stari roker 4909 Napisano Januar 29 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MarkoMoto je napisao: I kakav je bio stari, da li originalan? Koji datum je pisao na njemu? Nisam jos izvadio stari. Ne vidim nikakve oznake na njemu. Kad kupim drugi onda cu ovaj skidati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6708 Napisano Januar 29 BJB Maxi Scooter Club, 1923 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Koje maglenke, gde si uzeo ?Aliexpres, ali dobre su, imao sam i na prethodnim motorima, nemam zamerku, dobijes instalaciju, relej, prekidač. Samo sto sam ja uzimao druge nosače, metalne, jer ovi njihovi plastični su bas loši. @RankoBg87 ništa zuto, sve u ledu, ja bar volim takoPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9236 Napisano Januar 29 Ne silazi, 3172 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg može link (i za nosače)? Koliko su ti izašle ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2215 Napisano Januar 29 Никад не једи жути снег!, 970 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Nole Bg said: Montirao maglenke na donji rol bar, i sad cekam neki lep i topao dan da odem kod naseg dobrog @Arakis, da ih majstor na elektriku poveze kako Bog zapoveda. Ima da svetli sa 2 para ko zmaj, pa čik nek onda neko kože nisam te video. Poslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Какав је то беемве ако нема бар 6 магленки. Ајде, трк по још две... најмање... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2215 Napisano Januar 29 Никад не једи жути снег!, 970 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, živke said: Koje maglenke, gde si uzeo ? Xenon Sijalice, Led Oprema, Auto multimedije XENONSIJALICE.RS Погледај и овде обавезно. Ја сам узео пар, одличног квалитета, масивне, за мале паре. Додуше, само су оне у кутији са партљком кабла и носач, нема каблова дужих... Али, вреди. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6708 Napisano Januar 29 BJB Maxi Scooter Club, 1923 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Nole Bg može link (i za nosače)? Koliko su ti izašle ?Maglenke 50-ak e, nosače sam uzeo na kp. Šaljem link večeras čim stignemPoslato sa ELI-NX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2558 Napisano Januar 29 Drug član, 933 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Извукао из шпајиза, за сад само задњи… 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ninja66 3062 Napisano Januar 29 Drug član, 2850 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, stari roker said: Nisam jos izvadio stari. Ne vidim nikakve oznake na njemu. Kad kupim drugi onda cu ovaj skidati. Znas da odgovara od Opela 1.7 ? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4909 Napisano Januar 29 motoras, 2629 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, ninja66 je napisao: Znas da odgovara od Opela 1.7 ? Znam. Svakako hvala na nesebicnom deljenju informacija i pomoći. Svakako ću napisati koji kaiš sam kupio i koliko je koštao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 (promenjeno) Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan --------- Za sada cu koristiti sa db killerima, ipak sam ja u godinama Saga je nadam se zavrsena. Ispraticu stanje posle voznje, jel sve na svom mestu. Eto koliko telefon Realme 8 moze da docara zvuk. Promenio Januar 29 član Motorcyclist 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2736 Napisano Januar 29 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bez DB kilera kad se zaurla u obrtaje cepa verovatno uši 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 281 Napisano Januar 29 Svrati ponekad, 89 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan I to pošteno cepa. Od pet hiljada i naviše obrtaja ja nemoguće voziti iza. Il da ga pustiš jedno 100 metara il da ga pretekneš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, Luka9905 said: Bez DB kilera kad se zaurla u obrtaje cepa verovatno uši Sa db killerom je osetno glasniji u voznji. Sasvim dovoljno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Daniel68 said: I to pošteno cepa. Od pet hiljada i naviše obrtaja ja nemoguće voziti iza. Il da ga pustiš jedno 100 metara il da ga pretekneš. Ali bez je nekako i dublji i lepse na leru zvuci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2736 Napisano Januar 29 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj malo bez, brzo se čovek navikne (pričam iz iskustva) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka sa originalnim. Nije bas toliko los bio zvuk, glasnije nego na Fazeru npr. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Luka9905 said: Probaj malo bez, brzo se čovek navikne (pričam iz iskustva) Reci mi jel duzina kilera i broj tih rupica na cevi utice koliko ce da umanji buku? Npr. vidim kod mene ima 4 reda rupica, moze da se kupi duzi sa 5 itd.. U tome je caka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2736 Napisano Januar 29 Drug član, 495 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist Iskreno, nemam pojma. Ni nemam DB kilere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Januar 29 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kaze google, duzina istih utice - sto duzi, vise prigusuje. Sto veci broj rupica, na istom, glasniji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Februar 4 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2590 Napisano Februar 5 Drug član, 886 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Moto Guzzi: "Još od 1921. sa nama vozač postaje električar." Jedan od, najpodmuklijih, "gremlina" u svakom vozilu sa elektronikom je senzor položaja radilice. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2558 Napisano Februar 6 Drug član, 933 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Зове ме друг, каже ако си слободан да заменимо свећице на мотору, у бре, ајд’ једва дочекао ….. мотор и ја после сат ипо растурања 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Februar 6 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23390 Napisano Februar 6 Integrisan, 7516 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam jos jedan par db killera pa cu se malo igrati da trazim najbolji ton. Mislio sam i ovako nesto probati, samo mozda izbusiti rupice na fiberglasu da smanjim backpressure. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1097 Napisano Februar 8 MK SO Zandarmerije, 794 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan motor dobio nogice 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...