misa-pei 6033 Napisano Jun 10 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan To je toliko malo gubljenje da je teško i da se formira mehurić. Bukvalno izlazi molekul po molekul. Treba probati sa punjenjem azotom, njegovi su molekuli veći i teže izlaze kroz te mikro rupice. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Jun 10 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BaneVuk58 je napisao: Pitanje za stručnjake....skrenuta mi pažnja daguma gubi pritisak.Prilikom obraćanja pažnje od prilike 0.5 bara na 15 dana. Počelo da me nervira i danas provera u koritu. Nula mehurića, ventilj OK. Guma dot 21, prešla 10K.....koji joj je qrac....pre dve nedelje u garaži dopumpana 2.9 bara.....danas 2.24 bara Solo rajder sa i Sapunica pa prskaš. Meni tako na autu zadnja leva, posle počela i prednja leva, duvanje na 10ak dana. Skidao vulkanizer, ništa... Rešim "ebaću im kevu,(tako u firmi proveravam da li curka negde gas na instalacijama),skinem, napravim sapunicu sa Merom i krenem... Tu si 'tico?!?! Kad sam kupio letnje gume, čini mi se u Kaluđerici, pri balansiranju stavili tegiće sa unutrašnje strane do gume,kao na čelične, a ne na samu alu felnu da lepe, nisam ni registrovao. Držale neko vreme i počele prć, prć, pomalo ali pusta. Baš kod tegića. Samo sapunica. Promenio Jun 10 član shoyyka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 11 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Neka kisa ove nedelje pa da se iskoristi Ideja postoji a znam rasturiti i sastaviti,al da varim nemam pojma tako da sam to ostavio kolegi... Nadam se da ce zavrsiti pre petka (za vikend je moto skup u Backoj Topoli na jezeru Zobnatica,sve preporuke) pa da probam sta se dobilo U principu bajpas srednjeg lonca...A lonac cu zadrzati zbog tehnickog (kazu da moze i bez al za svaki slucaj). Zatim kad procenim zvuk izvadicu i prigusivace iz auspuha ako je potrebno. Takodje ako neko ima krunu za busenje rupa 44mm Metal na "zajam" to bi bilo lepo... Naravno upalio sam stoj i bez auspuha....uf... kakva stvar Nazalost nece ovde da stavi video pa cu u nekom trenutku na YT nabaciti pre/posle .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 11 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan On 10.6.2024. at 16:55, BaneVuk58 je napisao: Pitanje za stručnjake....skrenuta mi pažnja daguma gubi pritisak.Prilikom obraćanja pažnje od prilike 0.5 bara na 15 dana. Počelo da me nervira i danas provera u koritu. Nula mehurića, ventilj OK. Guma dot 21, prešla 10K.....koji joj je qrac....pre dve nedelje u garaži dopumpana 2.9 bara.....danas 2.24 bara Solo rajder sa i Naduvaj na 3,5 do 4 bara pa ces videti da pusta izmedju felne i gume ! Neće mu nista biti, provereno vise puta ! Teba da se skine guma i lepo očisti felna i guma i biće dobro ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Jun 11 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, srbac je napisao: Naduvaj na 3,5 do 4 bara pa ces videti da pusta izmedju felne i gume ! Neće mu nista biti, provereno vise puta ! Teba da se skine guma i lepo očisti felna i guma i biće dobro ! 'bem joj mater nije se dešavalo do sada.....'aj da prodam . Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 11 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan duvaj prejako pa ispusti pa naduvaj na 1 bar pa malo vozi.Verovatno će se namestiti.Ako neće suni malo pene unutra i začepiće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6161 Napisano Jun 12 Drug član, 1775 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bane, kupis neki ovakav lepak u spreju jedna boca je dovoljna za jednu auto gumu do nekih 17-18 “ Za moto gumu je dovoljno pola ili 1/3. Ne pravi sranje, ostavi tanak sloj lepka sa unutrasnje strane gume i felne kao da si sintelon naneo, lako se skida kad menjas gumu. Pre sipanja ispusti pritisak na oko 1-1,5 bara, u boci ima pritiska da ti naduva gumu (meni je auto gumu sa 2 naduvalo na 3,2 bara cela boca) i posle sipanja odmah voznja motora da se tocak vrti i lepo rasporedi lepak unutra Isti problem sam imao sa auto gumom i resio sam sa ovime, odmah kupio jos jedan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Jun 12 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Sharky - Alex Imam. .ali kažu da je to smrt za vulkanizera. Sve se nadam da će sama da se "popravi" pa posle kupujemo novi set guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Jun 12 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo ovo što je @srbac kazoo je ispravno rešenje Znači Bane....skidaj točak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano Jun 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, BaneVuk58 je napisao: @Sharky - Alex Imam. .ali kažu da je to smrt za vulkanizera. Sve se nadam da će sama da se "popravi" pa posle kupujemo novi set guma Mene plasi jedno, sta ako (nedajBoze) nije guma... meni je davno pukla felna, pukotina kao dlaka, nema sanse da je nadjes, pogotovo na crnoj felni... ubio sam se od menjanja guma dok nisam provalio...al necu da mracim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Jun 12 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ta mogućnost ali to je bas bas redak slučaj. U tom slučaju Bane, Boky je hTeo reći da si debo, mora dijeta I ta situacija je lako resiva, malo pec s'lemilicu i ko nova. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Jun 12 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Куд сам вас питао....ево није ми добро .......Solo rajder sa i 1 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano Jun 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BaneVuk58 je napisao: Куд сам вас питао....ево није ми добро ....... Solo rajder sa i A ona plava trouglasta? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Jun 12 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan A ona plava trouglasta? Nije plava.....nego žuta i okrugla Solo rajder sa i 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1220 Napisano Jun 12 prisutan, 1122 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao poslije puta!! A majko jesu ove moderne linije motora i plastike zajebane za pranje... Prva stavka kad kuća i garaža legne , je kompresor za vazduh, da fino izduvam vodu iz kanala,rupa,rupica,utora!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jun 12 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: A ona plava trouglasta? Za šta vam je ona? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7740 Napisano Jun 12 Solo Rider, 3085 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, gebee&co je napisao: Za šta vam je ona? To ti je da karburatori rade kao "indžekšn" 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16358 Napisano Jun 12 Vozim motor, nisam BAJKER, 2312 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, BaneVuk58 je napisao: To ti je da karburatori rade kao "indžekšn" Mislis ajnspric? 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 12 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BaneVuk58 je napisao: @Sharky - Alex Imam. .ali kažu da je to smrt za vulkanizera. Sve se nadam da će sama da se "popravi" pa posle kupujemo novi set guma ja sam za 20 godina potrošio bar 5 piksli lepka za gumu u peni.Nikad ništa nnije bilo na felni 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4012 Napisano Jun 12 Nemanja Stojanović, 1367 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Carplay displej (koji nisam fotografisao) Proširenje ćopave Tail Tidy Skinuo fabričke drečave nalepnice Registrovao ga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tloken 40 Napisano Jun 12 U prolazu, 53 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Zezao me je nesto prekidac, pa sam rastavljao malo po malo i dosao do ovoga 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2024. at 22:34, srbac je napisao: Naduvaj na 3,5 do 4 bara pa ces videti da pusta izmedju felne i gume ! Neće mu nista biti, provereno vise puta ! Teba da se skine guma i lepo očisti felna i guma i biće dobro ! Meni se dešava da puštaju i prednja i zadnja. Inače su nove gume i unutrašnje i spoljne, montirane na kraj prošle sezone. Ne znam tačno koliko bara izgubi na određeno vreme ali gubi dosta. Šta je pametno uraditi da ne gubi više s'obzirom da nisu tubeles? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6033 Napisano Jun 16 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Zameni unutrašnje. Trule su i propuštaju pomalo. A prvo proveri ventil. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 611 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ne sve danas ali ovih dana.Ugradio prosirenje copave, i nosac nisaca telefona. Pre par dana montirao ovaj kineski kofer, nije los. Ne skida se na klik vec je zasrafljen iznutra. Jedino te nalepnice, mozda ih i skinem. Danas posle dobre voznje van asfalta oprao motor i podmazao lanac.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Jun 16 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, misa-pei je napisao: Zameni unutrašnje. Trule su i propuštaju pomalo. A prvo proveri ventil. Hvala Mišo. Ne znam da li si pročitao ali nove su i unutrašnje i spoljašnje gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...