Bandolera 1894 Napisano Jun 10, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan "...upamtio po pricama starijih kako se razneo minom.... ja zanemeo...kaze... "puno puta sam se odmarao ispod tog zasecenog cera, na drvetu ima urezan krst koji je do sada vec srastao sa korom:..... prica se podudara... nisam uzalud dolazio...." Meni se ova rečenica među mnogim urezala....pa on se razneo minom ....nije se predao..... Bravo druže i hvala što si ovo podelio sa nama..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4938 Napisano Jun 10, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6023 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Charuga - moto akademik!!! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2645 Napisano Jun 10, 2011 Strucnjak, 1633 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...jednog momenta cini mi se da me neko doziva....stajem, mislio sam da je neko od njih....nista.. Samo sam osetio jezu niz ledja kada procitah ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Jun 10, 2011 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ostao bez reci ..... Charuga svaka cast .... ma stvarno ne znam sta da kazem, fenomenalna prica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 10, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prezimenjače, 5+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Jun 10, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka chast majstore, drago mi je da si uspeo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, lepo i inspirativno, emotivno na pravi muski nacin, jos jednom BRAVO! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan po ovome se može napraviti scenario za neku mini seriju ... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno,istrajao si i ostvario svoj cilj,a krst na drvetu stoji i ko zna koliko je ljudi tuda proslo ne primetivsi taj simobol.Da si najavio dan pre kuda ides sacekao bi te tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki tvoj putopis je bolji od prethodnog, a ovaj je najbolji koji sam pročitao napisan od strane tebe.Svaka čast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam ljudi na toplim recima, planirao sam da izmedju 24-30 Avgusta.... u tom periodu je poginuo, opet obidjem to mesto....ponesem svecu, flasicu rakije....ikonicu, ako neko bude tu u blizini, dobrodosao je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 11, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Vam ljudi na toplim recima, planirao sam da izmedju 24-30 Avgusta.... u tom periodu je poginuo, opet obidjem to mesto....ponesem svecu, flasicu rakije....ikonicu, ako neko bude tu u blizini, dobrodosao je +1 Podseti na vreme, jedino sto moramo sporim putevima zbog mene... Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 11, 2011 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Prosto fenomenalno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav Gajic 158 Napisano Jun 12, 2011 Svrati ponekad, 168 postova Motocikl: Kawasaki ZX-12R, Yamaha FZS 1000, BMW R1200GS, BMW S1000RR, Kawasaki ZX10R, Suzuki GSXR1000, Suzuki GSXR1300 Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Doktor putopisa sta drugo reci... ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siny 139 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 224 postova Lokacija: Modrica Prijavi odgovor kao problematičan Mogu misliti kako ti je bilo kad si dosao do cera. Tekst je super, a slike bas onakve kakve sam i ocekivao. Svaka cast!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Furious Panda 7437 Napisano Jun 13, 2011 Zainteresovan, 823 postova Lokacija: Sofija, Bulgaria Motocikl: BMW R 1250 GSA, Honda ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan ... jedna od najlepših priča ... Iskrene čestitke za sam pohod a i za putopis. Sjajno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Jun 13, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam te danas video na obilaznici u Čačku. Na semaforu, ja sam bio na zelenom Tomosu i došlo mi da viknem "Čaruga", al mi bilo bzvz Samo smo razmenili pozdrave, i ti si odjezdio na tvome belugi Još jedan pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam te danas video na obilaznici u Čačku. Na semaforu, ja sam bio na zelenom Tomosu i došlo mi da viknem "Čaruga", al mi bilo bzvz Samo smo razmenili pozdrave, i ti si odjezdio na tvome belugi Još jedan pozdrav! Trebao si...napravili bi pauzu.... vracao sam se iz C.G. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2692 Napisano Jun 13, 2011 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan E, sad mi baš krivo. Ustvari, sve je bilo u sekundama, dok sam ja pretpostavio da bi to mogao biti ti - ti se izgubi na horizontu Vidimo se sledećom prilikom, obavezno - pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Ti si bio sa suprotne strane.... zastao na parking cini mi se....???? Vidimo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jun 14, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Dokle god neko zna ovu pricu, Steva ce biti ziv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 14, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalno! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 15, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno izvanredno dobar putopis. Charuga, ti si jedno od skrivenih blaga ovog sajta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6065 Napisano Jun 15, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva tema, slike i propratni tekst mnogo govori o čoveku koji je to sve napisao i postavio, kaže da je vrlo emotivan, pošten i dobar čovek i da ne zaboravlja svoju istoriju i korene. Hvala Čaruga, ovu temu sam vrlo emotivno doživeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Jun 15, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Čaruga!! :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...