N.F.S. 21452 Napisano Octobar 15 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Neki rezu laserom a neki zavare drskicu na 5 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 15 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Snalazi se ko kako moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 15 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 49 minuta, RankoBg87 je napisao: Evo ga Radili ga profi ...džigi bu džigi Bau 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Octobar 15 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zemlja Srbija,odvaja,pomaže penzionere na svakakav način,a oni bunare za kolica u marketima.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 16 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Znam...bolestan sam... Promenio Octobar 16 član BokyBoy 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16037 Napisano Octobar 16 Misbehave Responsibly, 1630 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Što si boles'an to je u redu, nego što si spojku smandrljao kao nogama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, drs je napisao: Što si boles'an to je u redu, nego što si spojku smandrljao kao nogama Nisam ja...tako doslo... radio poznati majstor Afrikanac... razmisljam se da je zamenim al necu, radi lepo, ne blokira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7907 Napisano Octobar 16 Drug član, 2086 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Znam...bolestan sam... IIiiiiiiii....na crni lančanik......standardan lanac. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: IIiiiiiiii....na crni lančanik......standardan lanac. Prcaj, prcaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 16 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao slajdere. 14 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 16 (promenjeno) Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan jao jao jao...taman malo zaboravim.... kakva bolescina od motora krv ti krvavu PS - @acim daj sliku nosaca tablice , deluje da nemas okvir. busio tablicu ili neki fensi drzac ? Promenio Octobar 17 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1200 Napisano Octobar 17 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam čekao centralni štender, i on stigao, odmah sam oprao lanac, čim sam uhvatio malo vremena.., a i čitav motor, usput!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, mali_zmaj je napisao: Kako sam čekao centralni štender, i on stigao, odmah sam oprao lanac, čim sam uhvatio malo vremena.., a i čitav motor, usput!! Vidi ovog, samo fensi-smensi proizvodi, Motul, Ipon, Likvi Moli, fensi cetkice... a mi ovde, Petrolej za lampe, sae90 za menjace, stare cetkice za zube... eee, zivote, lutalico... 'bem ti ekonomskog Tigra... Promenio Octobar 18 član BokyBoy 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1200 Napisano Octobar 18 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Oš iskreno!! Otvorio se novi moto-shop u BL. Iz Srbije Moto Bike.. .odem ja tamo , ušao ko gladnik u slastičarnu, pa sto pitanja, probaj ovu kacigu,probaj onu kacigu..,jakna ova, ona I na kraju me sramota bilo da odem, a da ništa ne uzmem, i uzeo četku i sprej za lanac!! A čistač za lanac imam odavno, poklon od prijatelja!! Likvi Moli je za pranje motora, pošprica se plastika gdje god se kukac zalijepio, valjda otapa, i lakše se skida, Otapa te enzime valjda, šta li ga ja znam!! Kupio na Moto Festu , ljudi otvorili predstavništvo u Hercegovini negdje, zaboravih! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 18 Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kako sam čekao centralni štender, i on stigao, odmah sam oprao lanac, čim sam uhvatio malo vremena.., a i čitav motor, usput!! Dečko.....srećan rad....evo parametar......(zbog kojeg sam prešao na kardan i umalo bolest navuk'o).....Nek' ti je Bog u pomoći.......SoloRider 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1200 Napisano Octobar 18 prisutan, 1118 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Eeeee kardan... imao na K75-ici.. mjenjaš ulje redovno i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4352 Napisano Octobar 18 Drug član, 1428 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, BaneVuk58 said: Dečko.....srećan rad....evo parametar......(zbog kojeg sam prešao na kardan i umalo bolest navuk'o).....Nek' ti je Bog u pomoći....... SoloRider jer , kardan je za picke sine... muskarcine teraju lancOve 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7567 Napisano Octobar 18 (promenjeno) Solo Rider, 3067 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: jer , kardan je za picke sine... muskarcine teraju lancOve Jbg.....nekad su me pitali kad šijem pantalone u kojoj nogavici ga nosim....sad kažem..."Šij ka za picku" Promenio Octobar 18 član BaneVuk58 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16092 Napisano Octobar 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2300 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, mali_zmaj je napisao: mjenjaš ulje redovno i to je to. ...i sta tu ima zanimljivo...? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8441 Napisano Octobar 19 (promenjeno) nekrunisani kralj moto cigana, 3183 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 18. 10. 2024. at 15:13, mali_zmaj je napisao: mjenjaš ulje redovno i to je to. Kad pomenu ulje. Kum radio servis na Sym 300, pod garancijom je, zamena ulja (1,3l) i filter 9.000din, od toga 4500 ruke. Kada je isto to plus ulje u menjaču prethodno radio bilo 6.000din. Promenio Octobar 19 član mrle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 19 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš ga preteraše... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 19 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan U Hondi je radni sat 5k, 17 i nesto je mali servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15642 Napisano Octobar 19 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Malo je jači radni h, sitan dinar fali da bude 50€. 17 i nešto je za tvoj model, skoro 20k izlazi za dct "mali servis". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2642 Napisano Octobar 19 Drug član, 1597 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jos sam do Marta njihov i onda sam slobodan, menjam ulje na manjoj km. Aj kao ovlasceni, sve kao Honda a filter ulja Purflux, ko zna koje ulje i sipaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9534 Napisano Octobar 19 Ne silazi, 2258 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo što je Mrle napisao, od 9 hiljada 4,500 din radni sat (o.k. cena), a ostalih 4,500 din na filter ulja i ulje ? Sigurno mu nisu naplatili 2 litra ulja, a sipali 1,3 i kao, evo ti ostatak da dolivaš... Ovlašćeni, a i ostali servisi koriste ulje iz burića, od 60 do 200 litara. Koliko košta filter ulja, originalni ? Možda grešim, meni je ovo neopravdano puno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...