Skittles 4326 Napisano April 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio proširenje za ćopavu sa alija i vizir kod Ivana. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano April 21, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ga registrovao,to jest produžio registraciju.I opet na valjcima,krivi ti prednji diskovi.Ljudi,rekoh,vidite li šta drži te diskove,čaurice,plivajući disk,a oni će,neeeee,to nije to.Džabe se natežem,em ti uzmu pare,em te iznerviraju.I eto,sad tako iznerviran samo da ga turim na prodaju.Ima da ga prodam i kupim konja.......i jedno magare.Evo im ga posle tehnički.Nije mi dobro..... Promenio April 21, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7791 Napisano April 21, 2023 Drug član, 2962 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ima to nesto kroz istoriju tehnickih pregleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano April 21, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Te "caure" se ciste inace... Diskovi stoje fiksno kada se zacementiraju. Pisao sam vise puta o tome, vecina motora za ulicu je "polu plivajuca" kombinacija, imaju feder platnu sa unutrasnje strane... Na hladno, svaku bi cauru trebao, uz otpor da rukom zarotiras, ako nece, prljavo je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Te "caure" se ciste inace... Diskovi stoje fiksno kada se zacementiraju. Pisao sam vise puta o tome, vecina motora za ulicu je "polu plivajuca" kombinacija, imaju feder platnu sa unutrasnje strane... Na hladno, svaku bi cauru trebao, uz otpor da rukom zarotiras, ako nece, prljavo je. Jel o ovome reč? Ako jeste molim za neko pojašnjenje oko čišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14992 Napisano April 21, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ekozelj je napisao: Jel o ovome reč? Ako jeste molim za neko pojašnjenje oko čišćenja. Naprskas wd u te proreze pa kad malo otpusti papagajke rasiris da uhvate lepo i polako rotiras, opet prskanje i u krug dok ne krene, kompresorom izduvas necistoce. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14992 Napisano April 21, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @gebee&co ispasce ti p. pomoc po dzombama Meni dan ovako poceo, slikano u 06:55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 781 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, bdada said: Naprskas wd u te proreze pa kad malo otpusti papagajke rasiris da uhvate lepo i polako rotiras, opet prskanje i u krug dok ne krene, kompresorom izduvas necistoce. Hvala! Tako nešto sam i pretpostavio. Probao malopre baš papagajkama, nisam nešto zapinjao ali ni da mrdne. Sutra lagano majstorisanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano April 21, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada pa gde je vide,aaaa oštro oko.Oni je tu tutnuli da se vidi na snimku.Čaure se lepo čiste uz pomoć šrafa sa kontra maticom i šrafilicom.Šraf protneš kroz otvor sa druge strane matica,šraf u šrafilicu,mala brzina i podmaz.Posle se ispere brake klinerom i to je to. @N.F.S.je to lepo objasnio u temi Gsf 650.Kod mene to ide lagano. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14992 Napisano April 21, 2023 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Zabadam i ja gde stignem Mi na Yamaha-ma nemamo tu rupu pa mora papagajkama, gadno jer nema mesa pa se lako osteti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano April 21, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, gebee&co said: Danas ga registrovao,to jest produžio registraciju.I opet na valjcima,krivi ti prednji diskovi.Ljudi,rekoh,vidite li šta drži te diskove,čaurice,plivajući disk,a oni će,neeeee,to nije to.Džabe se natežem,em ti uzmu pare,em te iznerviraju.I eto,sad tako iznerviran samo da ga turim na prodaju.Ima da ga prodam i kupim konja.......i jedno magare.Evo im ga posle tehnički.Nije mi dobro..... Pa šta bi na kraju, krivi diskovi ili nisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano April 21, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pokušao da objasnim,oni meni poturaju dijagram,znaš,vidiš ove oscilacije.Reko da to oscilira toliko,na 150 kad bi pipnuo kočnicu on bi mi otkinuo viljušku.Kao,ajde sad ćeš da prodješ.Tako da sam ,,prošao". 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17682 Napisano April 22, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2428 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, gebee&co je napisao: Pokušao da objasnim,oni meni poturaju dijagram,znaš,vidiš ove oscilacije.Reko da to oscilira toliko,na 150 kad bi pipnuo kočnicu on bi mi otkinuo viljušku.Kao,ajde sad ćeš da prodješ.Tako da sam ,,prošao". A nosaci kofera i Akrap nista? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano April 22, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada jedna kljesta kociona, u poziciji "otvoreno" (ne pipas kocnicu znaci) stiskaju disk vise od onih sa druge strane osovine, motor kada pustis, skrece u tu stranu. Osecas i na guvernalu to pipkanje u vidu vibracije pa se ruke brzo zamore. Ima puno tih finih stvari na koje ljudi ne obracaju paznju, sednu na isti model motora (npr moj ) pa kazu "ovo kao po vodi da ide, napravi i meni tako" -Ovo je recenica drugara koji vozi crvenu cbf1000... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano April 22, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kacio sam vec, ovako treba da kotrlja tocak kod koga je sve kako treba (diskovi plivaju, higijena kljesta dobra, mehanicka ispravnost se podrazumeva ) Amateri zavrte rukom! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano April 22, 2023 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. @BokyBoy Treba zabraniti objave svojih motora . Motori su mi sad u depresiji....jedva sam ih ubedio da su to fotošopiranje slike i trik snimci. 4 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8384 Napisano April 22, 2023 Ne silazi, 2171 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Kacio sam vec, ovako treba da kotrlja tocak kod koga je sve kako treba (diskovi plivaju, higijena kljesta dobra, mehanicka ispravnost se podrazumeva ) Amateri zavrete rukom! Koliko vidim ovo je nogom.Ne računa se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22501 Napisano April 22, 2023 Integrisan, 9648 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na nozi je beleg od Fila papuce, motoras znaci! Racuna se.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4326 Napisano April 22, 2023 Nemanja Stojanović, 1442 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Stavio štitnike za vile i produžetak prednjeg blatobrana Za njih sam dobio neku gumu koja ide ispod, i vezicu da drži. A za blatobran sam dobio nešto da lepim a može i da se buši. Meni se nije bušilo pa sam na njihovo ovo lepljivo dodao i svoju tesu, kojom kačim ramove na zid i veoma je jaka. Možda i previše jaka, kako sam približio bez da je stisnem ikako, uhvatila se i nisam mogao da nacinculiram drugi kraj, za tipa milimetar je niži Stavio za svaki slučaj stegice, ostavio dva sata i prilično sam siguran da neće to nigde. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano April 22, 2023 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan danas na meniju nosaci vizira na motoru : ovako ne ide...karabudzevina : malo bravarije,malo mat spreja... ovako vec moze : 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeil 10 Napisano April 22, 2023 (promenjeno) U prolazu, 9 postova Lokacija: Nis Motocikl: Piaggio X9 200 evo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas na svom motociklu ( posto tako glasi tema ) dao 100 evra za servis svega postojeceg. Promenio April 22, 2023 član Mikeil 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Lagano sam krenuo u servisiranje motora nakon kupovine. Danas zamenjeni lezajevi i semerinzi u zadnjem tocku. Takodje zamenjeno ulje, filter ulja i filter vazduha. Evo par slicica, namontiran je tocak na motor verujte mi na rec, to sam zaboravio da slikam. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 563 Napisano April 22, 2023 Zainteresovan, 475 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bila na redu dobra vožnja, i mini proslava godišnjice rasturanja motora, zbog popravke menjača i karburatora. Terali smo maler dimom, na mestu rešavanja navedenih problema.Da se nikad nedesi ponovo. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10621 Napisano April 23, 2023 (promenjeno) Drug član, 1546 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam menjao ulje u agregatu. Sa prethodnim sam prešao oko 3500 km (Ipone 10w-40 polusintetika) i mislim da mu je to puna kapa. Pređoh na Fuchs Silkolene Pro 4 10w-40. Staro sam istočio još sinoć, posle vožnje, dok je bila vruća makina. Celu noć se cedilo a još sam Bandita maksimalno naginjao na levu i desnu stranu što je za posledicu imalo isticanje dodatne količine ulja. Prilikom sipanja primetio sam da je novo ulje ljubičasto-crvene boje i gde kapne na levak ne sliva se dalje. Stalo je 3,8l i imam utisak da bi trebalo dodati još malo do maksimuma! Kada se gleda nivo, kroz ono okruglo prozorče, ulje nije providno kao što je to ranije bio slučaj posle zamene. Provozao sam ga po kraju i nisam primetio neke promene u radu i šaltanju u odnosu na prethodno ulje. Vreme će pokazati kako je... Promenio April 23, 2023 član bajker71 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2834 Napisano April 23, 2023 Ne silazi, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Никако, никако није добро остављати агрегат да се уље цеди целу ночSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...