ugac 1150 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem cene tih guma u Sloveniji. Nalazim ih samo u UK, a cene su im dosta niže od konkurentnih u klasi s tim što deluju jako intereantno. Evo npr. Savinog enduro programa: Evo i linka ka pdfovima guma ostalih potreba i vozila: http://www.savatech.eu/tyres-catalogues.html Pitanja: - Kakav je kvalitet tih moto guma? Ima li iskustava? - Koje su cene u Sloveniji za neki od enduro kompleta? Hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 15, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da termin "naša braća" ne pije vodu kod Zmajčeka.. Tu se TomoB ne računa.. Da se upišem u praćenje teme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Kraljevo, od kad znam za sebe ima samo jedan bratski grad - Maribor (i obratno). Tako sam učen i tako će ostati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da nađem cene tih guma u Sloveniji. Nalazim ih samo u UK, a cene su im dosta niže od konkurentnih u klasi s tim što deluju jako intereantno. Evo npr. Savinog enduro programa: Pitanja: - Kakav je kvalitet tih moto guma? Ima li iskustava? - Koje su cene u Sloveniji za neki od enduro kompleta? Hvala! Bome ih ovdje nema ili vrlo maaaaaaalooooo, ne sjećam se kad sam vidio jednu od tih guma da je netko kupio... Pomalo nelogično, obzirom da je SLO prvi susjed i auto gume su dosta zastupljene... Ovaj rockrider izgleda zanimljivo... Šteta što samo ima zadnju od 18 cola... A u prospektu se navodi da je za suhe uvjete, hmmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pneumatici za automobile su im losi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1392 Napisano Februar 15, 2011 Ne silazi, 6314 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pratim i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 15, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pneumatici za automobile su im losi. Pneumatici za automobile su im odlicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1778 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 896 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan Pneumatici za automobile su im losi. Pneumatici za automobile su im odlicni. Komandant druma - Sava guma! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 607 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1367 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pneumatici za automobile su im losi. Pneumatici za automobile su im odlicni. Kako koji. Onaj osnovni model effecta je čista katastrofa, intensa je OK, a svepopularni eskimo S3 je prosječna guma sa vidnim nedostacima na kiši. Ostale modele nisam vozio. S3 godinama koristim kao zimsku gumu, i puno je bolja za snijeg nego za kišu, jer na kiši jako loše koči i sklona je proklizavanju. No to znam pa pazim, a i inače ne forsiram u lošim uvjetima na cesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3332 Napisano Februar 15, 2011 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5466 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mekana , brzo se trosi ...meni dobra.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam SAVA gumu na skuteru, zadnju. Nije bila nešto meka, nit je posebno dobro drzala, al se zato brzo trošila. Uz to bočni zidovi na gumi su bili slabi pa bi pod punim nagibom guma počinjala da se uvija, čak i bez suvozača, što je bilo malo neprijatno iskustvo. Na kraju mi se na putu za Dubrovnik rasparala iz čista mira. Ja to više ne kupujem, a i vama bih preporučio da malo sačekate dok ih neko vani ne istestira ili dok ne usavrše malo taj moto program Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6743 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 3053 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A zar Savu nije kupio neki svetski proizvođač, mislim Good Year? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5058 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1894 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste ali su postali nizi brend Gudjira isto kao Tigar Miselina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Februar 15, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Pneumatici za automobile su im losi. Pneumatici za automobile su im odlicni. Ocajni! Samo zato sto ih prave za nase trziste Poljaci i dragi nama Turci! Inace Savina guma iz Kranja ce 2x vise km napraviti nego ova iz pomenutih zemalja. Inace za moto-program je jako tesko doci do njih, ja sam hteo da uzmem za skutere ali slaba vajda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 15, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Pa evotigana, vrlo jednostavno ... čujem, da su za skutere dosta kvalitetne... http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?dsco=144&cart_id=46898502.144.28261&m_s=1&s_p=Moto_pnevmatike http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?suchen=Ordern&cart_id=46898502.144.28261&ranzahl=1&Breite=120&Quer=90&Felge=17&S_Z=-&Speed=S&Transport=P&tyre_for=Enduro&dsco=144&Herst=Sava&m_s=1&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&sort_by=brand http://www.savatech.si/prodajna-mreza/evropa.html#SERBIA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Tomo, sutra ću da ih okrenem. OIL GROUP d.o.o. VOJVODE STEPE 352, 11000 BEOGRAD Tel.: +381 11 30 94 626 Fax.: +381 11 30 94 694 E-mail: sandra.maksimovic@oilgroup.co.rs AGROHIM d.o.o. VAZDUHOPLOVACA PRILAZ LA BR. 6, 18000 NIŠ Tel./Fax. 00381 18 581 191 E: mail agrohims@eunet.rs BAKI d.o.o. KRALJEVAČKOG BATALJONA 129, 34000 KRAGUJEVAC Tel./Fax. 00381 34 32 4001 E-mail: baki.doo@eunet.rs LA GUMA TEMERINSKI PUT 46, 21000 NOVI SAD Tel.: +381 21 444 111 Fax.: +381 21 444 111 E-mail: laguma@neobee.net Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 15, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan mene interesuje koja je cena ovog modela ako ima negde kod nas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Februar 15, 2011 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja pratim! Nisam neki ljubitelj njihovih auto guma, pa sam malo rezervisan i prema ovim. Ipak iskustvo, razvojni budžet firme.... im ne idu baš u prilog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan U Kragujevcu mi non-stop pušta signal za fax, u Nišu su promenili broj, u Beogradu kažu da nemaju niti nabavljaju Savine gume, a lik u Novom Sadu je obećao da će zvati kad dođe do pravih informacija. Eto toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...