Wesley 503 Napisano Mart 22, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Braco, pazario sam malopre Puig vizir za Kivija u Biker Housu! 4 000RSD Sad samo da se Baba Marta malo primiri, pa da ga namontiram! Evo slicica: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acaa11 0 Napisano Mart 28, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , jel ima neko mozda polovne delove : Rucica za kvacilo (i sajla za kvacilo), Rucica za prednju kocnicu , Prednji far(svetlo) , Celu onu tablu za brzinometar i to sve, Plastike one srednje sto ide preko akumulatora i leva i desna , moze i paknovi zadnji .. Za keeway speed 125/150 ? Ako neko zna gde mogu da nadjem nek mi napise na email aleksandaraca992@live.com a ako neko ima bar nesto od ovoga za prodaju nek mi javi na 0631312890 , pozdrav aca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acaa11 0 Napisano Mart 30, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ајде бар ако неко зна нек ми пошаље неки сајт где да потражим то ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 30, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, pogledaj na sledecim mestima: http://kompp.co.rs/ http://bikerhouse.rs/web2/index.php Nazovi i informisi se! Imaju neke delove koje ti trazis, ali ne verujem da ces naci bas sve sto ti je potrebno... Srecno i pozdrav! Ајде бар ако неко зна нек ми пошаље неки сајт где да потражим то ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daruga 141 Napisano Mart 30, 2013 Svrati ponekad, 151 postova Lokacija: obrenovac,zvečka Motocikl: Yamaha Diversion 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imas na dealextremu po smesnoj ceni http://dx.com/p/plastic-wheel-hub-buffer-for-honda-cg125-cg150-red-4-pcs-159034 Jesi li kupovao nesto kod ovih,kako ide placanje i isporuka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Mart 31, 2013 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nije tema,ali danas sam bio na sajmu u BG i video ovaj keeway....bas mi se svidja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano Mart 31, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ga i ja na Sajmu! Izgleda fenomenalno! Dosta agresivnije i robusnije . Dosta paznje je posveceno detaljima i vizuelno je prelep! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 31, 2013 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan А је л'ко слик'о ове остале Кивејеве новитете, оннај ендуро и још једна класичан? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja na sajmu, RKV deluje i meni lepo, sirena je ista samo prefarbana u crno hehe i ima jos delova koji su isti kao na speed-u. Ne svidja mi se sto je digitalac, a sve ostalo je super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare95 11 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://images.esellerpro.com/2189/I/400/99/LS2-MX433-Quake-Motorcross-Helmet-Red-1.jpg pazarih danas kacigu na sajmu,nije bas za spida ali mi se svidela bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Mart 31, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li da se nekako nabudzi da skala za obrtaje brze skace, kao kod ovog RKV-a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan pozzz , manje slike staviti molim.. niko da kaze cene koje su :zbunjen: i ko je generalni uvoznik za Srbiju ,a tice se Keewaya, pa ako neko zna.... :care: ocekujemo zeljno :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari molim za malu pomoc ako ko zna koje su dimenzije lezajeva u zdnjem tocku gde mogu da se nadju i kolika je cena i zanima me gde moze da se nadje ona guma sto ide u zadnji tocak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Si-MKSA 8 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 264 postova Prijavi odgovor kao problematičan kolege nabavio sam broj za delove za keeway , radnja se nalazi u paracinu , tamo sam nasao onu silen gumu cena je 800 din, pa ako nekog zanima nesto evo broj : 0358568597 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale125 680 Napisano April 1, 2013 Svrati ponekad, 363 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Varadero XL1000V '09 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz , manje slike staviti molim.. niko da kaze cene koje su :zbunjen: i ko je generalni uvoznik za Srbiju ,a tice se Keewaya, pa ako neko zna.... :care: ocekujemo zeljno :Mina: GP group tj. Keeway SCG http://www.gpgroup.rs/gpgroup/keeway-4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano April 1, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan pozzz , manje slike staviti molim.. niko da kaze cene koje su :zbunjen: i ko je generalni uvoznik za Srbiju ,a tice se Keewaya, pa ako neko zna.... :care: ocekujemo zeljno :Mina: GP group tj. Keeway SCG http://www.gpgroup.rs/gpgroup/keeway-4 Hvala na info :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne umetnicke od danas sa Avale! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti si na sredinu rezervoara zalepio nalepnici? Mislim da tu ne sme nego sa desne strane, ja sam sa desne strane zalepio i morao sam nalepnicu malo skratiti jer je sira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao si i na vetrobran da je zalepis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Kolege da li je neko menjao spoljni lanac i lancanike? I da li zna gde se moze nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Drugovi, vec tri sezone vozim sa vinjetom na rezervoaru! Vozio sam za to vreme svugde po Srbiji i puno puta zaustavljan, radi rutinske kontrole - i NIKADA nisam imao problema sa mestom na kojem mi stoji vinjeta! Vizir sam nedavno kupio... Kada ga sledeci put budem registrovao vinjeta ce biti na viziru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde kupio sve sto ti treba! Cena za ceo komplet je 5 000din! http://bikerhouse.rs/web2/index.php Kolege da li je neko menjao spoljni lanac i lancanike? I da li zna gde se moze nabaviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuLe-Speed 29 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600n Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ovde kupio sve sto ti treba! Cena za ceo komplet je 5 000din! http://bikerhouse.rs/web2/index.php Kolege da li je neko menjao spoljni lanac i lancanike? I da li zna gde se moze nabaviti? Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano April 5, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan OK, nisam znao izvini.Sto se odmah ljutis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 5, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se ljuti?! Nisam hteo da iko stekne utisak da sam ljut! Samo prenosim svoja iskustva! OK, nisam znao izvini.Sto se odmah ljutis??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...