Vampa 3486 Napisano Januar 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Danas hteo da ugradim releje sto sam dobio od Neše @N.F.S. . Otisao kupio dva dzeka za h4 sijalicu jer nisam hteo (hvala bogu) da njegove ne sjebem jer ako crkne relej da mogu samo da otkacim i da njegov na sijalicu zakacim. Povezao lepo zalemio i otisao da probam https://youtube.com/shorts/-_1kOGuQp9g?feature=share Obradovao se kao malo dete Neša ih nastelovao na milisekund istovremeno da se pale. Raskacim sve i da odem da sredim cirkus u stanu koji sam napravio,sa pola puta se vratim nazad da probam jos jednom Nakacim sve nazad probam i palim dugo i kada vratim na kratno treba vreme da relej opet odreaguje. Pisi Neši sta nisam uradio kako treba i na kraju ustanovi da gasi kratko kada upalis dugo pa kada ugasis dugo opet treba onih 7-8 sekundi da upali kratko. Znaci relej na H4 ne moze da radi jbg.Video sam da je jos neko hteo da postavi pa ako je kao kod mene slucaj ne treba da se muci ne ide. Promenio Januar 4, 2022 član Vampa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 4, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, probali smo! Kod mene radi dobro, dve H7, na kratko samo doda dugo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8211 Napisano Januar 4, 2022 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @VampaStruja koja dolazi na srednje svetlo bi trebala da bude nezavisan izvor. Ako idde preko "džeka" za srednje iz istalacije i ide preko releja on onda sa paljenjem dugog svetla gubi struju i kad je ponovo dobija onda "mislim" kao da se motor tek upalio i treba mu vremena da se pobudi. Znači srednje svetlo tj. automatsko paljenje srednjeg svetla je nezavisno i ide npr. direktno sa aku ili preko brave. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 4, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao varadera ali po semi njemu izgleda rade oba fara, kada se prebaci na dugo svetlo, vlakna kratkog se gase, vracanjem na njega (kratko) opet se ceka 10 sec. To je katastrofa lose, i ne sme se voziti tako (ostanes po mraku bez svetala na 10 sec) Moze se za kratke dovesti struja sa osiguraca na relej/e (faza iz H4 dzeka da se ne koristi), tako bi se ukljucivanjem dugih svetala zadrzali ukljuceni i kratki... Ali i to je lose resenje, em velika potrosnja struje, em ogromno (duplirano) zagrevanje unutar fara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Januar 4, 2022 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A jeste li razmisljali da prekinete vod mase i da tu pravite zadrsku? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 4, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nacin na koji sam spojio rele na stampi i ne555 ne mogu to da odrade (povezano da se spoji na red izvor i potrosac, dolazna faza je i spulna i dovod posle odbrojavanja)Morao bi da rasece zastitu i preveze drugacije. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 4, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22201 Napisano Januar 5, 2022 Integrisan, 9556 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dovod stampi ostaje kako jeste, plus pustas direktno na dzek sijalice a minus dovodis na srednji kontakt do releja, izlaz ka sijalici skroz desno. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 6, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan dotegao lanac na motoru skinuo i očistio zadnju čeljust na disku od skutera 50 cm.Glavni razlog za to je bilo što su mi pločice opet počele da lupaju o čeljust. Pisao sam još 2016 kad sam kupio u salonu nov skuter da se to dešava i da se mi se malo rotiraju pločice kad kočim i da lupaju u čeljust.Znači ne vibriraju nego se zakreću jer imaju samo jedan centralni klizač a osigurač je dovoljno jak ali opet lupaju. Nismo u selu imali druge i ja odlučim da prvo probam da sbudžžim nešto.Uzeo sam silikon i na gvozdeni deo pločice onaj bočni uski deo od 3mm koji mi udara u čeljust malo nagojim silikonom .Taman tolko da pločica legne lepo u čeljust da ne glavi a i da se ne zakreće i samim tim ne lupa.Pojačavanje otpora osigurača koji napinje pločice nije ništa vredelo jer je inače dosta jak. Ovde su me svi napali kako to budžim kočnice a ja sam ustvari sa leve i desne strane napravio mali silen blok debljine manje od 1 mm .To nikako ne može da ugrozi rad kočnice sve i da otpadne silikon debljine pola mm.Samleće ga disk ili će ispasti napolje. Sad posle 6 sezona je otpao silikon i sve Jovo nanovo.Mislio sam da je to privremeno rešenje dok ne kupim pločice ali nije problem u pločicama nego u čeljusti u kojoj je iz nekog razloga prostor gde leže pločice veći nego što treba.Čak je za jednu pločici prostor veći bar za 1 mm nego za drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Januar 9, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Prao filter,menjao male filtere u boxu(ne znam cemu sluze) i zalepio trakice na felnama. Ostalo da se filter dobro osusi i da ga nauljim,zamenim ulje i filter i naravno da farbar zavrsi plastike. Pa onda sledi veselje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Januar 16, 2022 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh,zamenio ležajeve u oba točka,pozadi novi damperi lančanika,i na red došli štapovi amortizera.Skinuti,ide pranje čišćenje i novo ulje.Za divno čudo nema korozije nigde.Pa kako da bude kad vozim samo po suvom.Kišu ne volim ni na vremenskoj prognozi.Za sada toliko,jedno po jedno do marta cakum pakum. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17187 Napisano Januar 17, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2380 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Otkrio ga, upalio da odradi malo, ugasio, pokrio... dosta za januar 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Januar 18, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo za vikend skinuli akumulator, osvežili, sad je odložen dok se malo ne prolepša vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8079 Napisano Januar 20, 2022 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije se nešto vozilo poslednjih nedelja, pa sam malo stavio akumulator na "doping": Laganica na 0,3 A (H-tronic AL300) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nebojša S 73 Napisano Januar 25, 2022 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juče isto i ja . samo sam mu skinuo jednu klemu, kažu da i ne mora ako je sve ok, a neko preporučuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8079 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan 'Bem li ga, nisam nikad skidao klemu i bilo sve ok. Moj aku je dobar, stavljam ga na pametni punjač tokom zime, i to samo kad procenim da će proći par nedelja bez vožnje (kao što je ovih dana). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1179 Napisano Januar 25, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer uneo u kuću: - oprao u mašini rukavice, pojas, fluo prsluk... sav tekstil - razmontirao kacige, oprao sav tekstil, postave i štitnike - osvežio i zatezne trake u koferu, sve po malo povuče miris s vremenom 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Januar 30, 2022 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Namestio vizir i redovno mesecno "Motulenje" i mazanje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 30, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Konstatovao da mi je akumulator definitivno riknuo, ni CTEK ne moze nista da uradi, prijavi gresku. Sreca u nesreci, crko je u garazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran slip-on Bodis Penta Tec, ja odusevljen a verovatno i komsije Promenio Januar 31, 2022 član Throttle Addict 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5715 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 2008 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 1/30/2022 at 1:09 PM, DjoleLO said: Namestio vizir i redovno mesecno "Motulenje" i mazanje Zar ne beše crven tvoj XR ? Jel to neka folija ili je nešto drugo u pitanju ? Promenio Januar 31, 2022 član antir3ality Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Januar 31, 2022 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, antir3ality je napisao: Zar ne beše crven tvoj XR ? Jel to neka folija ili je nešto drugo u pitanju ? Imao sam crveni XR, ali novi model 2020god, pa prodao. Ovo je fabricka boja, tzv. "Ocean blue" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5635 Napisano Januar 31, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Namontiran slip-on Bodis Penta Tec, ja odusevljen a verovatno i komsije Kaznice te policija zbog toga čovečePoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8995 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1903 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Kao i sex na javnom mestu, kaznjivo je, ali lepo ti je i sve ostalo nek od*ebe u skokovima.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3084 Napisano Februar 1, 2022 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Au, šta mi je sve prošlo kroz glavu čitajući prethodni komentar... , a došao sam samo da kažem da sam otkrio da mi vlaži posuda za kočionu tečnost prednje kočnice. Rešenje sledi u narednom periodu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...