icecool 512 Napisano Jun 6, 2021 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Samo markerom po liniju sa strane, da imas uvid u broj krugova koje odvijes. Može i tako, ali nije neophodno, pošto će se doštelavati u radu.To mi još predstoji, kad vratim karburator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li sam presvlacio sediste, koja vrsta tj kako se zove ta eko koza i koliko kosta?Moj komšija Novi Sad Veternik odlično radi sedišta. Meni uradio.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Jun 6, 2021 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može i tako, ali nije neophodno, pošto će se doštelavati u radu.To mi još predstoji, kad vratim karburator.Баш ми опиши како чеш то "у раду" да наштелујешSent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Баш ми опиши како чеш то "у раду" да наштелујешSent from my SM-G955F using TapatalkPa ručno Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 6, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Krokodilo said: Баш ми опиши како чеш то "у раду" да наштелујеш Sent from my SM-G955F using Tapatalk Hoću braco, rado.Premostim crevo za benzin sa malom bocom benzina i upalim motor da se zagreje.Pošto rezervoar nije na motoru imam mesta da turim ruku do dizni na karburatoru.Otvaram dizne i pratim broj obrtaja motora.Između faza dodaješ malo gas i pratiš kako obrtaj pada.Ukoliko si previše otvorio diznu motor će da ima knedlu, ukoliko si premalo obrtaj će se smanjivati polako. Kad se sve četri našteluju na najveći mogući obrtaj na leru, sa centralnim regulatorom lera smanjim na 1000-1100 obrtaja topao motor.Ako je ispravno naštelovano, motor prima gas bez ikakvog zastoja, a pri puštenom gasu pada na ler bez zastoja i gašenja motora.To je sve.Vratiš rezervoar i može da se vozi. Inače pošto sam lično proverio kako funkcionišu, mogu da ih uradim na CNC ako ima zainteresovanih.Ove sam radio na univerzalnom strugu radi probe, pošto na internetu nisam našao za Keihin 40 sa 6x1.25 mm navojem.A i sam C model 98-99 je malo specifičan zbog ovih cevi na sebi, pa mora da se podesi dužina dizni.Na ostalim modelima ova dužina ne igra ulogu.Trebalo bi da paše na svaki model.Dostupne bi bile od 01.07.2021 Promenio Jun 6, 2021 član icecool 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22170 Napisano Jun 6, 2021 Integrisan, 9547 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu vise plusica dati.. Kooooliko sam se tako zezao sa svojim cbr-om (cbr1000f)! Pa kupio i vakummetre, da sve perfektno bude. Jednom sam mesecno stelovao, 2x godisnje cistio a preko zime nosim kuci bateriju pa rasturim sve! Da spremim za prolece. Onda, kupim sa ebay jos jednu bateriju, da imam za voznju dok drugu cistim, poliram i spremam. Samo premontiram, nivelisem klapne i gaaaas! Yosimura bregaste (ostriji bregovi) i stick bobine od cbr1000rr, ima u temi iz 2009 godine mislim, pisao sam o tome. Isla u obrtaje kao F1 (dok su formule bile v10 )... Evo mojih zlotvora, ne vratilo se... Samo ubrizgavanje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2754 Napisano Jun 6, 2021 Ne silazi, 4856 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hoću braco, rado.Premostim crevo za benzin sa malom bocom benzina i upalim motor da se zagreje.Pošto rezervoar nije na motoru imam mesta da turim ruku do dizni na karburatoru.Otvaram dizne i pratim broj obrtaja motora.Između faza dodaješ malo gas i pratiš kako obrtaj pada.Ukoliko si previše otvorio diznu motor će da ima knedlu, ukoliko si premalo obrtaj će se smanjivati polako. Kad se sve četri našteluju na najveći mogući obrtaj na leru, sa centralnim regulatorom lera smanjim na 1000-1100 obrtaja topao motor.Ako je ispravno naštelovano, motor prima gas bez ikakvog zastoja, a pri puštenom gasu pada na ler bez zastoja i gašenja motora.To je sve.Vratiš rezervoar i može da se vozi. Inače pošto sam lično proverio kako funkcionišu, mogu da ih uradim na CNC ako ima zainteresovanih.Ove sam radio na univerzalnom strugu radi probe, pošto na internetu nisam našao za Keihin 40 sa 6x1.25 mm navojem.A i sam C model 98-99 je malo specifičan zbog ovih cevi na sebi, pa mora da se podesi dužina dizni.Na ostalim modelima ova dužina ne igra ulogu.Trebalo bi da paše na svaki model.Dostupne bi bile od 01.07.2021Браааааво.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 7, 2021 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, Krokodilo said: Tek sad primećujem koju sam glupost napisao.Navoj je M 6x0,5 na dizni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan turio joj kufer od zada, jos tableee 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan turio joj kufer od zada, jos tableeeJel to novo sokoćalo???Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Jun 7, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dranik said: Jel to novo sokoćalo??? Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Kako ste kolega propustili sliku u sta vas je danas obradovalo? jasta nego staro a meni novo sokocalo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Jun 7, 2021 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste kolega propustili sliku u sta vas je danas obradovalo? jasta nego staro a meni novo sokocalo Moram da dođem i uverim se Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Jun 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, dranik said: Moram da dođem i uverim se Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Ajde, cekam vas na kafi na obali palickog jezera edit: i @ZoraNS naravno Promenio Jun 7, 2021 član drmilan_ 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 8, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Malo cackanja ugradio 12v izlaz za upaljac-punjac/kompresor.. Metnuo drzac telefona Sazuljao i ofarbao stitnik hladnjaka proverio kako aku radi,napon u mirovanju i punjenje.. Zamenuo antifriz I ev sad se setih da nisam lanac podmazao.....navikao na kardan Sutra.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jorga83 112 Napisano Jun 9, 2021 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: valjevo Motocikl: africa twin rd07a Prijavi odgovor kao problematičan On 6/7/2021 at 8:05 PM, drmilan_ said: turio joj kufer od zada, jos tableee Jedna od lepsih afrika koje sam ikada uzivo video, ima sve, pa cak i dusu... Svaka cast na kupovini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5512 Napisano Jun 9, 2021 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, jorga83 said: Jedna od lepsih afrika koje sam ikada uzivo video, ima sve, pa cak i dusu... Svaka cast na kupovini... Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jun 9, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo montirali i zadnje stavke koje su bile u planu MUST-HAVE. Stitnik hladnjaka (made by me) i zadnji blatobran (motoland) bez kog nisam vise mogao da gledam motor! Nisam kacio sliku stitnika za ruke (aliekspres) pa reko da ubacim i njih sad. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jun 10, 2021 (promenjeno) Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Freza komplet "oribana" i spremna sutra za Trebinje. 20210610-172646 IBB.CO Image 20210610-172646 hosted in ImgBB 20210610-172545 IBB.CO Image 20210610-172545 hosted in ImgBB 20210610-172529 IBB.CO Image 20210610-172529 hosted in ImgBB 20210610-172522 IBB.CO Image 20210610-172522 hosted in ImgBB 20210610-172333 IBB.CO Image 20210610-172333 hosted in ImgBB Promenio Jun 10, 2021 član Marko05 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10105 Napisano Jun 14, 2021 (promenjeno) Drug član, 1498 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi bilo dosadno pa sam ugradio voltmetar sa USB punjačem 5V za mobilni, navigaciju... Nisam hteo da bušim plastiku ili pravim nosač pošto sa skeptičan prema tim kineskim sranjima i sve se plašim da mi negde ne napravi problem na instalaciji. Ako nešto krene da zeza, samo posečem vezice i u kantu... Promenio Jun 14, 2021 član bajker71 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
No_LiMiT 81 Napisano Jun 15, 2021 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: BG/PG/BD Motocikl: Honda CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Poveo ga u servis da mi (opet) srede kocnicu. Nakon zime u prednju je uslo mnogo vazduha i gotovo nije kocila uopste, nakon sredjivanja i par dana nije se vratilo kao u startu al nedje na pola puta, bas dosta da uhvati i osjecaj los. Probao sam da vezem kocnicu preko noci i onda je dobra bila dan dva al opet staro.. Pa da vidimo jel i dalje vazduh ili neka gumica u cilindru pa to da narucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jun 15, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Sredjen "haos" nastao pri povratku iz Trebinja. 20210615-175005 IBB.CO Image 20210615-175005 hosted in ImgBB 20210615-190918 IBB.CO Image 20210615-190918 hosted in ImgBB 20210615-192118 IBB.CO Image 20210615-192118 hosted in ImgBB Tica opet sija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 687 Napisano Jun 15, 2021 Zainteresovan, 342 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to haos,sta je onda ovo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 16, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Ne znate vi sta je haos 13 zetona za pranje 2 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1402 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Surla85 je napisao: Ako je to haos,sta je onda ovo ? Ма скинуо овај спојлерчић са задњег точка, поче блато да спада. Остао сам два сата да перући га. pre 2 minuta, vava je napisao: Ne znate vi sta je haos 13 zetona za pranje Ма добро, ово је већ посебна прича. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2010 Napisano Jun 16, 2021 Drug član, 1131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @vava , svaka cast, al zar ti nije lakse da odvezes u perionicu pa da se oni j sa njim?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...