OgiBG 955 Napisano April 17 Zainteresovan, 484 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail............Suzuki VStrom 800DE Prijavi odgovor kao problematičan Posto mi kamerica stoji tj sluzi samo za putovanja, a kako imam 2 terabajt materijala koji ne koristim za sad se odjavljujem od snimanja Kamera u super stanju(ima jedan trag na zastiti objektiva vidi se na slici, preko prednjeg ekrana je folija od prvog dana, ona je malo izbledela i izgrebana) Uz kameru idu dve obicne i dve enduro baterije(obe enduro se iz nekog razloga malo zadebljaju u nekom trenutku, ne znam zasto), punjac za baterije, mini stativ, dodatak za vertikalno snimanje itd itd... Sve radi bez problema, uz kameru ide i kartica do 64gb i svi ostali dodaci sa slike. Telefon nisam slikao u pitanju je Honor magic 5 Pro zeleni 512 gb memorije, trenutno njega koristim... Kao sto pise u naslovu menjao bih sve za Samsung Galaxy S 25Ultra ako ima zainteresovanih. Ili bih menjao samo GoPro(ceo paket) za neki rackless luggage system Kreiga, Mosko itd u zavisnosti od modela tj zapremine moze i doplata sa moje strane. Sve je stvar dogovora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...