Nightrider Z 728 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 566 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Alekre je napisao: Ima sad popust i Louisu. Afam je 115 eur ako sam dobro video. Digli majstori cenu postarine na 37 evra koliko sam video. Sve to i ne bi bilo toliko strasno da ne stignu 3 paketa sa temua dok se ovi smiluju. Cekao sam grejace rucki skoro meseca dana u novembru i decembru. Bolje da se plati ovde ovim nasim preprodavcima nego da se ceka mesec dana da paket predje 1000km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16692 Napisano Februar 18 Integrisan, 8486 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje neko da ti pazari ko je tamo ili DE prevoz. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 18 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vracam fabricki auspuh. 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7310 Napisano Februar 18 Ne silazi, 3278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve zavisi od masine i gde je, kod mene je LeoVince bez db od prvog dana i nista mi ne smeta, cak bi jos otvorio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 21517 Napisano Februar 18 Ne silazi, 1329 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Vracam fabricki auspuh. Bio sam spreman da se opkladim. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 18 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Due said: Bio sam spreman da se opkladim. Nadam se da se lakse vraca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 18 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Sve zavisi od masine i gde je, kod mene je LeoVince bez db od prvog dana i nista mi ne smeta, cak bi jos otvorio. Ni meni Scorpion na RC36. Vozio bez db killera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 374 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Nabio nove gume, pošto sa ovima koje su tvornički stavljene nisam bio zadovoljan. Neki dan pala prva vožnja. Preporod 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7310 Napisano Februar 19 Ne silazi, 3278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Koje su fabricke? Ako je Mt07 kako znam oni su dolazili sa Miselin raod 5-6, dobra guma, ima ona svojih momenata al u 95% dobra guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 374 Napisano Februar 19 (promenjeno) Svrati ponekad, 436 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, RankoBg87 je napisao: Koje su fabricke? Ako je Mt07 kako znam oni su dolazili sa Miselin raod 5-6, dobra guma, ima ona svojih momenata al u 95% dobra guma. Dunlop sportmax Q5 Navodno rađene po zahtjevu tvornice baš za 07 Model 2025 Promenio Februar 19 član sale600 dodatak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7310 Napisano Februar 19 Ne silazi, 3278 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan E onda ok, ima dobrog Danlopa al ima i onog djubreta, kod mene na Nc-u bile neke Danlop, to ni neprijatelju ne bi preporucio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 11933 Napisano Februar 19 Hronični Motociklopata, 7848 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600 Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Motorcyclist je napisao: Vracam fabricki auspuh. Bedak, a hteo sam ti reći da ne kupuješ ono njesra sa temua, al nisam hteo da ti malerišem. Dobra solucija je preraditi fabrički, čuo sam jedan na moto susretu, brutalan zvuk, onaj lik iz Ade mu ga je preradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2711 Napisano Februar 19 Drug član, 490 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Motorcyclist said: Vracam fabricki auspuh. Šta je razlog? Buka, grejanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 19 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Luka9905 said: Šta je razlog? Buka, grejanje? Buka. I don't like it. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Video ovu zicu u prekidu ali ne kontam cemu sluzi posto sve radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam da necu moci vratiti fabricki auspuh... jebada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 16373 Napisano Februar 22 Drug član, 1931 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li spojio tu prekinutu žicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam. Mislim da cu probati da provozam tako i onda sa spojenom da vidim ima li efekta. Ja je prekinuo nisam. Nego nista od auspuha za sada. Skinem selnu iza katalizatora da ga skinem do pola, nece. Udara katalizator u zadnji deo rama, kakav dizajn bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10189 Napisano Februar 22 Drug član, 3380 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Motorcyclist said: Video ovu zicu u prekidu ali ne kontam cemu sluzi posto sve radi. Proveri da nemaš živu struju na njoj. Izoluj krajeve, za svaki slučaj. Da ne guraš motor, ako ne moraš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Odustao sam za danas. Nemoguce ga je vratiti kako je skinut. Ili mora ceo auspuh dole od grana ili moram subframe da popustim... Popustio ja 4 srafa reko sad ce on da se pomera, ma hoce k... Ima tu jos pun k srafova, skidati rezervoar... Stavio bih ga na oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, misa-pei said: Proveri da nemaš živu struju na njoj. Izoluj krajeve, za svaki slučaj. Da ne guraš motor, ako ne moraš. Ne pokazuje da ima struje na glinericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10189 Napisano Februar 22 Drug član, 3380 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti izoluj. Ko zna šta je. Možda je štopaljka, možda je žmigavac, možda je... Ne znaš šta je i ne znaš u kom momentu može da pusti struju (nešto). A možda je masa koja ide preko nečeg... Izoluj ili poveži ako imaš i drugi kraj iste boje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, misa-pei said: Samo ti izoluj. Ko zna šta je. Možda je štopaljka, možda je žmigavac, možda je... Ne znaš šta je i ne znaš u kom momentu može da pusti struju (nešto). A možda je masa koja ide preko nečeg... Izoluj ili poveži ako imaš i drugi kraj iste boje. To je isti kraj, mislim vidi se da je od te zice. Probacu naci dijagram. Sve mi od signalizacije radi, jedino ne cujem kliktanje zmigavaca, ne znam iskreno da li se ikada i culo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23360 Napisano Februar 22 (promenjeno) Integrisan, 7505 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam ja dijagram samo sto mogu blenuti ko tele u sarena vrata. Sa leve strane motora ide posle u ECU. Moze biti ono za dijagnostiku? U manualu nasao da je najverovatnije taj dzek: 8 Mode selection switch coupler Promenio Februar 22 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...