Dexterr 1969 Napisano Jul 6, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan CER je fenomenalan, tamo sam bio jedared i opet ću i opet ću... ;D ;D ;D gladovati neeeeću ;D. Medjutim, Lalajkova lokacija je BAJKA! Mnogo ozbiljnija i sa raznovrsnijom ponudom. Nadam se da je asfalt u glavnom meniju, inače ništa od fuzbala - RR vs. Enduro. Nije isključeno ni da se obe lokacije iskoriste na par vikenda pauze... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke_Bgd 1 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Beograd, Slavija Prijavi odgovor kao problematičan I ja sma za to da se obe lokacije overe! kojim redosledom, nije bitno! pozdrav, dule Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video onu sumu iz lalajkove reportaze... ;D 3 bambija za predlog ;D Naravno, moze i Cer, a slazem se sa Dexterom i Duke-om da bi bilo ok da se na obe lokacije organizuju okupljanja. Samo, molim vas, nemojte nista organizovati sledeceg vikenda, zbog Exita... Nikako ne bih propustio okupljanje a moram u subotu da budem u NS... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko care ,jes da volim Cer ali ovaj tvoj predlog je do bola ( Dexter nece moci da mi kaze da mi je Cer u ocima ) , ajde da napravimo glasanje pa kom opanci tom i dzeri , usvakom sluchaju moj glas za L destinaciju . U svakom slucaju moze jedno pa drugo evo ja cu malo o Ceru sta nas ceka gore a sta ne : 1. klopu i pice ne moramo nositi mislim da za 300-500 kinti po coveku imamo sve obezbedjeno samo je nase da kazemo sta bi 2. spavanje 250 kinti + mesto za kampovanje za satordzije 3. off road DAAAAAAA na sve strane 4.fudbal basket tesko nedodtatak terena (sreca za R ) 5. Mackov kamen.Tekeris,Trsic,Dobropotocka crkva,Soko grad sve je to tu negde 6 najblize mesto za kupanje bazen u Krupnju ili Krsmanovaca u Sapcu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 6, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Lalajko care ,jes da volim Cer ali ovaj tvoj predlog je do bola ( Dexter nece moci da mi kaze da mi je Cer u ocima ) , ajde da napravimo glasanje pa kom opanci tom i dzeri , usvakom sluchaju moj glas za L destinaciju . U svakom slucaju moze jedno pa drugo evo ja cu malo o Ceru sta nas ceka gore a sta ne : 1. klopu i pice ne moramo nositi mislim da za 300-500 kinti po coveku imamo sve obezbedjeno samo je nase da kazemo sta bi 2. spavanje 250 kinti + mesto za kampovanje za satordzije 3. off road DAAAAAAA na sve strane 4.fudbal basket tesko nedodtatak terena (sreca za R ) 5. Mackov kamen.Tekeris,Trsic,Dobropotocka crkva,Soko grad sve je to tu negde 6 najblize mesto za kupanje bazen u Krupnju ili Krsmanovaca u Sapcu Što bi rekli englezi baš je "user friendly". Jel pasuje vikend 21.-22.juli.2007... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 6, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Samo daj neku mapu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 6, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo Gasho, ako si na mene mislio. Prvo mapa najkraceg puta Bar-Cuprija: Pa onda mapa sireg podrucja I konacno, mapa uzeg podrucja Strmostena: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 6, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pasuje Peki, savrseno pasuje... Samo jos lokaciju da izglasamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 6, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u BG-u do 15.-16. Jula, ako ze zalomi da bude poslije toga, onda bi mogao dolecet sa Gashom odozdo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 7, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u BG-u do 15.-16. Jula, ako ze zalomi da bude poslije toga, onda bi mogao dolecet sa Gashom odozdo... ...el pozadi s njim na GS-u ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Jul 7, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Resava bi trebalo da je negde na pola puta svima sa foruma i na osnovu onog sto si opisao bas mi se svidja tako da moj glas ide ZA RESAVU. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ova ideja o bazenu u vili krsmanovaca je extra...mogao bi se i tamo organizovati skup pa posle na cer..stvarno je extra sredjeno i bilo bi ludo zezanje na bazenu a imaju i sportski tereni.....zna misirac sta je dobro ;D...ma nema veze gde god da se nadjemo bice dobro..takodje mi je ideja da na ceru nespremamo mi klopu super..za tu lovu dobijamo sta hocemo i nase je samo da vozimo i zezamo se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Jul 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u BG-u do 15.-16. Jula, ako ze zalomi da bude poslije toga, onda bi mogao dolecet sa Gashom odozdo... ...el pozadi s njim na GS-u ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Za koji dan zlo (Evil) ponovo jase starog konja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 7, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja glasam za BJB skup! ( nabitno gde ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jul 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan lokacija nije bitna, dajte datum pa da pakujemo prnje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ova ideja o bazenu u vili krsmanovaca je extra...mogao bi se i tamo organizovati skup pa posle na cer..stvarno je extra sredjeno i bilo bi ludo zezanje na bazenu a imaju i sportski tereni.....zna misirac sta je dobro ;D...ma nema veze gde god da se nadjemo bice dobro..takodje mi je ideja da na ceru nespremamo mi klopu super..za tu lovu dobijamo sta hocemo i nase je samo da vozimo i zezamo se.... Misirac mora da vidi za ulaz na Krsmanovacu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jul 7, 2007 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve ovo sto je lalajko napisao je tako, samo jos bolje Ja nikad nisam bio na Ceru i voleo bih da ga obidjem, ali garantujem da ce se svi oduseviti resavskim krajem, zato moj glas ide za lalajkov predlog. I sto je Pit napisao, pomerimo lokaciju malo ka centralnoj srbiji da svima bude blize. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguće da niko neće da postavi neku mapu ili bar napiše gdje se nalaze te lokacije koje pominjete... Niste mi jasni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguće da niko neće da postavi neku mapu ili bar napiše gdje se nalaze te lokacije koje pominjete... Niste mi jasni... Gasho, prethodna strana (2) okacio je Lalajko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 16 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 548 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Malaguti Madison s200 Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte bre, spominje se neki fudbal izmedju endura i R-ova, samo da vam kazem da ja prijavljujem ekipu "golaca" (NAKED-a) tako da se cuvate!! ;D A nesto sam ubedjen da cemo imati dobre kandidate u selekciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Jul 7, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Je li moguće da niko neće da postavi neku mapu ili bar napiše gdje se nalaze te lokacije koje pominjete... Niste mi jasni... Gasho, prethodna strana (2) okacio je Lalajko.. Hvala, nisam vidio... :-[ Sorry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Jul 7, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Hajde da presecemo. Datum 14.7 2007. Mesto: za sada, kako vidim, vodi resavski kraj, znaci, ako se ovako nastavi, idemo u pecinuuuuuu, povratak nedelja 15.7 2007 ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Jul 7, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...... ja prijavljujem ekipu "golaca" (NAKED-a) tako da se cuvate!! ;D A nesto sam ubedjen da cemo imati dobre kandidate u selekciji.. ...ali ja vozim enduro ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Jul 8, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan 14.7. Onda da se prepravim... 21.7. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Jul 8, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da nije malo rano 14/15? Pa tek smo zavrsili prethodni skup? Moze li bar jos nedelju dana kasnije? Meni su iznete stvari iz kuce (malterisanje, keramicke plocice itd) i treba mi cela ova nedelja da zavrsim. A da bi se otislo dole moramo se dogovoriti da li prase i li prasici, jagnje, rostilj, pasulj itd. Kad se mi dogovorimo, treba to javiti Raci, da covek sve pripremi. A ne bi bilo lose da se skokne motorom dole. da proverite i pogledate lokaciju. Takav nekakav dogovor je napravljen na FG. Pablo, pomagaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...