shoyyka 10140 Napisano April 11, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Alexandra995 je napisao: @shoyyka Da! Kad dolazite opet, obavezno pređite branu, imate nasipan put još malo uzbrdo i vidikovac. Hvala koleginice,nemam pojma,čudi me da sestričina ne zna,mada...evo događaja: Suzy je u hladu,fotos gore,kaciga na njoj,krenuli polako pešice u razgledanje branom,stigosmo do kraja iste,treba da se spustimo do jezera i td. kad prođe auto pored nas,golf 2,3 zaboravih,ka Suzani...Meni lampica u glavi:viiiijuuu,sa sirenom...kaciga na izvolte,nigde nikog nema...krenem ka nazad,auto staje pored Suzane,otvaraju se vozačeva vrata,još niko ne izlazi,ja ubrzam,zatvaraju se i odlaze,verovatno me je video u retrovizoru,a zna da bi ga stigao...hmhmhmhm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, shoyyka je napisao: Hvala koleginice,nemam pojma,čudi me da sestričina ne zna,mada...evo događaja: Suzy je u hladu,fotos gore,kaciga na njoj,krenuli polako pešice u razgledanje branom,stigosmo do kraja iste,treba da se spustimo do jezera i td. kad prođe auto pored nas,golf 2,3 zaboravih,ka Suzani...Meni lampica u glavi:viiiijuuu,sa sirenom...kaciga na izvolte,nigde nikog nema...krenem ka nazad,auto staje pored Suzane,otvaraju se vozačeva vrata,još niko ne izlazi,ja ubrzam,zatvaraju se i odlaze,verovatno me je video u retrovizoru,a zna da bi ga stigao...hmhmhmhm Mislim da je to skoro izgrađeno, ne sećam se da sam ranije viđala, nisam sigurna... Da znaš da nije prijatno da ti se neko mota oko motora ili auta, meni je auto sa vidikovca bio baš sitan, ovde na fotki se ne vidi, a bio je pored letnjikovca ispred brane. Zovite kad dolazite, možda bi mogla da se pridružim. Put od Crkvice do Gornjeg Brestovca je zanimljiv - pun krivina, uzbrdica i nizbrdica, samo je šteta što je baš uzak... Moj savet svakom ko ide da se pripazi tamnopute braće, prvo što deca bez nadzora stoje maltene na putu, drugo - zaleću se kolima putem koji vodi ka jezeru, a usko je i nema baš prostora za mimoilaženje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10140 Napisano April 11, 2023 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995 Majka mi je odozdo,svratim na par dana jednom godišnje,mada sumnjam da ću više gore!Pre ću opet u Caričin grad. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano April 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljubljana. Msm da je ovo Triglav. Ispravite me ako gresim... Promenio April 11, 2023 član MaxiS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 876 Napisano April 11, 2023 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, MaxiS je napisao: Ljubljana. Msm da je ovo Triglav. Ispravite me ako gresim... Grešiš. Za 50 kilometra. Tvoj pogled ide prema severu u takozvane Kamniško Savinjske Alpe. To je, mislim, Brana. Julijske Alpe su prema zapadu. Vide se iz autoputa odmah posle Kranja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6153 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam bio do CF-a da ga vidim, izgleda mnogo bolje nego na slikama 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3984 Napisano April 11, 2023 Drug član, 906 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koferi taman za alat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2558 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1502 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Tedybear U pravu si. Nasao sam mesto sa koga sam slikao na google maps, i gleda na stranu koju si naveo Svakako, slika mi se svidja , kao i Ljubljana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano April 12, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Šetnja među oblacima 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Uvac danas... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 686 Napisano April 14, 2023 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano April 14, 2023 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan kazu da samo jedna trecina pticica koje se prvenstveno hrane insektima prezivi zimu, dve trecine ugine od gladi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7137 Napisano April 15, 2023 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 4/11/2023 at 9:57 PM, Sharky - Alex said: Opet sam bio do CF-a da ga vidim, izgleda mnogo bolje nego na slikama Deluje veoma kulturno. Glavni problem iskreno mi je cena, jer je sad po ceni neverovatno blizu novom transalpu. Ok, koji se verovatno i čeka ali u svakom slučaju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1537 Napisano April 15, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan С обзиром да не могу да поставим ништа у "Шта вас је данас насмејало" (вероватно због статуса), стављам овде. Малопре са мотора усликао пенсилванијску регистрацију "ЏОБАХА" 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8366 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas je jedan KLE500 morao biti ukradjen i odveden u divljinu... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2151 Napisano April 15, 2023 Drug član, 969 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Očerupali prase,nije ni stiglo za sto 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8366 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan (42.8469875, 21.9148594) 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15476 Napisano April 15, 2023 Drug član, 1776 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan A onda se upalilo zeleno... 20 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano April 17, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Off je obrisan. Tema je fotografija dana. Hvala. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4575 Napisano April 18, 2023 Drug član, 1174 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Do Vlasotinca na hladni nes i nazad kući. Sjajno iskorišćena sunčana subota, dan je odmah lepši. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 18, 2023 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Зна се ко треба да има предност на семафору. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3386 Napisano April 18, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3181 Napisano April 18, 2023 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Šetam tako po ovom kišnom danu i razmišljam da li je konačno gotovo sa zimom i belim paperjem koje je ponovo pre neko jutro zabelelo vrhove iznad sela... Baš kad stigoh do reke stade kiša, nebo se razbistri i granu sunce . A predivna rapsodija boja se pojavi preda mnom Pogled odozgo Ušće Mrtvice u Moraču Radost je kratko trajala. Posle pola sata nebo se zamračilo i počeo je pljusak. Proleće 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7743 Napisano April 20, 2023 Drug član, 805 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Najjači 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano April 20, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/18/2023 at 8:01 PM, makikt said: Šetam tako po ovom kišnom danu i razmišljam da li je konačno gotovo sa zimom i belim paperjem koje je ponovo pre neko jutro zabelelo vrhove iznad sela... Baš kad stigoh do reke stade kiša, nebo se razbistri i granu sunce . A predivna rapsodija boja se pojavi preda mnom Pogled odozgo Ušće Mrtvice u Moraču Radost je kratko trajala. Posle pola sata nebo se zamračilo i počeo je pljusak. Proleće Majo evo ti kako je nekad bilo u tom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...