igogitar 536 Napisano juče u 09:09 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas nego juče. Namontirao novo proširenje ćopave,ovaj put oriđiđi za TDM i stavio novu gumu na polugu mjenjača. Sve Alija express. Sad se nakanjujem da stavim rajzere danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19564 Napisano pre 22 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Ova guma na saltalici je mnogo dobra fora, imam je na zadnja tri motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 40 Napisano pre 21 sati (promenjeno) U prolazu, 25 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam ovu traku sa Temua za saltalicu i nije losa, nije samolepiva ali ne spada i fino stiti obucu. 150 din dve rolne. Promenio pre 21 sati član PeraNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19564 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2595 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, PeraNS je napisao: Probao sam ovu traku sa Temua za saltalicu i nije losa, nije samolepiva ali ne spada i fino stiti obucu. 150 din dve rolne. Izvini brate ali ruzna mi je ova traka, kao da si namotao duck tape, guma je kulturiška i neunistiva je, mislim da je i ona tu oko 150 din... Promenio pre 21 sati član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2866 Napisano pre 21 sati (promenjeno) ODUSTO OD DIJETE, 2773 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Imam i ja takvu gumu ali sam poručio i ovo sa Alija da probam. https://vi.aliexpress.com/item/1005008368789545.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.130.10701802WUTPGn&gatewayAdapt=glo2vnm Promenio pre 21 sati član ZEMZEM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 536 Napisano pre 21 sati Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo,nakanio se da stavim i te rajzere. Bilo je malo natezanja da upasujem jer mi dođe malo kratak jedan snop kablova i jedno crijevo od kočnice ali uspio sam blagim pomjeranjem da sredim da ništa ne zateže. Još malo unazad kad bi išao korman bilo bi super ali ne ide više a da ništa nije nategnuto. Probao kratko i dojam je, da li subjektivan ili ne, da je puno upravljiviji motor i da vozim mnogo brže i opuštenije. Možda samo tripujem. Što se tiče udobnosti vidjeću na prvoj malo dužoj vožnji kako će biti. Prije: I poslije: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 892 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 396 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Zbog nekih nepredviđenih obaveza sveže plastificirane felne sa novom zadnjom gumom tek juče legle na motor. Namontirana i CarPlay navigacija od nekih pedesetinu eura naručena sa dalekog istoka. Na prvu deluje odlično a kakva će biti u realnoj eksploataciji videćemo. Danas palo samo slikanje. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 5286 Napisano pre 10 sati Nemanja Stojanović, 1588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio titanijumsku cev, bez katalizatora. Sinoć sam stavio ECU sa drugom mapom koja računa i na to da ga nema Tad sam i namontirao maglenke na novi nosač, stavio skraćenu polugu prednje kočnice i proširenje za zadnju kočnicu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ficoman 346 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym nht 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 4. 2025. at 18:13, dule2812 je napisao: Данас решим да скинем визир и да га подигнем за један подеок вишље, јер видим да има више рупа, и да префарбам металне делове јер се кренула боја да се љушти. И имам шта и да видим. Не знам ко је ово радио, али ово је срамота. Нисам никакав мајстор, и стварно сам далеко од тога, али ово што сам данас видео је тежак облик лењости и буџења што изричито презирем. Или га уради како треба, или немој ни започињати. Једна рупа већа, друга мања ништа у оси није Фали шраф Одлично су га обрадили након бушења рупа Не знам да ли је ово све рађено у овлашћеном сервису, претходни власник ми је рекао да јесте и ако је тако, чему да се надам осталом што се не види А да, и ово су сјебали Боље да ништа нисам дирао, само сам се изнервирао на овако леп дан. Рад чистокрвног аматера Sent from my iPhone using Tapatalk Ovo nije radjeno u ovlascenom servisu, nego je ugradio prvi vlasnik. Znam to zato sto mi je taj motor dva puta prodat ispred nosa, i prošle godine, kao i ove kada si ga ti kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...