zlatkojov 1106 Napisano April 10 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan idem do banke da podignem platu,zaboravio sam gde mi je kartica 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 806 Napisano April 12 Zainteresovan, 385 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 67 Napisano April 14 U prolazu, 39 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2037 Napisano Maj 1 Drug član, 771 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan петак Требиње субота Херцег Нови-једини лудаци у мору (деца повукла мало на мене) понедељак бисери Каблар и обилажење манастира уторак,ееее животе луталицо.. 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2037 Napisano Maj 4 Drug član, 771 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Христос Васкрсе Свим колегама сретан Ускрс, да проведете у здрављу и љубави. Сретан причест на здравље и спасење 9 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9463 Napisano Maj 5 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrs ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7834 Napisano Maj 5 Drug član, 2076 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu Vaskrs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5731 Napisano Maj 5 Svakom po zasluzi, 12391 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину васкрсе! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 5 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan Vaistinu voskrese. Srećan praznik svima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTs 168 Napisano Maj 5 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Dl 650/22 Prijavi odgovor kao problematičan Ваистину васкрсе Све најлепше… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Maj 5 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Hristos vaskrs! 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3454 Napisano Maj 5 Drug član, 1099 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan Uskrs 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8137 Napisano Maj 5 Drug član, 378 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vampa je napisao: Srećan Uskrs Ваистину Васкрсе! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2587 Napisano Maj 5 Drug član, 1288 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si, ćero, tatin sin! Srećan Uskrs, drugari! 30 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9463 Napisano Maj 5 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Moram ovako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 280 Napisano Maj 6 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Čista erotika 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miša Bgd 52 Napisano Maj 8 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: QJ SRT 550X Prijavi odgovor kao problematičan Bolje sa kacigom, lepši sam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2632 Napisano Maj 8 Drug član, 1222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ono iza dete mi mnogo lepse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9463 Napisano Maj 24 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se vozim... A vi ? 11 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2445 Napisano Maj 24 Drug član, 1201 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo @Blaza ! Ja danas prevozom pa sam pokisnuo :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16282 Napisano Maj 28 Ne silazi, 4879 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ozbiljnost na nivou. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 633 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jedna sa Autoprometovog testday-a. U iscekivanju svog SVT-a. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5391 Napisano Maj 28 Drug član, 2488 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Ti stitnici rucica su mu bas ko da su ih porucili sa aliexpressa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5149 Napisano Maj 28 (promenjeno) Drug član, 1841 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uh, izgled vara. Ovo su jedini fabrički štitnici ruku sa alu nosačima koje sam ja video na motorima do 12k evra. Ni tenere ni tuareg recimo nemaju takve. @drmilan_ Promenio Maj 28 član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5391 Napisano Maj 28 Drug član, 2488 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, živke said: Uh, izgled vara. Ovo su jedini fabrički štitnici ruku sa alu nosačima koje sam ja video na motorima do 12k evra. Ni tenere ni tuareg recimo nemaju takve. @drmilan_ Verujem, al ovako sa slike izgledaju mi bas jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...