Sveti Atila 618 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam nešto iznerviran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jul 26, 2016 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Metnuo vetrobran na moped...Namucih se 2 sata oko toga...malo je poveci pa bilo nezgodno al et...uspesno valjda nece odleteti od prevelike brzine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jul 26, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj taj vetrobran sa tog lepotana! Nemo' kvaris! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Jul 26, 2016 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj taj vetrobran sa tog lepotana! Nemo' kvaris! E stvarno, taj vetrobran ubi sav trud sto si ulozio u izgled motora. p.s. kupi dobru Full face (zatvorenu) kacigu i ne treba ti taj ogavni vetrobran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16894 Napisano Jul 28, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...nije danas al zato pre neki dan ugradih KN filter vazduha...mmmmm...zadovoljan rezultatom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pejamachine 47 Napisano Jul 31, 2016 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan U srijedu zamijenio 1.ulje i filter 2 filter vazduha 3.svecice 4.antifriz 5.glicerin Ubrzo i gume a i lanac i lancanici nego cekam lanac da dodje pa sve na jedno da odradim Stari air filter ne daj boze a motor presao 16k.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 31, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno nisam odusevljen izgledom motora, ali nisam znao odakle da pocnem Danas ocistio stop svetla i migavce koji su bili zatamnjeni Skidao sam nitrorazredjivacem i napravio glupost, matirala su Onda malo "masinskog" poliranja I kad je vec kotur na busilici da prodjem i auspuh malo Pa kad sam vec tu ajde i rucke za suvozaca malo Pa ajde i rucice kocnice i kvacila I onda shvatim da sam preterao sa poliranjem kao na kruzeru i pobegnem u kucu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Jul 31, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Stavio 16 zuba napred. Već sam i zaboravio da može da ide preko 90 Nego, jel ima neko nekog ko ima nekog ko može da mi napravi osiguravajuću podlošku za maticu prednjeg lančanika?Bilo bi dobro da je u Beogradu jer uzorak nemam, imam samo stari lančanik i ovu podlošku na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Avgust 1, 2016 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad se vi vozite, kad sada glancate motore. Ja od polovine marta, pa do kraja oktobra samo sipam benzini , i vooooooozam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 1, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo se kad stignu papiri, nedelju dana cekao potvrdu o prenosu Sad namontirana tablica i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Avgust 2, 2016 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Burazer i ja smo ofarbali izduvne grane na mom Fazeru. Evo, posle mesec dana i dalje drze. Boja se nije promenila. Osmirglali smo solidno, presli 3-4 puta i malo zapekli industrijskim fenom izmedju. Koristili smo Dupli Color mat crni sprej za peci do 690°C.Napominjem da par dana posle toga nisam vozio motor. Ja zadovoljan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Avgust 2, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Dao si mi ideju za zimu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Avgust 2, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Strava izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 3, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Promjenio sijalicu (H4) u faru. Ovo su sharafici koje je bilo potrebno odvrnuti. U pitanju je KakoToMetnustejebovamjapasmater motor. Eto. Sad mi je malo lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 3, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Promjenio sijalicu (H4) u faru. Ovo su sharafici koje je bilo potrebno odvrnuti. sijaljic.JPG U pitanju je KakoToMetnustejebovamjapasmater motor. Eto. Sad mi je malo lakse. Zajebavaš ?!? Zašta je taj far. Za osvetljavanje unutrašnjosti Air-Box-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 4, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma pola od toj srafova je samo balast. Ja to ne bih ni vracao, neće ni ta sijalica doveka trajati Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 4, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim suzukija pa nista ne popravljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 4, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zajebavaš ?!? Zašta je taj far. Za osvetljavanje unutrašnjosti Air-Box-a Realno, ako sve klizi kao po loju, ima tu nekih 10-15 minuta posla. Nije neka katastrofa, samo treba izhendlovati popizditis. E sad, meni je u procesu popustila jedna (domaca) zabica, pa je to malo produzilo agoniju... i tako. Kod adv modela, cujem, mora i airbox da se skine. Progres bajo moj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Avgust 4, 2016 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan A tu si tico Zato si ti brecaš na "kratkotrajni" u "onoj" temi Nego, bez sve šale (to ne isključuje sprdnju i komiku ) - jesi li mu ojačao sub-frame u zoni nosača kofera ? Puca regularnije neko kardan kod GS-a. Ako ti nije poznato, potraži malo po netu (da ne trolujem temu slikama ala kardašijan). Problem su one dve rupe kroz kutijasti profil - tu puca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 5, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma to svaki melioniti primjerak...zanemarivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Napravio kljuc za dotezanje lanca, jer fabricki alat nisam dobio uz motor a lanac visi Malo je zagoreo, a i fali mi jos drska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Avgust 6, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Zatežeš lanac srpom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 6, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 6, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Takav kljuc imam na triumphu čini mi se, za ekscentar, kad je single side most pozadi. Ne znam kako se kaže na srpskom. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 6, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I kosim travu, 2 u 1, multitool Mora kljuc zbog mono viljuske, pomocu nje se okrece ekscentar i zateze lanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...