abarth_maniac 5919 Napisano Decembar 17, 2022 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, Nemanja vise ne radi u Metal-Proizvodu. Bio mi je bas dragocen, jer smo sve resavali telefonom. Dobri smo drugari, sinoc smo se videli. Otisao decko na bolje, nek mu je sa srecom. Tako da od sad za creva moram da se malo cimam jer sam samo njega poznavao licno, ali i dalje tvrdim da su creva odlicna i povoljna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5817 Napisano Decembar 17, 2022 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Elem... otišao da obiđem Zelenka, Nisam vise mogao da izdržim, odneo mu nove gume, skinuo nogostope, tegice volana i kukice za prtljag na repu i odneo na plastificiranje, u crno naravno, skinuo retrovizore, štitnik lanca I plastike oko satova da odnesem na water print, vrv ide u tamni karbon, maltene crno, razmisljam se da uradim i prednji i zadnji blatobran, videću još... Nisam ga palio. Koji je ono beli maxi skuter ispred Zx-a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 753 Napisano Decembar 17, 2022 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, slave74 said: Koji je ono beli maxi skuter ispred Zx-a? Najbolji! Hajabusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 22, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Edit: Gotovi nogostopi I tegici, kreće eksperimentisanje sa Remusom, skraćivanje i plastifikacija u mat crno i topa I cevke. Promenio Decembar 22, 2022 član BokyBoy 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Decembar 22, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li proverio kako se ponaša plastifikacija na delovima koji se dosta greju tokom rada ( lonac i cev )? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 22, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, bajker71 je napisao: Jesi li proverio kako se ponaša plastifikacija na delovima koji se dosta greju tokom rada ( lonac i cev )? Proces plastifikacije se obavlja na 200 C tako da nema brige, postojano je i na višim temp. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Decembar 22, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... oni koji plastificiraju felne neka obrate paznju na pripremu. Odneo sam svojevremeno felne mog CBR-a na rad i ulepsavanje, normalno napravio kod strugara metalne poklopce za mesta lezajeva, dugacak ih sraf na mestu drzi, zavio srafove u nosace diskova... Odradjene vrhunski, ja zadovoljan montiram! Jao Majko, uprele se samo tako. Pred peskarenje oni su ovaj fabricki premaz unistavali brenerom, sve se deformisalo! Felne su i dalje kod mene, nisam uspeo nikakvu odstetu izvuci, nemam (rekli su) dokaza da su prave i bile. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10431 Napisano Decembar 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7304 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Šta će im dokaz, pa ko je lud da sređuje, farba, plastificira.. tj ulaže u krive felne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Decembar 22, 2022 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooj. Klasican primer nestrucnosti. Treba covek predvideti sve korake "majstora" sa konstantnim nadzorom. I to u bilo kakvoj profesiji. Meni mojstori sto su radili estrih zabetonirali slivnik na sred kupatila. Na zalost primera je mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 22, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Isterao malo masinu iz garaze... upalio da dopuni aku... vratio u garazu.... znam, prso sam... Promenio Decembar 23, 2022 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Decembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Oprao danas motor na SONAX-u, posle jučerašnje moto-dedamrazijade u NS, pa dobro podmazao lanac IPONE sprejom koji btw nisam do sada koristio... Kao, sa produženim dejstvom, ooouu da. Promenio Decembar 25, 2022 član DraganNS 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DraganNS said: Oprao danas motor na SONAX-u, posle jučerašnje moto-dedamrazijade u NS, pa dobro podmazao lanac IPONE sprejom koji btw nisam do sada koristio... Kao, sa produženim dejstvom, ooouu da. Čini mi se da sam te danas video, išao si preko Slobode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 7982 Napisano Decembar 25, 2022 (promenjeno) Drug član, 1696 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam silazio niz most, ili se penjao ka tunelu? Ili si bio u onoj grupi na kraju pravca? Napravio krug po mostu da ga dobro zagrejem i prosušim posle pranja... Promenio Decembar 25, 2022 član DraganNS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7073 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 2970 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ti išao ka gradu ja ka Kamenici... "Poznaćeš me i u mraku... " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1551 Napisano Decembar 25, 2022 Drug član, 984 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao motor, onako u radnom kombinezonu i sa vunenom kapom kao pravi da je naisla policija, al bih se proveo. Ali da se ogranicim, voznja je bila komsiluk krug oko kvarta, nista dalje. Malo da se menjac razmrda, dosuo gorivo i ocistio lanac. Cekam da mi strugar zavrsi tegove za korman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Decembar 26, 2022 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Посљедње купање у 2022. години 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Opran, izvoskiran, podmazan, pregledani svi šrafovi i spojevi, skinut nosac tablice, stavlja se drugi... Spremni za BJB vožnju. 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Decembar 26, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan BokyBoy aaaaaa,oće malo morgen.A da častiš.Opet se izvlačiš. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21501 Napisano Decembar 26, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odvij za jos podeok Boki opruge napred, da imas puniji hod stapova. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 26, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Odvij za jos podeok Boki opruge napred, da imas puniji hod stapova. Hvala Neso, nije to što misliš, brisao sam štapove pa sam pomerio repere tj vezice... radi Ohlins perfektno... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Decembar 27, 2022 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy koje su dimenzije tvoje malenkosti? Pitam jer je meni 636 2007-2008 omiljeni r motor, al ne znam dal bih ja mogao da se smestim sa svojih 191cm 98kg (nemam stomak hahahha) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 27, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Markone88 je napisao: @BokyBoy koje su dimenzije tvoje malenkosti? Pitam jer je meni 636 2007-2008 omiljeni r motor, al ne znam dal bih ja mogao da se smestim sa svojih 191cm 98kg (nemam stomak hahahha) Tesko da smo ''malenkost'' obojica... 183/100 i jedva se nekako smestim, motor je minijatura, tesko da ces sa 191 da uspes, mada je ovo verzija 06, mislim da je sl. gen. ima malo bolju argonomiju. Juce sam se vozio i danas me sve zivo boli, naglasavam da motor treba da se vozi iskljucivo sa suspenzorom tj stitnikom za 00... mislim da bih posle jednog Track day-a morao da se oporavljam u krevetu par dana, a to mu je i bila planirana namena. Sad tek vidim koja je 12-ica udobnost, opeglam do Bosne, sidjem sa nje i...nista me ne boli. Dacu sansu 6-ici jos par voznji i ako bude isto, ode ona dalje... Promenio Decembar 27, 2022 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 30, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Mali Update... oprao ga jutros, natankirao do cepa, okrenuo par telefona... I prodao ga... A, da...i popio Diklofen... Jbg, zajeb'o sam se što sam mislio da će da mi legne, jednostavno sam se mnogo razmazio na 12-ici... E, sada da vidim sta cu za Prvojanuarsku vožnju... pa nista jbg, kupicu onu Hayabusu od drugara... Promenio Decembar 30, 2022 član BokyBoy 4 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan BokyBoy znači brži od zvuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Decembar 30, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, gebee&co je napisao: BokyBoy znači brži od zvuka. Jbg brate, nemam sreće u ljubavi al imam u trgovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...