Jump to content

Moto Zajednica

Vidra Boy

Članovi
  • Broj tema i poruka

    130
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Vidra Boy

  • Rođendan 02.02.1991.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Loznica

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Vidra Boy's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. Niko? Platicu ako hoce neko da iznajmi.
  2. Ima li ko da pozajmi(iznajmi) prednji blatobran od suzukija K3-K4 1000 na jedno vece zbog skidanja kalupa, deo ce biti vracen u originalnom stanju! Hvala!
  3. Gledao sam nesto na phsupermoto, kazu da ovi 625/640/660 opasno podivljaju kad im se izvadi ta balans osovina, ako sam dobro razumeo, ali im se naravno servisni intervali i zivotni vek dosta skracuju i dosta dosta vise vibriraju, tako da ne cudi sto ide tako dobro ako nema balans osovinu i jos nema ni elektrostarter(mislim na husaberga).
  4. Bas to, sad su i zvanicno u vlasnistvu KTM-a i odmah su izbacili nove modele koji su mi sto se tice izgleda perverzija!!! Voleo bih da probam nekog.
  5. To sam i ja primetio na dosta motora koje sam probao da je teze krenuti, tj da treba veci gas i da menjac ne ulazi glatko u brzinu dok kod mene na KTM-u lagano se krece bez gasa samo malo sporije pustam kvacilo i saltanje je bas mekano, menjac se ne cuje. Sto se tice menjaca su mi rekli da je 90% do ulja a za kretanje je do toga da karburator bude dobro nastelovan i ociscen.
  6. Jos jedan 660 SMC ubica dolazi u kombiju na stazu, maximalno doradjen i napakovan.
  7. Ima li sta u ponedeljak na stazi trebalo bi da dodje par ktm-ova iz Loznice?
  8. I meni to treba za KTM-a, kod njega su one kao kuvane(savitljive plastike), i kad sedam na njega zakacim cizmom ili patikom i matiram plastiku. A dublje ogrebotine izvuces prvo sa smirglama pa onda sa pastom.
  9. E da je srece da se cela crni ovako i da je malo duza!!!
  10. Vidra Boy

    Supermoto

    Ne znam kako nisam video ovu temu do sada ali sam primetio da niko nije spomenuo da se supermoto deli na 2 kategorije: trkacki i putni. Trkacki su ti prepravljani iz 450-ica kros(menjane gume, felne, prenos, ogibljenje, kocnice, masina doradjivana...), tipa KTM 450 SMR, 530 SMR, Husqvarna 510 smr, 450 smr, aprilia sxv 450-550 fabricki supermoto koji moze da se kupi nov takav(neke sam zaboravio ali nema veze) a za ostale hondu, kawasaki, suzuki i ostale proizvodjace postoje tjunerske kuce koje ih prepravljaju pa pustaju u prodaju, naravno moze da se izvede i u kucnoj radinosti. Druga kategorija su putni supermoto, to su motocikli kojima je povecan rezeorvar, udobnije sediste, jeftiniji servis...znaci koji su za voznju po gradu i blizoj okolini ali ne zavaravajte se ako mislite da su samo kopije gore navedenih i oni vole stazu i dobro se snalaze na njoj i mogu da se srede da budu konkurencija i nekim R-ovima. Eto to bi bilo nesto ukratko za supermoto, vec godinu dana se dogovaramo da se organizuje neka promo trka da se skupimo svi da se lepo izganjamo, ada huja je extra za to ali nikako da se nesto konkretno preduzme.
  11. Vidra Boy

    Husqvarna

    Ja sam sprecen ali motor mi ide. Vozice ga drugar. Na bataji sam na iducoj trci, za istocnoevropski sampionat tada se valjda vidimo pa da se upozna supermoto ekipa.
  12. Vidra Boy

    Husqvarna

    Zapamti nikad se nemoj smejati tudjoj nesreci :-* Druze jesi se ti na batajnici prosle god docekao na glavu sa prednjeg? Ako si to ti bio sam 2 m od tebe. pozz
  13. Svaka cast!!! Koje su motocikle vozili momci? Jos jednom sve cestitke!
  14. Vidra Boy

    Skid Plate

    Pa prilikom izrade se i koriste balisticka platna( kevlar) , ako mi das neku sliku sa dimenzijama mogu ti reci i cenu. Sklonio sam cenu zbog pravila foruma poslao sam na pp. Evo materijala... Crno je karbon zuto je kevlar.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja