Disko Nindža 10853 Napisano Četvrtak u 08:03 Hronični Motociklopata, 7481 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan I Rossi je prvo vozio Hondu pa je skontao da je Yamaha bolja 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4794 Napisano Četvrtak u 08:27 Drug član, 1222 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su Honde imale taj neki "hod" tokom šaltanja, kao kod auta menjač, npr. Ne umem da se izrazim. Dok mi je Yamaha grublja i taj hod skoro pa nema, kroz brzine ide kao da se pritiskaju dugmići. Nije napravljena da se sporo šalta. Ne kažem da je to loše, drugačije su i traže naviku. A s' obzirom da sam uvek više vukla prema R, samo sam htela da sedim uspravnije, ovo je promena koja će mi i te kako prijati. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 69 Napisano Subota u 13:45 (promenjeno) U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nakon 10 kisnih dana napokon prekrasan dan. Oprao motor i napravio djir cca 70km da ga prosusim...naravno da sam 10 puta prosao kroz potoke preko ceste jer voda jos izbija na sve strane, popio kofi mokrih nogu. Nista me nije naucilo prihvacanju stvari kakve jesu kao voznja motora i na povratku sam se smijao sam sebi. Zivot uistinu nije problem koji treba rijesiti, vec misterija koju treba zivjeti. Promenio Subota u 13:45 član balinjera 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 118 Napisano Subota u 15:35 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih filter vazduha. Stari u katastrofalnom stanju.... Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11605 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Palo prvo temeljno pranje karšerom... A posle sušenje i "mackanje" 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18683 Napisano pre 15 sati Integrisan, 5596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kod ugradnje maglenki i ostalih potrosaca, kako se zna da li je alternator dovoljno jak da podrzi dodatno opterecenje i koliko? Da li one i drugi potrosaci uticu na vek trajanja akumulatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3588 Napisano pre 15 sati Drug član, 2056 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam bas raspravljao na tu temu i kao u fazonu ima oko 100A viska bas zbog dodatnih stvari. Potraži po netu za tvoj motor koliko ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18683 Napisano pre 14 sati Integrisan, 5596 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, RankoBg87 said: Skoro sam bas raspravljao na tu temu i kao u fazonu ima oko 100A viska bas zbog dodatnih stvari. Potraži po netu za tvoj motor koliko ima. Gledam sada servisno uputstvo. Nisam uspeo naci po pretrazi ali probacu detaljnije pogledati, ako su uopste napisali takav podatak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 100 Napisano pre 10 sati U prolazu, 34 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uradio ništa na svom motoru, ali sam popio 5 rakija, i palo mi na pamet da dečiji električni motor prevežem sa 6 na 12v. Sada leti, klinac se već dva puta zakucao ubterasu, a klinka divlja po dvorištu. Čak ga je i simbolično parkirala pored mog motora nadam se da nije offSent from my iPhone using Tapatalk 5 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...