Jump to content

Moto Zajednica

10. MotoGP: Laguna Seca 22,23,24.07.2011.

Recommended Posts

• Ne silazi, 5017 postova
  • Motocikl: Triumph Daytona 1000

Pogledaj snimak sve krivine do vadičepa uključujući i krivinu 1, Rossi ide veoma duboko na kočenje usporava i sebe i Stonera jer u suprotnom ovaj hvata maglu

Pa to je i bila ideja Džeremija i Rosija - biti ispred Stonera po svaku cenu, tako je i postavljen set up za brdo.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 13048 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

I još mu je dao brake check kad je izleteo u pesak. Jedna od najnapetijih trka ikad. A ni jedno preticanje. Šteta što je pao Stoner, trajalo bi do kraja i ko zna šta bi sve još videli, možda i neki sudar.

• Drug član, 3618 postova

Nema to veze sa tim, samo ti kontriram i moram napisati da uživam u tome :zdravo::lol:

Kolega, lepo je što ti je Stoner uzor u moto trkama, ali pošto si svež u braku, nemoj da ti bude uzor i u drugim stvarima, nećemo onda moći da ti nabavimo toliko velike papuče (roze sa medvedićima) :lol:

Kolega pogrešio si - uzor mi je Doohan. Stoner mi je postao gotivan samo zbog toga što si ga ti stalno peckao dok si navijao za 'slabijeg' vozača odnosno izvesnog Valentino Rossia :lol: Poznato je da uvek navijaš za slabije :lol: Što se tiče papuča, može roze, ja sam moderan - mnogo volim tu boju :takoje:

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ja sam i tada navijao za slabiju firmu, tj. Yamahu, odnosno Yamaha Racing Team, za prvog vozača, a posle njega i za drugog, naravno. Drugo, više puta sam napisao da je Stoner dobar vozač, eto i u ovoj temi, a ti proveri.

Što se titule tiče, nebitno, vozi čovek za sve pare, mada vozi i Stoner. Žalosno je samo što više nema 4 vanzemaljca, već 2,5 (Pedrosa samo povremeno, zato 0,5). Slažem se sa Mikulancem da je ova trka bila prilično frigidna.

Vas petorica ste navalili na mene, a niko da me brani. Alo bre ljudi, ima li još nekoga da navija za Lorenza? Ili ćete svi preći u papučić tim? :lol:

Ti si spdzlla prošle godine navijao za Pedrosu, kako objašnjavaš prelazak u Stonerov navijački tim? Video si da od Pedrose nema ništa, pa 'ajde da povećaš šanse? :lol:

Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji:

A šta fali mom videu?

Gornji snimak duela Stoner-Lorenco je uklonjen, ali sam nasao drugi, kvalitetniji:

Ovo duel? Ja bih pre rekao preticanje na pravcu jer ima jači motor + Lorenzo povređen :lol:

2mPyA_pravac.jpg

Da je Lorenzo bio u top formi, uzvratio bi mu sigurno, a pošto nije, evidentno je da nije u top formi.

• Drug član, 3618 postova

Ja sam i tada navijao za slabiju firmu, tj. Yamahu, odnosno Yamaha Racing Team, za prvog vozača, a posle njega i za drugog, naravno. Drugo, više puta sam napisao da je Stoner dobar vozač, eto i u ovoj temi, a ti proveri.

Što se titule tiče, nebitno, vozi čovek za sve pare, mada vozi i Stoner. Žalosno je samo što više nema 4 vanzemaljca, već 2,5 (Pedrosa samo povremeno, zato 0,5). Slažem se sa Mikulancem da je ova trka bila prilično frigidna.

Vas petorica ste navalili na mene, a niko da me brani. Alo bre ljudi, ima li još nekoga da navija za Lorenza? Ili ćete svi preći u papučić tim? :lol:

Ti si spdzlla prošle godine navijao za Pedrosu, kako objašnjavaš prelazak u Stonerov navijački tim? Video si da od Pedrose nema ništa, pa 'ajde da povećaš šanse? :lol:

Aaaaaa, pa to se ne računa, ja sam zbog žene navijao za Pedrosu :takoje:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Ovo duel? Ja bih pre rekao preticanje na pravcu jer ima jači motor + Lorenzo povređen :lol:

Da je Lorenzo bio u top formi, uzvratio bi mu sigurno, a pošto nije, evidentno je da nije u top formi.

Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h, i mislim da to nema veze sa Lorencovom povredom, ukoliko je i bilo. Jer kako ti kazes, mozda je imao samo blazi oblik stoneritisa. Sada blazi, ali veoma jak do kraja sezone.

A šta fali mom videu?

Uklonjen na zahtev Dorne. Sad sam skapirao da si pomislio da ga je neko ovde uklonio - ne, nije. Uklonjen je sa Youtube-a.

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h, i mislim da to nema veze sa Lorencovom povredom, ukoliko je i bilo. Jer kako ti kazes, mozda je imao samo blazi oblik stoneritisa. Sada blazi, ali veoma jak do kraja sezone.

To je ta nelagoda iliti povreda koju je osetio Lorenzo . Stoneritis

A šta fali mom videu?

Uklonjen na zahtev Dorne. Sad sam skapirao da si pomislio da ga je neko ovde uklonio - ne, nije. Uklonjen je sa Youtube-a.

To sam video (nije mi jasno kako su ga tako brzo našli), nego mislio sam na to što kažeš da je ovaj drugi kvalitetniji.

Naravno, nagnali na mene ljubitelji papučića :lol:

spdzlla preletač, kao navijao zbog žene za Pedrosu, a sada za papučića, onda to_crank, kao navijao za Spiesa, a sada za trenutnog prvaka na tabeli, za svaki slučaj, onda komaNS, izjasnio se juče, pa Mikulanac, jedino Lalajko stari navijač za papučka, njemu jedino opraštam, a vi ostali, držite se :lol:

@komaNS

Stoneritis ne postoji, nije evidentirana bolest, postoji papučitis, ako si na to mislio :takoje:

Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h

Preticanje je započeo i izveo na pravcu, a posle je došla krivina, tako da to nije obilaženje sa spoljne strane, već snaga motora na pravcu. Papučić je naravno samo tako mogao da pretekne povređenog Lorenza, na snagu :lol:

Videlo se na kvalifikacijama ko je tata :zvizduk:

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Mesto gde ga je Stoner pretekao ja smatram krivinom i to prilicno zeznutom, preslusaj sta je rekao Svanc. Ako nisi to uradio, rekao je izmedju ostalog da je ovo jedan od najhrabrijih poteza koje je ikad video, a objasnio je i zasto.

Sad, razumem ja tebe, dogodilo se nesto sto ti nije drago, ali desava se. Kako god, situacija je za tebe neodbranjiva - da, Honda je snaznija od Yamahe, a mnogo puta sam vec napisao - razlika ce biti jos veca kako im bude ponestajalo motora. Za sad se jos drze, ali jako forsiraju. Lako moze da se dogodi da trku ili dve startuju iz boxa - ili da voze kao da je moj GS na stazi :)

Sto se tice toga ko je tata na kvalifikacijama...

http://www.youtube.com/watch?v=A50npYLcR8A

situacija je za tebe neodbranjiva - da, Honda je snaznija od Yamahe, a mnogo puta sam vec napisao - razlika ce biti jos veca kako im bude ponestajalo motora.

Pa znam ja da je ovo Hondin kup, ne moraš to da naglašavaš :lol: Izmenili su sva moguća pravila kako bi Honda konačno osvojila jedno prvenstvo.

Sto se tice toga ko je tata na kvalifikacijama...

Bar nije pao na WUP-u, kao neki :nanana:

Ali neću više da vas čačkam, sačekaću sledeću trku, a do tada vi sanjajte papučića, a ja ću Adrianu :zvizduk::moto3:

• nocni cuvar, 2583 postova
  • Motocikl: Yamaha nouvo elegance

Naravno, nagnali na mene ljubitelji papučića :lol:

spdzlla preletač, kao navijao zbog žene za Pedrosu, a sada za papučića, onda to_crank, kao navijao za Spiesa, a sada za trenutnog prvaka na tabeli, za svaki slučaj, onda komaNS, izjasnio se juče, pa Mikulanac, jedino Lalajko stari navijač za papučka, njemu jedino opraštam, a vi ostali, držite se :lol:

@komaNS

Stoneritis ne postoji, nije evidentirana bolest, postoji papučitis, ako si na to mislio :takoje:

Da, ovo je duel. Stoner je nekoliko krugova bio na zadnjem tocku Lorencu. Po njegovim recima, vrsio je pritisak na njega i cekao gresku. Ako si gledao trku video si da se to i dogodilo - Lorencu je zaigrao motor na izlasku na pravac i tu je izgubio nesto na ubrzanju. Stoneru je to bio signal za napad, a krivina iza pravca mu je na ovoj stazi omiljeno mesto za to. Mislim da nije ni malo lako obici Lorenca sa spoljne strane pri 265km/h

Preticanje je započeo i izveo na pravcu, a posle je došla krivina, tako da to nije obilaženje sa spoljne strane, već snaga motora na pravcu. Papučić je naravno samo tako mogao da pretekne povređenog Lorenza, na snagu :lol:

Videlo se na kvalifikacijama ko je tata :zvizduk:

Pa gde mene nadje Acime da navijam za njega. Jedan jedini koji mi je antipatican je bas Stoner. Prvo me je Lorenzo nervirao zestoko a posto sam odgledao dokumentarac o njemu skroz sam promenio misljenje tako da mi je on sada zamena za Rosija koji je definitivno zreo za povlacenje. Sic mi je isto simpatican zato sto je lud i sto vozi krsh motor a uvek je negde pri vrhu, doduse u kvalifikacijama samo :lol: Takav vozac treba sampionatu bar zbog atmosfere ali sa nadom da nikog nece ubiti. Ben tu i tamo, ima potencijal ali mu nesto fali. Stoner mi je nekako frigidan kao robot ali poseduje najbolju tehniku i sigurno ce daleko dogurati ali ne bas tamo gde Lalajko ocekuje. Ti kukas na petoricu koji su protiv tebe a evo sada da znas da sam ja na tvojoj strani :takoje: . Inace sve trke ovde gledam u pub-u sa jos dvadesetak uglavnom trkaca i svi do jednog navijaju za Stonera, tako da ti i ne prolazis lose sa prozivkama. Srecom je Laguna bila u 4 ujutro pa sam gledao kuci i izbegao zajebavanje...nadam se da ce zaboraviti na to kada me sledeci put budu videli :lol:

• Ne silazi, 5473 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS

Bar nije pao na WUP-u, kao neki :nanana:

Ne navijam za papucica, ali cisto da te podsjetim, da je i Lorenzo znao da oplete na Warm up sesiji. Doduse, ne tako da ne moze da vozi trku kao Stoner.

Stonerku je ova Honda,ne Honda, nego BAS OVA Honda, dok je vozio onu proslu, vise je podsjecao na kombinaciju de Punieta i Simoncelija, doduse sa izuzetkom otresanja ostalih. Sa Ducati makine je takodje bio zbacen vise od nekoliko puta. I on je stasao, nalegao mu motor i sada ima dobre sanse za titulu.

Ti kukas na petoricu koji su protiv tebe a evo sada da znas da sam ja na tvojoj strani :takoje:

To majstore :takoje:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja