Blackbite 7 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan Deki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Deki, sve najbolje, majstore, ove godine smo se videli samo jednom, sledece bar 5 puta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.I.P. 39 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Brace Jerkovic - Vrcin Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan srećan rođendan Deki, s ve najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragonfly 5 Napisano Novembar 1, 2008 Svrati ponekad, 261 postova Prijavi odgovor kao problematičan Forreste ajde izmeri koliki je precnik dela karburatora gde ti naleze filter za vazduh. Hteo bi ja da stavim otvoreni,pa me interesuje moze li isti kao tvoj, tj kineski da vidim kako se ponasa... Mislim da kineski nije nista jeftiniji. Oni sa slika sto sam postovao su 9e, a ne verujem da je losiji. Ima ih u raznoraznim dimenzijama tako da ne bi trebalo da je problem. Stavlja se po jedan na svaki karburator direktno. interesuje me ima li kod nas osim na buvljaku te sa slike od 9 e deki sve najbolje i da se dugo vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan rodjendan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Happy Birthday! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slayer 12 Napisano Novembar 1, 2008 Zainteresovan, 547 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: BMW F650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve najbolje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano Novembar 1, 2008 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan druze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 2, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan srecan rodjendan deki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Волим ја што Ћинези производе новије и новије моторине, али ми мало смета што има милион произвођача (и "произвођача"), па се тешко прати све. Ево нешто мало другачије: неки "Hanissi Thunder", 400 кубова, само 27 коња, један цилиндар, водено хлађење, извуче, кажу, 140-150 на сат... На е-Bay-у http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Motorcycles___BRAND-NEW-SPORT-MOTORCYCLE-THUNDER-400CC-SPEED-BIKE_W0QQitemZ170271219238QQddnZMotorcyclesQQddiZ2283QQcmdZViewItem?hash=item170271219238&_trkparms=72%3A727%7C39%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p4506.c0.m245#ebayphotohosting је до данас дошао до цене око 1500 долара за нову машину са слике. Што рече у оном филму: "Свакога дана, у сваком погледу, све више напредујем.". Свака им част. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 2, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan @Blackbite У вези приче са "новим" моделом "Ћингћија": обрати пажњу на котаче на овом - оба само 16". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 2, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan `bem ga,ne izgleda lose... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sta ja znam... Meni je ruzan i to, onako... poprilicno. Onaj "kljun" i tockovi su mi uzas, moglo je to malo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Novembar 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kineski GS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sad me podsjeti 400ccm, kaze kinezi ne znaju praviti motore vece kubikaze pffff Evo i za ljubitelje kineskih copera, kojih ovde ima na pretek, jedan, pogodite ciji, LIFAN-ov choper, starijeg datuma od 400ccm. Moracu malo procackati da nadjem nesto vise o njemu. Slika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 2, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Detailed Product Description Product size(mm): 2155*880*1215 Wheel base(mm): 1400 Ground clearance(mm): 300 Max. Speed(Km/h): 140 Fuel capacity(L): 9 Seat height(mm): 880 Started system: Kick/electric Tire size: 3.00-21 / 4.60-18 Wheel type: Light alloy / light alloy Brake mode: Disc brake / disc brake Brake operation mode: Hand/foot Engine style: Single cylinder, water cooling, 4stroke Rated displacement: 386.8cc Max. Output power(Kw/rpm): 20kw/7500rpm Bore*Stroke: 91*59.5 Ignition: C. D. I Transimission type: Chain transmission Container: 30units in 40FT a evo ga i Kineski GS EEC/EPA Approval, new designed 400cc Dirt bike Product size(mm): 2110*825*1340 Wheel base(mm): 1455 Ground clearance(mm): 140 Max. speed(Km/h): 140 Fuel capacity(L): 22 Seat height(mm): 820 Started system: kick/electric Tire size: 110/90-16 / 140/70-16 Wheel type: light alloy / light alloy Brake mode: Disc brake / disc brake Brake operation mode: hand/foot Engine style: Single cylinder, water cooling, 4stroke Rated displacement: 386.8cc Max. output power(Kw/rpm): 20kw/7500rpm Bore*Stroke: 91*59.5 Ignition: C. D. I Transimission type: chain transmission Container: 30units in 40FT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Novembar 2, 2008 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pod alfa: Deki srećan rođendan druže! A pod beta: Lepo ja rekoh...prvo su bili Englezi, pa Nemci, sad su Japanci a uskoro će biti samo Kineza i još neke ostale egzotike...živi bili pa videli. A rado bih posedovao ovaj Thunder, baš mi takav odgovara: visok guvernal (zbog sedenja i kičme ;D), široko sedište za matori butt, dovoljno i snage i brzine, mala potrošnja...idealno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 2, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Covece, ovi kinezi stvarno nisu normalni. Pa sto bre pisu Thunder, sto ne neapisu "GS ometen u razvoju" pa da ih ceo svet razume. Koja kopija, ito naravno bedna, ne mogu da verujem! Ok, motor cak i nije los, ali ko je video GS kapira da mu je ovo rodjak sa sela! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Novembar 3, 2008 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan pa bome i ja sam sa sela ;D tako da mislim da mi nece skoditi samo da vidimo cene na domacem trzistu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Novembar 3, 2008 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan pa bome i ja sam sa sela ;D tako da mislim da mi nece skoditi samo da vidimo cene na domacem trzistu pa to! pravi GS mogu samo da gledam...a ovaj,ko zna...mislim sto da ne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sad me podsjeti 400ccm, kaze kinezi ne znaju praviti motore vece kubikaze pffff Evo i za ljubitelje kineskih copera, kojih ovde ima na pretek, jedan, pogodite ciji, LIFAN-ov choper, starijeg datuma od 400ccm. Moracu malo procackati da nadjem nesto vise o njemu. Slika: Kopija Viraga ;D ;D Samo sto su mu boje "bolje-me-ubij-odmah" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasniji ovaj Thunder. 16'' tockovi, napred jednoklipne celjusti, nazad dvoklipne, nesto mi je sav ko fabricka greska. Mada za te novce 400cc, pa nije to uopste lose. @Wolflord Ima i crn skroz. Nadjoh poodavno neke slike i specifikacije. Samo nesto mi zavrsna obrada ne mirise. Nije ni na nasim sjajna, ali moras malo bolje da pogledas, dok sam na ovom vec sa slike uocio par propusta. Mada, kardan, V agregat, 400cc - nije ipak za podcenjivanje. Onaj enurac mi izgleda veoma pristojno btw. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Novembar 3, 2008 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Covece, ovi kinezi stvarno nisu normalni. Pa sto bre pisu Thunder, sto ne neapisu "GS ometen u razvoju" pa da ih ceo svet razume. Koja kopija, ito naravno bedna, ne mogu da verujem! Ok, motor cak i nije los, ali ko je video GS kapira da mu je ovo rodjak sa sela! ;D ;D ;D 'Оћеш да ти нађем бар још пола туцета модела познатијих марки за које би могло да се каже "ГС ометен у развоју"? Ја сам не бих могао да кажем копија неког или нечега, већ праћење (мање или више успешно) дизајнерског тренда. Данас је тешко бити дизајнерски оригиналан, па у исто време и комерцијалан. Копирањем бих могао да назовем онај "Jonway" 250 који заиста непогрешиво копира BMW-a. Иначе, ако се коме не допада маска на овом "Тандеру", овде http://www.hanissi.com/db.html#dbs има и његов брат, жути, са класичном формом маске. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCruss 10 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zorge, druze, nemoj se ljutis, samo upravo sam se vratio iz pescare gde sam probao GS 800, tako da mi je tesko gledati ista drugo! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 3, 2008 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi bas najjasniji ovaj Thunder. 16'' tockovi, napred jednoklipne celjusti, nazad dvoklipne, nesto mi je sav ko fabricka greska. Mada za te novce 400cc, pa nije to uopste lose. 'De nije lose bog te mazo! :D Pa jel ti vidis taj motor komso?! Ja ga ne bih prihvatio ni na papiru a kamoli da ga pravim! To i jeste fabricka greska. ;D ;D Stvarno... kinezi neke modele imaju pogodjene super, ali onaj "Invalid od GS-a" je do sada medju 3 najgora koja sam video... stvarno mi je ocajan. BTW. Onaj plavo beli Enduro mi izgleda fino. Jes' da je dizajn u zaostatku nekih 10-tak godina ali nema veze... cini mi se skroz OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...