Vidra Boy 2 Napisano Mart 9, 2009 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Ktm-a imam godinu dana ,u pitanju je model 640 sm 06 god, cele sezone je agresivno i samo agresivno vozen, znaci ucenje zadnjaka, zadnjak, prednji i ostale zajebancije. Ne bih da baksuziram ali NISTA se nije pokvarilo, jedino sto sam imao da kupim su delovi koje sam ostetio prilikom pada, stopaljka retrovizor i izgulio deklic prednje kocnice. Ulje menjam na 2500-3000km, tako su mi preporucili iskusniji ljudi od mene i tako radim, sipam Motorex. Preporucio bih ga svima sem pocetnicima, iduci motor ce mi sigurno biti KTM. Kada ga jednom probas, kad ga "osetis" shvatices o cemu svi pricaju i da ce te retko sta posle njega oduseviti i pruziti ti taj uzitak u voznji. Muski motor! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 10, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan zasu molim! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 29, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma nemas ti pojma, sad ce Pit da ti objasni ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spike 1 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 88 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uzeo KTM-a juce i jos se nije pokvario ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Frane pocinje da prica gluposti kao i ostali,mora da su ti TTR-a sklapali Rumuni,znam XTR-a koji je 50000 gazen krvavo kako je i sam vlasnik govorio,zadnjak po 2-3km,pun gas cim se ukaze prilika,NIKAD nije imao kvar na motoru a ko zna koliko taj motor ima sada,to je bilo pre 2 godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Frane pocinje da prica gluposti kao i ostali,mora da su ti TTR-a sklapali Rumuni,znam XTR-a koji je 50000 gazen krvavo kako je i sam vlasnik govorio,zadnjak po 2-3km,pun gas cim se ukaze prilika,NIKAD nije imao kvar na motoru a ko zna koliko taj motor ima sada,to je bilo pre 2 godine Prica o HARD ENDURO voznji, gde su opterecenja maksimalna..... I slazem se sa njim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3085 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Frane je potpuno u pravu, kao i svi mi... Svako pise (ili bi bar trebalo) iz sopstvenog iskustva i na pitanje ove teme je trebao da odgovori samo onaj ko licno ima iskustva sa KTM-om. E sad, to sto su se javili razni i dali svoje misljenje koje je zasnovano na rekla-kazala je nama svojstvena, Srbska, karakterna osobina ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Frane je potpuno u pravu, kao i svi mi... Svako pise (ili bi bar trebalo) iz sopstvenog iskustva i na pitanje ove teme je trebao da odgovori samo onaj ko licno ima iskustva sa KTM-om. E sad, to sto su se javili razni i dali svoje misljenje koje je zasnovano na rekla-kazala je nama svojstvena, Srbska, karakterna osobina ;D Ma nemate vi pojma, JA sam u pravu! A o čemu se priča? Tako nekako :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Mart 31, 2009 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pardon, moj je veći ;D A o čemu se ovde priča?? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan A o čemu se ovde priča?? :D Прича се о најбољем ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ove svadjalichke teme uvek dobro posecene budu ja mislim da ih ljudi zato i otvaraju malo da se svadjaju Sacu ja da otvorim temu da je Kawasaki bolji od Honde i ima da ima 200 stranica za 10-ak dana:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Овде се нико не свађа Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Овде се нико не свађа Ma znash ti na shta ja mislim... Ono kao otvorio lik temu jel se KTM chesto kvari... malo tema ajd ne za svadjanje nego za NEistomisljenike:0 PS: Jel su bolji Sportaci ili Chopperi? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 31, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan tema je zapocela ozbiljno a prerasla u sprdnju tko nema sta pametno reci u vezi sa temom ili naslovom,neka se drzi off topica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan tema je zapocela ozbiljno a prerasla u sprdnju tko nema sta pametno reci u vezi sa temom ili naslovom,neka se drzi off topica Tako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan '04. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Pricas gluposti o Yamahinom kvalitetu,a koliko se KTM-ova pokvarilo,vozio si jednu yamahu,i ja sam vozio SMC-a 660 starog godinu dana i trebalo je 5min da upali svaki put pa ne ke...,vidis da si isti kao i vecina ovde,mislis da znas nesto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmiya 3 Napisano Mart 31, 2009 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Lazarevac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan raspravljate se bezveze...svaki motor moze da se unishti ma ko da ga je napravio..dovezi mi bilo koji motor,ja ti garantujem da cu ga u roku od sat vremena unishtiti..svaki proizvodjach ima na svojim modelima poneku manu,i to se vozi i dalje..daj da vidimo koji je to najbolji motor na svetu ,koji se nikad ne kvari pa da ga svi kupimo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Mart 31, 2009 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pricas gluposti o Yamahinom kvalitetu,a koliko se KTM-ova pokvarilo,vozio si jednu yamahu,i ja sam vozio SMC-a 660 starog godinu dana i trebalo je 5min da upali svaki put pa ne ke...,vidis da si isti kao i vecina ovde,mislis da znas nesto A sto se nalazis prozvan licno, pa vredjas ? Ovde se prica o motorima, decko je dao svoje misljenje, nije te opsovao. Ako ti je stalo da isteras pravdu, nadji konkretne stvari na netu, postavi linkove, pa ga ucutkaj na taj nacin, ali treba se za to malo pomuciti, najlakse je izvredjati nekog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan nema pravila! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan koji si odnos imao na yamahu TTR 14-51? i terao si ga non stop u crveno pa normalno da ce se kvariti kad je fabrika napisala za njega 15-44 ili 15-47 ja vozim TT i nikad nisam imao problem sto se tice masine jedine probleme sam imao sa instalacijom i to sam sredio otad pali na drugi kick i ide extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 31, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Ne prichaj sa njim naaabooodiiigaaaaaaa nabodigaaaaaaaa nabodigaaaAAAAaaa!!! Ajde bre da batalimo svadju (tastaturnu) i da idemo da se vozimo negde bre. Vas dvoica se nadjite negde u nekoj shumi pa vozite dok prva mashina ne crkne, chija ostala upaljena on je pobedio. ili gas do "crvenog" pa koja pre crkne ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frane 0 Napisano Mart 31, 2009 U prolazu, 17 postova Lokacija: Split- HR Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Mart 31, 2009 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan pa na hrvackim forumima si rekao da si ga terao stalno u crveno i da ti je odnos bio 14-51 to je bio Frane TT sad ako ti nisi taj ja se izvinjavam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...