SALE_CA 440 Napisano Februar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za AA Sprint : 1. kaiš - 8350 din. 2. rolnice - 2160 din. Stvarno mi nije jasno zasto Kymco toliko lupa cene delova poredjenja radi za Kymca 1.kais- 160e 2.rolnice- 45e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Februar 14, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 70% Carine na delove koji su proizvedeni u Koreji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Februar 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Tačnije Tajvanu. Međudržavni ugovor Srbije i NR Kine koja je osetljiva na pitanje Tajvana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna nesto o ovom atlanticu, nesto mi sumljiva cena, a kaze da je radio generalnu motora. http://www.polovniau...a_atlantic_500/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4940 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi radio generalnu na 18500 km? Cena je korektna pod uslovom da je motor k'o svet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kaze da nije to prava kilometraza, e sad i meni je to sumljivo. Kaze da je uvezao delove za 480 evrica i uradio generalnu. E sad ne pitah ga zasto je radio generalnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Motor je iz NS ali ga nikada nisam video na ulici posto ovde gde je slikan to je moj kraj!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze da je kod njega dve godine, i koliko sam razumeo ima jos motora. Mislim da rece da je to kod drugara ispred garaze slikan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Svejedno ga nikad nisam video u Ns po gradu a ja sam bas po gradu i danju i nocu posto mi je dodatni posao taxi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Joj muko moja, cim nesto nadjem eto crva sumlje Nije mi jasno zasto je radio generalnu, ako je uopste radio Planirao sam mozda da odem sutra da ga pogledam, al sad me ti baci u razmisljanje, ako je vozen po NS morao bi ga spaziti, ako nista drugo bar zbog toga sto si i sam vlasnik jednog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci kad sam danas skidao točkove odlučih da zamenim i pločice.. Neki predlog ili da se držim proverenog Carbone Lorraine-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Februar 16, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Joj muko moja, cim nesto nadjem eto crva sumlje Nije mi jasno zasto je radio generalnu, ako je uopste radio Planirao sam mozda da odem sutra da ga pogledam, al sad me ti baci u razmisljanje, ako je vozen po NS morao bi ga spaziti, ako nista drugo bar zbog toga sto si i sam vlasnik jednog. kAD SI PLANIRAO DA DODJES JA SAM SLOBODAN SUTRA PA SE JAVI POGLEDACEMO GA ZAJEDNO MOZDA JE OK..PITACEMO I KO MU JE RADIO OD MAJSTORA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dečaci kad sam danas skidao točkove odlučih da zamenim i pločice.. Neki predlog ili da se držim proverenog Carbone Lorraine-a Mozda Ferodo Racing (prodaje ih Shop group) ili Nissin (prodaje ih Moto Land) ili SBS (prodaje ih Centar S).. Ja bih uzeo bilo koje od ova tri proizvodjaca pre Carbone Lorraine-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan A koju tvrdoću preporučuješ za maxi Vidim da toga ima goomila ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima ako je radjene generalna! Jos bolje ako jeste i ako ima racune od delova barem znas sta kupujes, ja sam na kymcu uradio motor na 22000 ali ne zato sto je on riknuo nego zato sto ga je prethodni vlasnik ostavio bez ulja! Sve sam zamenio i znam da sam miran jos ihaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13126 Napisano Februar 16, 2013 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Za ovo kako mi vozimo, sinterovane Nissin. Meni su se te plocice najbolje pokazale. Jeste da vozimo drugacije masine ali brzine i upotreba su slicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 16, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima ako je radjene generalna! Jos bolje ako jeste i ako ima racune od delova barem znas sta kupujes, ja sam na kymcu uradio motor na 22000 ali ne zato sto je on riknuo nego zato sto ga je prethodni vlasnik ostavio bez ulja! Sve sam zamenio i znam da sam miran jos ihaha Nema veze, al nema racune i kaze da je sam radio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 16, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A koju tvrdoću preporučuješ za maxi Vidim da toga ima goomila ... Nissin sinter su definitivno najbolje, a za njima Ferodo i SBS. Ali Nissin su zato i najskuplje. Koliko para toliko i muzike. Ja sam na Kymco metnuo Ferodo jer im je odnos kvalitet/cena bio najbolji, a Nissin nisu imali za mene. Sada za Beverly sam narucio Malossi sinter da vidim kako ce se pokazati. A za tvoj motor ako imas lufta okrenes nekoliko brojeva pa vidis sta ti najvise odgovara. I ne treba zaboraviti da kocnice glavu cuvaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Februar 17, 2013 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan dragan@ poslusaj Bigija, pogledajte zajedno AA sagni se ( s'prostenjem ) i pogledaj odozdo srafove sto drze agregat, kuciste pumpe za vodu jer su ti to moguci pokazatelji da li je nesto radjeno oko agregata. Ako ni tada nisi siguran mozes da proveris kompresiju i odmah ces znati da li je radjena generalna ili ne. Sipi@ slozio bi se sa tobom vezano za kocnice, kod mene su takodje Nissin plocice vec 20K i jos ima mesa, nekoliko puta su me izvukle iz bas bas neprijatne situzacije ( rade ljudi polukruzno gde stignu ), tako da Djurasine ne'mo se femkas oko kocnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo uskoro cu morati da posetim Moto Land. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Februar 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan dragan@ poslusaj Bigija, pogledajte zajedno AA sagni se ( s'prostenjem ) i pogledaj odozdo srafove sto drze agregat, kuciste pumpe za vodu jer su ti to moguci pokazatelji da li je nesto radjeno oko agregata. Ako ni tada nisi siguran mozes da proveris kompresiju i odmah ces znati da li je radjena generalna ili ne. Moracemo da ga oslusnemo, dva para usiju i ociju valjda ce nesto da primete ako ne valja, a ovako ce to da izgleda : pa ovo pa i na kraju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakve veze ima ako je radjene generalna! Jos bolje ako jeste i ako ima racune od delova barem znas sta kupujes, ja sam na kymcu uradio motor na 22000 ali ne zato sto je on riknuo nego zato sto ga je prethodni vlasnik ostavio bez ulja! Sve sam zamenio i znam da sam miran jos ihaha Nema veze, al nema racune i kaze da je sam radio. E pa to je vec druga prica. idite ti i Bigi pa pogledaj te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roshke 8 Napisano Februar 18, 2013 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V-Strom dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zadnju gumu da stavim 140/60-14 ili 140/70-14 ? ....znam da je fabricka duzina 60 a alexanto ima 70.....ili to ne utice nikako na udobnost ili visinu zadnjeg dela.......?..... bem li ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam 70..bolje je, manje se i rupe osećaju, a i imas osećaj da voziš motor/skuter a ne mešalicu za beton. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 18, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Da li zadnju gumu da stavim 140/60-14 ili 140/70-14 ? ....znam da je fabricka duzina 60 a alexanto ima 70.....ili to ne utice nikako na udobnost ili visinu zadnjeg dela.......?..... bem li ga A zasto ne bi stavio zadnju sirine 150? Neko je vozio na AA zadnju gumu sirine 150. Razlika nije mnogo velika da bi se gubilo na stabilnosti ili udobnosti u voznji, a izgleda mnogo bolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...