Jump to content

Moto Zajednica

boban63

Članovi
  • Broj tema i poruka

    108
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu boban63

  • Rođendan 15.08.1963.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Pozarevac
  • Motocikl
    Kawasaki versys

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

boban63's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

62

Reputacija u zajednici

  1. Posto je smestaj u hotelu u centru(ima podzemnu garazu). Tamo tri puta nocio na putu za Boku. Mozda se zove Inn.
  2. Pokoj dusi nesretnici. Prosao posle 20 minuta motorom, video bicikl na putu, motor ne. Policija nas propustila i molila da ne vozimo brzo. Tek u gradu cuo sta se desilo. Zalost.
  3. Vozim Kawasaki Versys-a 2008. Interesuje me koliko bi kostali nosaci bocnih kofera (i za koje su kofere:Givi, shad ili druge) i krash bar. I koliko bi trajala izrada i montaza? Pozarevac. Pozdrav.
  4. Tu u Ramu, pored skele lepo spremaju ribu. Jel ste probali riblju corbu?
  5. Imas u blizini, rimski grad Viminacijum, pa Ramsku tvrdjavu (hoce Turci da daju pare da se rekonstruise), pa Golubacki grad, Manastir Tumane u blizini Golupca (Milos Obilic je iz tog kraja), Djerdapsku magistralu. Manastir Nimnik kod sela Kurjace, Rukumija kod sela Bradarac (na reci Mlavi). Obidji jezero i nas kraj makar na jedan dan.
  6. Jedno mozda glupo pitanje. Da li je Zoran Misic pobedio na tom izboru u Hrvbatskoj? Vidimo se za vikend u mestu gde sam se rodio. Pozdrav.
  7. Moje skromno misljenje je: "Svako ko ne nosi kacigu ili nema dobar deo opreme, trebalo bi da potpise, da je donator organa u slucaju povrede." Od preloma udova se ne gine, ali od glave (kazu istrazivanja- samo tako). Doduse, sigurnije je kada se uopste ne vozi motor.
  8. Koliko pise na kilometar satu? (Mada je to kod nas nebitno- rade kompjuteri).
  9. Bio danas, prvi put u zivotu svratio do Obrenovca. Mesto za skup izuzetno, sve lepo organizovano, pasulja dosta bez redova za isti. Lepi veliki satori itd. Jedina zal je sto odosmo pre pocetka ozbiljne svirke. (Moram da nabavim sator, ili da se uselim kod neke bajkerke, koja isti vec ima). Veliki pozdrav organizatorima i samo tako nastavite ubuduce.
  10. Gile, srecno si prodao motor, ali nisi trebao da objavis prodajnu cenu. Ovde se traze strasne cifre, a niko ne kaze za koliko se motor prodao! Ovaj forum bi trebao da pomogne u prodaji, a bukvalno kao da kunemo buduceg prodavca i kupca. Strasno. Ziv bio.
  11. Isto kao i u ceni mleka Malo ne volem da me neko koristi u propagandne svrhe. Volim da se druzim sa prijateljima, ali mrzim politicku korist! (Zato nisam clan- ni jedne, jednog kluba) solo vozac.
  12. Hoce li biti politike u celoj prici?
  13. Brz oporavak i brzo sredjivanje motora! Srecno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja