ProjectLord 55 Napisano Maj 8, 2011 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan O Milosu sve najbolje. Covek se iscimao da mi podigne porez za prenos u opstinu, sve dazbine oko registracije mi je platio unapred od njegovih para, a video me samo jednom u zivotu...da to nije uradio, morao bih da uzmem slobodan dan na poslu... Sve pohvale od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 10, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Iz opravdanih razloga se svima izvinjavam kojima se nisam javljao na tel u zadnjih par dana,nisam bio u zemlji. Agencija GM MOTO od juce radi normalno. Pozdrav iz GM MOTO i Loshmija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Maj 11, 2011 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam registrovao motor kod losmija, usluga brza i profesionalna, svaki dogovor je ispostovan i siguran sam da cemo opet saradjivati.Moja preporuka svim clanovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Maj 20, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedna zadovoljna musterija koja je dobila nove tablice za jedan dan. Za moju tablicu se 3 puta cimao kroz grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidbgd74 1 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 20 postova Lokacija: Beograd Motocikl: piaggio tourer 250 Prijavi odgovor kao problematičan cika Milose, oliti Losmi, ide novi PP (ovaj put za auto)! p.s ako bude trebala i registracija za bicikl , imaces i onda PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjus 89 Napisano Maj 24, 2011 HTTP 404 page not found, 87 postova Lokacija: Futog Motocikl: suzuki freewind xf650 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i ja da pohvalim Loshmi-ja.. Pomogao mi čoek oko prepisa, poreza i odjave tablica motora iz BG, što reče neko kao rođenom, a ni ne poznajemo se . Šteta što nemamo više ovakvih ljudi! Pozdrav Loshmi-ju i Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1750 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 1216 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje! Kakva je procedura prilikom registracije kada je izgubljena jedna registarska tablica. Dali ce morati vlasnik da registruje-da pise izjavu o izgubljenoj tablici ili mogu da dam da odradi agencija. Ako je neko imao iskustva neka kaze, pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje! Kakva je procedura prilikom registracije kada je izgubljena jedna registarska tablica. Dali ce morati vlasnik da registruje-da pise izjavu o izgubljenoj tablici ili mogu da dam da odradi agencija. Ako je neko imao iskustva neka kaze, pozdrav svima Morace vlasnik da prijavi nestanak tablice da bi dobio potvrdu sa kojom ce moci da regisruje vozilo bez jedne tablice kad mu bude isticala registracija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6322 Napisano Jun 7, 2011 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, niz pohvala za mog imenjaka se nastavlja Registrovao auto i Jare (otišle mi pare ), na najbezboljniji mogući način, bez čekanja, nerviranja, drndanja sa šalterušama. Po meni, Lošmi treba da dobije medalju za živce koje mu kidamo i mi sa svojim problemima, kombinacijama, idejama "a da li može da se izvede", a i zbog onog čega se svi mi užasavamo- susreta sa državnom administracijom. Još jednom, hvala Lošmi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje- "Kako da kupim motocikl iz Novog sada koji je registrovan recimo do jula? Ja sam recimo u Smederevu? Sta raditi, da li odmah u sudu overiti kupoprodajni ugovor, ili uraditi ugovor o poklonu, ili sacekati istek registracije? Ko moze da odjavi tablice u Novom sadu? Meni je malo daleko da bih nosio tablice na odjjavu- da li se cekaju brojevi(rano ujutro) i za to ili to moze preko reda? Imate li iskustva sa ovim novim zakonom? Ja nisam verziran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo registraciju motora mozes uraditi mesec dana pre isteka sadasnje registracije,tako da vidi do kad je registrovan pa mozes zapoceti proceduru mesec dana ranije. Ugovor o poklonu vazi koliko znam samo za prvo koleno u porodici sto znaci da morate napraviti kuporodajni ugovor u Novom sadu u opstini ili sudu-moja preporuka je u opstini, i u poreskoj upravi Novog sada platiti porez na prenos apsolutnih prava,sto se tice tablice moze je odjaviti vlasnik iz Novog sada ili neko ovlasceno lice kojeg ti ili vlasnik ovlastite. Kada i tablica bude odjavljena odlazis u sup u Smederevu i registrujes motor. U Beogradu se tablice dobijaju za dan ali u Smederevu zaista ne znam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Jun 7, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, ali zbog posla, znaci meni se po novom zakonu uopste ne isplati da kupujem neki motor van mog grada? Zbog obaveza na poslu (slobodni dani), cekanje u redu za brojeve, recimo u Novom sadu za odjavu tablica, ja moram da iskortistim godisnji odmor od 15 dana da bih preneo motor i registrovao na svoje ime, a ne mogu da ga vozim na ovlascenje? Da li sada agencije to mogu da odrade bez mene, normalno uz nadoknadu? Ili ce da se prikljuce nekim tehnickim pregledima? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan OVOM PRILIKOM OBAVESTAVAM SVE BAJKERE DA JE FIRMA GM MOTO NAPRAVILA I SVOJ TEHNICKI PREGLED ZA NASE LJUBIMCE,ZNACI, KOMPLETNA LINIJA ZA TEHNICKI PREGLED MOTOCIKALA,AUTOMOBILA I TERETNIH VOZILA DO 4T NOSIVOSTI. TEHNICKI PREGLED SE NALAZI U ČINGRIJINOJ ULICI BR. 26 NA ZVEZDARI I TO NA SAMOJ OKRETNICI TROLEJBUSA 28 I 40. KOMPLETNA REGISTRACIJA I TEHNICKI NA JEDNOM MESTU I TO NARAVNO PO NAJNIZIM CENAMA U GRADU A ZA BAJKERE KAO I UVEK IMAMO POPUST BEZ OBZIRA NA VOZILO KOJE SE REGISTRUJE. RADNO VREME JE OD 8H-17H ALI PO POTREBI OSTAJEMO I DUZE U KOLIKO NEKO NE MOZE DA STIGNE U TOM INTERVALU. SUTRA, TJ. 14.06.2011. IMAMO POSLEDNJU KONTROLU OD STRANE MUPA PRED DOBIJANJE DOZVOLE ZA RAD PA CU VAS BLAGOVREMENO OBAVESTITI O TACNOM DATUMU POCETKA RADA TEHNICKOG PREGELDA,REGISTRACIJU NARAVNO I DALJE RADIMO BEZ OBZIRA NA DOBIJANJE DOZVOLE. MOJA PROCENA JE DA CE TO BITI ZA NEKIH NEDELJU DANA ALI POSTO GM MOTO PLANIRA DA OBELEZI OTVARANJE TEHNICKOG PREGLEDA NEKOM MALOM ZAKUSKOM,OVOM PRILIKOM VAS SVE POZIVAM NA OTVARANJE A ZA TACAN DATUM CU VAS OBAVESTITI ZA KOJI DAN. VELIKI POZDRAV IZ GM MOTO I LOSHMIJA. MOB. 065 8620 973 FIX. 380-97-87 P.S. SVE INFORMACIJE OD SADA MOZETE DOBITI I NA FIKSNI TELEFON 011 380 97 87. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Jun 13, 2011 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koristim priliku da ovim putem prvi čestitam dobrom drugaru i lege ali legendi Lošmiju srećno useljenje i unapređenje poslovanja uz pesmu koju on oće. Desetak ljudi koje sam uputio na njega do sada nije imalo zamerku, dapače samo reči hvale. A od sada će da bude sve u fulu; masovni pregledi, hiljade i hiljade tehničkih. Živ bio Miloše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6322 Napisano Jun 13, 2011 Drug član, 3036 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na proširenju posla. Sad samo, što kaže Drvodelja, hiljade i hiljade tehničkih i registracija da te snađu svakog meseca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Jun 14, 2011 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Lošmi, samo napred. Sve najbolje i srećno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 14, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke, komšija! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Jun 14, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Cestitamo Losmi! Kad dodje vreme dolazim kako motorom tako i kolima :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darosavac 241 Napisano Jun 20, 2011 Motorista u pokusaju, 282 postova Motocikl: Keeway speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Losmi,koliko ce kostati kompletna registracija za Tomos APN 6??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Jun 20, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da li je proradio tehnicki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jun 20, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Losmi,koliko ce kostati kompletna registracija za Tomos APN 6??? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/43279-godisnja-registracija-skutera-i-ostalih-motora-na-so/page__view__findpost__p__1037734 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Losmi Capo 571 Napisano Jun 26, 2011 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Beograd-KARABURMA Motocikl: BMW R 1200 GS ADVENTURE LC 2015god, Piaggio Liberty 125ccm 2000god. Prijavi odgovor kao problematičan da li je proradio tehnicki? Iskreno se nadam oko 1.7.2011. Sve testove smo prosli na zavidnom nivou i cekamo samo resenje za pocetak rada,svakako cu vas sve obavestiti jer planiramo malu zakuskicu za otvraranje. Jos jednom hvala na interesovanju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 26, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan da li je proradio tehnicki? Iskreno se nadam oko 1.7.2011. Sve testove smo prosli na zavidnom nivou i cekamo samo resenje za pocetak rada,svakako cu vas sve obavestiti jer planiramo malu zakuskicu za otvraranje. Jos jednom hvala na interesovanju... Kako to mislis " malu"? Ako mislis da zoves bajkere bolje odmah pocni sa pripremama A racunaj da su bajkeri poprilicno jesni A mozes da ocekujes neke i na duze :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Au Ivkova slava u najavi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano Jun 27, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se nadam oko 1.7.2011. Sve testove smo prosli na zavidnom nivou i cekamo samo resenje za pocetak rada,svakako cu vas sve obavestiti jer planiramo malu zakuskicu za otvraranje. Jos jednom hvala na interesovanju... Srecno i dugovecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...