stari roker 4285 Napisano Februar 21, 2015 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Uživo sam video gs-a pretovarenog. Pre par godina u mom selu je stao jedan,mislim italijan,na gs-u da pita za prenoćište. Bočni koferi i top kejs,sve iz jednog. Nema mesta za suvozača. Stop svetla preko celog zadnjeg dela,kao kamion. Od nazad se vidi samo kaciga vozaca. Ali najveći utisak na mene je ostavio način vožnje. Zadnji deo je preopterecen,a prednji "lebdi"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 21, 2015 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad to uporediti sa ST1200 za koju fabrika "ne preporucuje" montazu sva tri kofera od jednom i ne odgovara za posledice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Sad to uporediti sa ST1200 za koju fabrika "ne preporucuje" montazu sva tri kofera od jednom i ne odgovara za posledice. vidis ja se slazem sa njima . dva kofera su sasvim dovoljna ! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Februar 21, 2015 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Sad to uporediti sa ST1200 za koju fabrika "ne preporucuje" montazu sva tri kofera od jednom i ne odgovara za posledice. vidis ja se slazem sa njima . dva kofera su sasvim dovoljna ! :lol::lol:, slatko si me nasmejo, pa de nađeš ovakve, nikad se ti nećeš oženiti, osim silom, , lep bi miraz stao u ove kufere. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Februar 21, 2015 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko da doda jamhistu?? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4788 Napisano Februar 21, 2015 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj sa KTM prslukom, vise lici da je vozas Harley-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 21, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, tipični austrijanci baš imaju crnu kosu i ovakvu građu Oni nisu Nemci uopšte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 22, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, nijedna marka nije imuna na kvarove, baš kao ni sve ostalo što je napravio čovek. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=911775 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mu dođe ko bonus koji se ne računa, imam kolekciju zanimljivih slika s neta, al ovo mi nikad ne bi palo na pamet da može. Zaista BMW ima širok izbor upotreba koje prevazilaze potrebe korisnika. Izvanredan je klip sa KTM-om i verovatno svaki KTM može tako da se tera al mora da se bude baš vičan tome, za mene lično je i prvi klip sa moje liste više nego dovoljan a verujem i većini običnih korisnika. Baš sam onako kroz vreme sakljupao klipčiće iz kojih se vidi šta sve može BMW i to uvek jako dobro. Ne mogu da nađem jedan klip gde devojka iz prodaje BMW-a kreće na ozbiljan put na GS-u1.2, jeste to marketinški iskrivljeno, al devojka ga vozi koje kuda, nek su to samo snimci od po više desetine metara pa je dovoljno. Moj stav je i dalje ne promenjeno kritičan i objektivan, čisto sam naveo primere šta sve ti motori mogu a za mene je to prednost i vrednost kao prosečnog usera-a a takvih nas je naj više, svaka čast ekstremistima u pozitivnom smislu i zaista to što govore je potpuno tačno i naravno da Bokser nije pravi izbor za takve namene. (Nego kako se ubaci da bude klip vidljiv a ne samo link adresa?) Platis dovoljno iskusnog ili nadjes dovoljno ludog i nije neki problem napraviti onakav film. Da li onda po vasoj logici proizvodjaci motora iz gornjih klipova uz povecanje rezervoara i manju modifikaciju opreme mogu da ih reklamiraju kao adventure motore posto eto mogu na off? I ovo je primer sta sve neki motori mogu pa se opet ne reklamiraju kao adventure sposobni za off. Sto bi Bokilic rekao moze i prst u oko ali boli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 22, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, ovaj na gornjem klipu je dobro protresao džigericu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mu dođe ko bonus koji se ne računa, imam kolekciju zanimljivih slika s neta, al ovo mi nikad ne bi palo na pamet da može. Zaista BMW ima širok izbor upotreba koje prevazilaze potrebe korisnika. Izvanredan je klip sa KTM-om i verovatno svaki KTM može tako da se tera al mora da se bude baš vičan tome, za mene lično je i prvi klip sa moje liste više nego dovoljan a verujem i većini običnih korisnika. Baš sam onako kroz vreme sakljupao klipčiće iz kojih se vidi šta sve može BMW i to uvek jako dobro. Ne mogu da nađem jedan klip gde devojka iz prodaje BMW-a kreće na ozbiljan put na GS-u1.2, jeste to marketinški iskrivljeno, al devojka ga vozi koje kuda, nek su to samo snimci od po više desetine metara pa je dovoljno. Moj stav je i dalje ne promenjeno kritičan i objektivan, čisto sam naveo primere šta sve ti motori mogu a za mene je to prednost i vrednost kao prosečnog usera-a a takvih nas je naj više, svaka čast ekstremistima u pozitivnom smislu i zaista to što govore je potpuno tačno i naravno da Bokser nije pravi izbor za takve namene. (Nego kako se ubaci da bude klip vidljiv a ne samo link adresa?) Platis dovoljno iskusnog ili nadjes dovoljno ludog i nije neki problem napraviti onakav film. Da li onda po vasoj logici proizvodjaci motora iz gornjih klipova uz povecanje rezervoara i manju modifikaciju opreme mogu da ih reklamiraju kao adventure motore posto eto mogu na off? I ovo je primer sta sve neki motori mogu pa se opet ne reklamiraju kao adventure sposobni za off. Sto bi Bokilic rekao moze i prst u oko ali boli. Ej ba ne zajebavaj! To bi isto bilo ko kad bi gs-a rolao po krivinama i rekao, vidis kako gs pegla a nije R. Ovim utabanim puticem bi i sa goldwingom prosao. Gs je gs, ktm je ktm, a kraljica je kraljica. A ovaj plastikaner stavi u kredenac ko maketu, to mu najbolje lezi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Februar 22, 2015 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ma to mu dođe ko bonus koji se ne računa, imam kolekciju zanimljivih slika s neta, al ovo mi nikad ne bi palo na pamet da može. Zaista BMW ima širok izbor upotreba koje prevazilaze potrebe korisnika. Izvanredan je klip sa KTM-om i verovatno svaki KTM može tako da se tera al mora da se bude baš vičan tome, za mene lično je i prvi klip sa moje liste više nego dovoljan a verujem i većini običnih korisnika. Baš sam onako kroz vreme sakljupao klipčiće iz kojih se vidi šta sve može BMW i to uvek jako dobro. Ne mogu da nađem jedan klip gde devojka iz prodaje BMW-a kreće na ozbiljan put na GS-u1.2, jeste to marketinški iskrivljeno, al devojka ga vozi koje kuda, nek su to samo snimci od po više desetine metara pa je dovoljno. Moj stav je i dalje ne promenjeno kritičan i objektivan, čisto sam naveo primere šta sve ti motori mogu a za mene je to prednost i vrednost kao prosečnog usera-a a takvih nas je naj više, svaka čast ekstremistima u pozitivnom smislu i zaista to što govore je potpuno tačno i naravno da Bokser nije pravi izbor za takve namene. (Nego kako se ubaci da bude klip vidljiv a ne samo link adresa?) Platis dovoljno iskusnog ili nadjes dovoljno ludog i nije neki problem napraviti onakav film. Da li onda po vasoj logici proizvodjaci motora iz gornjih klipova uz povecanje rezervoara i manju modifikaciju opreme mogu da ih reklamiraju kao adventure motore posto eto mogu na off? I ovo je primer sta sve neki motori mogu pa se opet ne reklamiraju kao adventure sposobni za off. Sto bi Bokilic rekao moze i prst u oko ali boli. Marketinškog obanjivanja je bilo i biće u svemu i kod svih, važi naravno i za BMW. Bojim se da ne razumem baš pitanje, al nekako ovako, GS je formirao pojam proisteko bukvalno iz sinonima skraćenice dve reči nemačkog, putem/ van puta, sa varijacijama na tu temu pa ko kolko ume da kojekuda protera, ADV model 1150 je značio povećan hod vešanja, veću visinu radi manjeg upadanja u kolotrag, uz to i bome dosta veći tank radi duže autonomije po bespuću, i 3 kockasta aluminjumska kofera, centralni mali da mogu oko njega da se spakuje dve rezervne gume, a bočni taman tolki da kad motor padne na stranu legne na cilndar ili kreš bar a pozadi na kofer i praktično vozač ostane ne povređen i ne prignječen i može da se izvuče ispod motora bez ičije pomoći. Iz tih nekoliko korisnih modifikacija se ADV nalepnica usvojila kao zaseban standard i razvio čitav niz komercijalnih proizvoda što korisnih što čisto kinđurskih i zaživelo je par firmi koje jako lepo žive od dodatne opreme i sad je to simbioza koja predstavlja i statusni simbol i virtuelnost i tu nema više kraja ko i ustalom u svakoj drugoj sveri, bitna je nalepnica na nečemu a ne da li uistinu služi osim pozi. Ja logički delim motore na turing enduro, adv i to nije isto što i čist enduro ili hard enduro. Kod nas je AT bio sinonim za pravi off motor, gledao sam momke koji su proterivali kud ja ne bi ni gurao pored, ali su svi mahom prešli na lakše motore zbog olakšane vožnje a ne nemogućnosti da prvezu težak ko što je Afrika. Baš je tako ko što si citiro Bokilića. Ovakvi tipovi motora jesu predviđeni za putni off a ne čist prašumski, znači da uvek mogu da se voze sa manje ili više muka po bilo kom putu i stignu do putnog cilja. Bespredmetno je uopšte porediti čak i pomisliti naspram lakih enduro zujalica koje se veru ko veverice. A naravno, uvek ima ko veruje u Deda Mraza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Februar 22, 2015 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno, cisto "djuntonisanja" (nije pezorativno, nego afirmativno) radi, S znaci Straße samo kod modela R80 G/S ('81-'86, prvi gs). Pocevsi od R80 i 100 GS ('87-96) S u GS znaci sport (Gelände Sport). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano Februar 22, 2015 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno, cisto "djuntonisanja" (nije pezorativno, nego afirmativno) radi, S znaci Straße samo kod modela R80 G/S ('81-'86, prvi gs). Pocevsi od R80 i 100 GS ('87-96) S u GS znaci sport (Gelände Sport). Nisam znao,to što sam prvi put pročitao kao tumačenje, tako mi ostalo, načelno vrlo malo znam o BMW-u i njihovim modelima a na svom motoru imam tek po okruglu nalepnicu u krugu na rezervoaru, htedoh i nju da izostavim ali ružno, a i moj model ionako nije lepotan, tolko o mom zanimanju za nalepnice, slovca i slične detaljčiće. Doduše, sad sam napravio nove čepove za prednje rame jer su mi ih krali pa ulazila voda u lagere, tu sam rešio da metem GS etiketicu, ajd i ja malo da se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Februar 22, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom pitanju nemam neko posebno misljenje, vozio bih koji god svidja mi se i GS naravno, ali gledam bas ovih dana Long Way Down i crkla im tri amortizera za sad(stigli su do Kenije)... A imaju samo dva bocna kofera standardne velicine, gore samo vrecu za spavanje na mestu suvozaca.. Aj prvi put kad se desilo, ali tri puta.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 22, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan znači ipak je Afrika najbolja 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan znači ipak je Afrika najbolja Haha! Dobra! Najboljeg nema, ako se ne oslononimo na cistu statistiku prodaje kao pokazatelja. U tom slucaju "teren-sport" GS je neprokosnoven, posebno kada se razmotri da je najprodavaniji mada svakako nije najjeftiniji. Malopre sam citao neki uporedni test F800GS Tiger Xcx. U istom casopisu novi KTM ADV veliki protiv "malog" 1050. Novi Strom, Yamaha Tracer, Honda Crosstourer, Multistrada, pa manji dva ili singl cilindrasi... Danas motora iz ovog sada toliko sirokog segmenta ima vise nego ikad. Najbolji je verovatno onaj na kom sedis. Mozda, pak, onaj koji bi nam najlepse seo, a? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan znači ipak je Afrika najbolja Haha! Dobra! Najboljeg nema, ako se ne oslononimo na cistu statistiku prodaje kao pokazatelja. U tom slucaju "teren-sport" GS je neprokosnoven, posebno kada se razmotri da je najprodavaniji mada svakako nije najjeftiniji. Malopre sam citao neki uporedni test F800GS Tiger Xcx. U istom casopisu novi KTM ADV veliki protiv "malog" 1050. Novi Strom, Yamaha Tracer, Honda Crosstourer, Multistrada, pa manji dva ili singl cilindrasi... Danas motora iz ovog sada toliko sirokog segmenta ima vise nego ikad. Najbolji je verovatno onaj na kom sedis. Mozda, pak, onaj koji bi nam najlepse seo, a? :-) to je neka nova klasifikacija, pa da u toj nepostojećoj grupi GS je najbolji mada GS i sport????????? to mora da je klub poludjelih za GS.ovima samoinicijativno izmislio. pa dobro VI možete. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Bokser R xxxx GS modela koji su konstruktivno tipski gotovo isti ima proizvedeno oko pola miliona ne računajući ostale R xxxx RT,S,RS,...koji se takođe mogu dodati. Ako bi se sabrala ukupna pređena kilometraža, ima recimo primerak sa 800.000 km, pa kad bi se još uključio težinski koeficijent opterećenja po pređenom kilometru, statistička slika bi bila haha. Veruj da je cak i meni to bila misterija .. kako to da samo na GS modelu zapale defrencijal ? potpuno isti je i na ostalim modelima RT , R , RS , ST , S , HP (svi modeli HP) a njima se to ne desava . Cak mislim da bih mogli i neki K modeli da udju na listu .. Dve opcije su mi uvek padale napamet . 1 . Da ne vode racuna o servisnom intervalu (zamena lezaja u dif. ) pa lezaj zakove i polomi sve zivo i to pod izgovorom ma to bmw to nista ne treba da se menja sa to hitler iso na rusiju ... 2 . Da niko od vozaca zapravo nije procitao uputstvo za upotrebu pa predstavu nema o maksimalnoj nosivosti motora , varijanta video sam ja jednog znas kako on to natovarijo , mogu i ja tako ... I meni je misterija i bas bih voleo da znam o cemu se radi .... Ako se ne varam, par živi život na motoru, da li je to besmisleno ili ne je svačiji lični izbor. Bokser nosi više nego što je deklarisan evidentno. GS se po pravilu više maltretira, tovari više jer se putuje dugim turama i shodno tome mora da se nosi sve i svašta za svaku priliku i ne priliku, toga uglavnom nema kod RT-a i praktično GS enduro se u ekspolataciji daleko više arči i samim tim su i kvarovi češći. Otkazivanje kardanskog sklopa jeste tipičan kvar delom zbog konstruktivnog rešenja i ne adekvatnog post podešavanja mada dolze i fabrički loše podešeni, a više zbog ne brige vlasnika i iluzije da tu nema šta da se održava a ima, retko ali ipak intervalno, al kad bi sad nekom reko da valja da se kardanski sklop ceo svuče otero bi me u pm. Doduše kod serije 11.xx je kvar kardana izuzetak, ne ležaja što je pa priča za sebe, ali kod 1.2 je izraženiji i po mom mišljenju je učinjen inženjerski previd, plus je kvazi bez održavanja. No s obzirom na cifru proizvedenih GS-a 1.2, mislim da je oko 350.000, broj kvarova je uslovno simboličan ali bi mogao biti još manji predpostavljam. objasni mi di ona sjedi dok se voze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6421 Napisano Februar 22, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa njemu na glavi, taman je onda iste visine kao teret 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 22, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @mile fazer Mile, verovatno sedne ispred vozača i nasloni se na tank torbu P.S. Mada ovde nema mesta ni za tu varijantu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan @mile fazer Mile, verovatno sedne ispred vozača i nasloni se na tank torbu P.S. Mada ovde nema mesta ni za tu varijantu ako se nasloni leđima na tank torbu i noge na bagaže onda ok. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan znači ipak je Afrika najbolja Haha! Dobra! Najboljeg nema, ako se ne oslononimo na cistu statistiku prodaje kao pokazatelja. U tom slucaju "teren-sport" GS je neprokosnoven, posebno kada se razmotri da je najprodavaniji mada svakako nije najjeftiniji. Malopre sam citao neki uporedni test F800GS Tiger Xcx. U istom casopisu novi KTM ADV veliki protiv "malog" 1050. Novi Strom, Yamaha Tracer, Honda Crosstourer, Multistrada, pa manji dva ili singl cilindrasi... Danas motora iz ovog sada toliko sirokog segmenta ima vise nego ikad. Najbolji je verovatno onaj na kom sedis. Mozda, pak, onaj koji bi nam najlepse seo, a? :-) to je neka nova klasifikacija, pa da u toj nepostojećoj grupi GS je najbolji mada GS i sport????????? to mora da je klub poludjelih za GS.ovima samoinicijativno izmislio. pa dobro VI možete. Ne razumem te. Šta si zapravo rekao? Pitao? Pobunio se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Februar 22, 2015 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Pre nastavka: GS, kao sto rece neko gore, skracenica je za Gelaende-Sport. Prosto prevedeno, "teren-sport." Isto tako, GS je pre trie's i kusur godina modelom R80GS definisao neki novi segment. Taj isti segment danas je razvucen nasiroko i nadugacko i ukljucuje sve sto se prodaje kao sprava za putovanje nadaleko po asfaltu i van njega. Jesam li pogresio negde? Dalje, taj isti segment danas je krcat odlicnim motorima - imas veci izbor nego ikada ranije - zar ne? Upravo to sam napisao, kao i da je BMW R XX GS vec dugo najprodavaniji motor u Evropi i da TO neko uzima kao dokaz da je najbolji. Naravno, ne moras da se slozis ni sa cim sto sam napisao, mada bi bilo fino da nesto argumentujes, necim, nekako. Konacno, kao i VELIKA SLOVA ubiacivanje nepotrebne interpunkcije poput ?????? ili !!!!!!!! po forumima se smatra nepristojnim. Pozdrav, B Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 22, 2015 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan znači ipak je Afrika najbolja Haha! Dobra! Najboljeg nema, ako se ne oslononimo na cistu statistiku prodaje kao pokazatelja. U tom slucaju "teren-sport" GS je neprokosnoven, posebno kada se razmotri da je najprodavaniji mada svakako nije najjeftiniji. Malopre sam citao neki uporedni test F800GS Tiger Xcx. U istom casopisu novi KTM ADV veliki protiv "malog" 1050. Novi Strom, Yamaha Tracer, Honda Crosstourer, Multistrada, pa manji dva ili singl cilindrasi... Danas motora iz ovog sada toliko sirokog segmenta ima vise nego ikad. Najbolji je verovatno onaj na kom sedis. Mozda, pak, onaj koji bi nam najlepse seo, a? :-) Tracer je best-buy...........u mom slučaju nažalost minijaturan........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...