zlig0r 1968 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, Biker-Boy je napisao: Onda bar i migavce promeni svakog minuta, u svakom pogledu, sve vise napredujemo... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А, чекај, Игоре, што ниси ставио округли фар? П. С. Данас сам ошмирглао пластике на десној страни и одрадио припрему за замену ретровизора Сликано дигитроном: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zubo druze, ako si do plastike osmirglao pre farbe moras baciti "plastic prajmer", imas ga u mini varijanti, bezbojno, kao lak izgleda kada se prska... On se veze za plastiku a farba za njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, брате Мало сам га привремено заштитио еритроцитима Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1968 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 961 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan evo ga...to je to, migavci, far i na poslednjoj fotki mra vizir kad se ide negde dalje...moram ga isprobati da nadjem najbolji polozaj kako da stoji... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, брате Мало сам га привремено заштитио еритроцитима Iz mokrace? Toliko ti se ne svidja Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хахахахаххаа!Надам се да нећу пишати крв Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ko propisa krv na skuteru ili je presao 1472km u taku ili je amortizacija losa!Sent from my SM-J330FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И ја мислим да је до амортизера!Дакле, нисам ја крив! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3089 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Kako si bre covece? Sve ok? Vidim da jeste, ali jbg... Kako, gde, ko je kriv? Sam? Neko te oborio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Добро сам, хвала на питању.Кривци су, овим редом:@Krmco@Savan @Due@Astral@AlekreА сада и @N.F.S. и ти Сви су криви, сем мене.Они су одлучили да не носим зимску јакну, јер меш још није стигла (нема у Србији величина за мене, све неке беби поручују, највећа 3ХЛ).Они су одлучили да дају гас на мом мотору, иако су пре тога давили и били последњи у групи.Они нису видели семафор.Они су само пустили гас када су га видели и чекали да приђу ближе да виде које је светло (јер је семафор изненада искочио испред мене, АХА, и семафор је крив!)Они су касно почели да коче.Они су помислили: "Добро је, успео сам да се зауставим!"Затим су у истој секунди мало попустили кочницу (ваљда), а затим у истој тој секунди поново стисли да би ипак стали на црту.Не знам да ли сам поменуо да се све у једној секунди издешавало?Е, у њој је предњи точак (ваљда) блокирао и само нестао испод мене.Као у цртаћима, мотор пао на десни бок, а ја остао да седим у ваздуху и држим руке где је био волан.Једино нисам пао на дупе (спојлер! Цртаћи лажу! Не пада се на мекано!), већ на лакат и торбицу која је спасила кук и колено.А онда је на сцену ступио носач камере намонтиран на кацигу и исту спасио удара у црни асфалт и на себе преузео сав удар. Издахнуо ми је на рукама...Еее, а онда су узели и источили ми пар литара горива, само да би могли да ме зезају да ми мотор много троши! У принципу, јако, јако глупо. Милион пута свако од нас свакодневно тако кочи, са неких 70-80 на 20-30 у 50-70 метара, али ето, мени се заломило да морам да плаћам штету Путевима Србије јер сам телефоном (који је био први на удару у торбици) ударио у асфалт и оштетио га. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16103 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 1201 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi greše a ja sam bez mana. Kažu Brkovi. Ja ću svečano izjaviti da sa događajem nemam nikakve veze, osim što smo zajedno obilno doručkovali, pa je možda u kolege sva krv iz mozga otišla u želudac. I onda se pojavio taj bezobrazni semafor... Niotkud. U sred grada. Po ovoj vrućini nesnosnoj. Samo da si ti nama živ i zdrav! Napravićemo motor da bude lep ko slika, a na sliki traktor. Još ćeš se ti hvaliti u ovoj temi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Које у сред града? Па на сред магистрале изградили пијацу и око ње насеље и онда ставе семафор да зезну оне неискусне, који не знају да се ту само пролази, на то нико не стаје... Тако ми бар упућени кажу. Сада, након пада. И ја бих прошао, да сам знао да ћу да паднем, и да кроз бочне улице прођу три возила годишње... Лажем, опет бих покушао да закочим, не идем никада кроз црвено, па макар познавао раскрсницу као свој џеп... Али се не бих толико стресирао да ли ћу пред семафор или који метар иза... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jun 15, 2019 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 Drug! Ja ti se zbog sale izvinjavam, nisam znao da si pad imao, ja shvatih da si smirglao plastike i posekao se... Tako ukapirah, moja greska jbg. Ako si negde o nezgodaciji pisao ja sam prevideo. Sorry jos jedared!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ма не, бре, опуштено ))Јесте било шмирглања, али не волим да користим шмирглу, искључиво асфалт Немој да се потресаш, ја волим да се зезам увек и на свачији рачун.Да знаш само како се смејемо на сахранама, све нарикаче ме мрзе, испадају тихе и непрофесионалне Мени су баш пријале те шале, скрену мисли са бола или догађаја, а и захтевају да упрегнем мало вијуге да одговорим Дакле, запамти(те), шта год и када год да ми се деси, увек се шалите, лупајте, глупирајте, зезајте. Сувише лоших ствари у овом животу постоји, бар нека ја или мој доживљај (па макар и трагичан био) послужи да се некоме набаци осмех на лице 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ajde, to je samo malo koze i koja nit mišića. Koliko sam video nije stiglo do koske jel da?A rekoh ti, moglo je i gore, zamisli da si na sebi imao novu jaknu i da si je pocepao?!Radenku da se zahvalis i Mercedesu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan И то што кажеш, не иде да се због мало бола брукам и да носим прљаву јакну цео дан 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 15, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.6.2019. at 21:12, zlig0r je napisao: taj set iz luisa me spasao u madjarskoj pri povratku iz Brna 2017te...odradio je posao do kuce na kvacilu i onda je zamenjen...ako ne mora - neka ti ne bude trajno resenje... a po meni, imas 2 resenja... jeftinije: da posaljes sajlu u metalprodukt novi sad da ti po toj naprave novu skuplje: da kupis gotovu sajlu za tvoj motor... prepar godina kod tih likova menjao sajlu.Doneo bužir i staru sajlu.Oni uzeli novu sa već fabrički montiranim burencetom.Izmerili ,odsekli ,provukli kroz bužir i gurnuli u neku mašinu gde je stojalo drugo burence .Jedno vreme stojalo u toj spravi-mislim da se nešto grejalo i kraj. Pre 2 meseca drugi postupak ,Sve isto ali bez te mašine.Uzeli su sajlu sa burencetom,provukli i stavili drugo burence ,nešto zavrnuli i kraj.Izgleda da samo zavrnu neki šrafčić kao u eletro klemi .Nisam siguran jer su posle turpijali burence pa se ne vidi.Cena 400 dinara. Sama sajla duža od bilo koje na motoru u radnji košta od 70-100 dinara sa jednim burencetom.Da li neko ima ideju kako naći ovo drugo i kako ga montirati sam kao i ovi u metalproduktu.Dobro je što je rešenje trajno ,nadam seda jeste i može da se uradi na licu mesta kad pukne sajla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan prepar godina kod tih likova menjao sajlu.Doneo bužir i staru sajlu.Oni uzeli novu sa već fabrički montiranim burencetom.Izmerili ,odsekli ,provukli kroz bužir i gurnuli u neku mašinu gde je stojalo drugo burence .Jedno vreme stojalo u toj spravi-mislim da se nešto grejalo i kraj. Pre 2 meseca drugi postupak ,Sve isto ali bez te mašine.Uzeli su sajlu sa burencetom,provukli i stavili drugo burence ,nešto zavrnuli i kraj.Izgleda da samo zavrnu neki šrafčić kao u eletro klemi .Nisam siguran jer su posle turpijali burence pa se ne vidi.Cena 400 dinara. Sama sajla duža od bilo koje na motoru u radnji košta od 70-100 dinara sa jednim burencetom.Da li neko ima ideju kako naći ovo drugo i kako ga montirati sam kao i ovi u metalproduktu.Dobro je što je rešenje trajno ,nadam seda jeste i može da se uradi na licu mesta kad pukne sajla. Ja sam kupio set u Louis-u, da imam u koferu, a pre neki dan, kad mi je zvrknula od sauha, poslusaj[mention=34454]Astral[/mention] i odneh preko puta Zire, da uradim.Prijatan covek, vozi motore, takodje, 500 din. Sad cekam ponedeljak, pa da odem do[mention=34454]Astral[/mention] da stosta nesto instaliramo. P.S. Ako hoces, mozes da mi bacis brzom postom, pa da odnesem i da ti on zavrsi. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @Zuba87 drz se!Bitno je da je glava na ramenima.P.S. Drugar prodaje jaknu 4XL, nije je jos stavio na oglase. Kupljena prosle godine, a ove smrsao 30kg, pa mu je velika...Mogu da vas povezem, ako si zainteresovan.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, брате, глава ту, а и кацига преживела Елем, већ је купљена меш јакна, али стиже тек сл. недеље, а ја не бих више да падам 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Хвала, брате, глава ту, а и кацига преживела Елем, већ је купљена меш јакна, али стиже тек сл. недеље, а ја не бих више да падам Moracu da probam mash...Danas sam prokuvao 70-ak km, sto po gradu, sto do Avale i to u 12sati.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 15, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan А, зимска блејала кући, имам одговарајућу, али не могу да носим по овом времену, пре ћу се од врућине онесвестити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 164 Napisano Jun 16, 2019 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd - Cerak Motocikl: Ex Vstrom now searching... Prijavi odgovor kao problematičan Nakon ciscenja i podmazivanja lanca, pokusao da zamenim sijalicu pozicije, i sa ovim lopatama od ruku nekako uspem da se zaglavim, ne okrenem do kraja dzek sa sijalicom i krenem da cupam, kad ono upade sijalica u far Rezultat, sat i po vremena boljeg upoznavanja motora (kompletno rastavljen prednji deo, skinut far).Sijalica na kraju izvucena sa malim nastavkom i magnetom na vrhu.Nekako mi bilo drago kad sam sve sklopio a nista viska mi nije ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17226 Napisano Jun 16, 2019 Integrisan, 5083 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Namestio svetlo. Spoiler 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...