sav novac i da nastavim sa daljom uplatom osiguranja do 30. godine. Nadam se da nisam pogrešio I da, zaboravio sam ovo, plaćam 2% više svake godine pošto se to računa kao zaštita od inflacije. Npr. ove godine plaćam 500€, sledeće 510€, pa onda 521€ itd. Na kraju mi ispadne da me ta zaštita od inflacije dodatno košta 3000€ na celokupan iznos ali je zato isplata na isteku osiguranja veća za 15000€ nego što bi bila bez zaštite od inflacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...