Darko Mihajlovic 8550 Napisano Ponedeljak u 06:42 Ne silazi, 2365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Nole Bg je napisao: A pa valjda će i to izbaciti jednog dana Ali , stitnik zmigavca Od cega ce tacno da zastiti ovo Ili , kada ? U slucaju pada ? 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6115 Napisano Ponedeljak u 06:53 Drug član, 2820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj sto ima Gs nego sto ima i 206, to nisi primetio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1041 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Danas, u servisu CF Moto Guevara, tamo daleko u Vrčinu, zameniše mi ipak neki senzor temperature (ili nešto što je zvučalo slično tome ). Nadam se da sam posle dva odlaska, prošle i ove nedelje, rešila paljenje lampice za servis i uključivanje ventilatora nakon par sekundi nakon kontakta. Danas je radila sasvim ok, sutra je ganjam ceo dan pa ćemo videti. Pored toga, Džoli je dobila i Carpuride, gazdarica nabudžila tamo gde su mogle žice da se provuku da sve nakačim na usb punjač što i nije rešenje kada pada kiša pa svakako slede ozbiljniji radovi. Dobila sam dozvolu od čoveka zaduženog u servisu za garanciju da iskoristim dva šrafa koja nose malu plastičnu zaštitu originalne table (verovatno su tu zašrafljeni i migavci) za montažu nekog normalnijeg nosača pa će valjda i carpuride iza/ispred vizira a iznad table kad izaberem nešto na Temu-u. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3935 Napisano pre 22 sati Drug član, 1954 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, u servisu CF Moto Guevara, tamo daleko u Vrčinu, zameniše mi ipak neki senzor temperature (ili nešto što je zvučalo slično tome ). Nadam se da sam posle dva odlaska, prošle i ove nedelje, rešila paljenje lampice za servis i uključivanje ventilatora nakon par sekundi nakon kontakta. Danas je radila sasvim ok, sutra je ganjam ceo dan pa ćemo videti. Pored toga, Džoli je dobila i Carpuride, gazdarica nabudžila tamo gde su mogle žice da se provuku da sve nakačim na usb punjač što i nije rešenje kada pada kiša pa svakako slede ozbiljniji radovi. Dobila sam dozvolu od čoveka zaduženog u servisu za garanciju da iskoristim dva šrafa koja nose malu plastičnu zaštitu originalne table (verovatno su tu zašrafljeni i migavci) za montažu nekog normalnijeg nosača pa će valjda i carpuride iza/ispred vizira a iznad table kad izaberem nešto na Temu-u. Transformers DžoliSent from my SM-S911B using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peppermint 1041 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Beograd, Voždovac Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK Prijavi odgovor kao problematičan Šta drugo da kažem nego - vrišti F dijagnoza i kad pogledaš Džoli ali i kad sretneš gazdaricu (uzmite u obzir da se mučena Džoli tu ništa ne pita ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 14183 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 3139 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Možeš ladno film da gledaš, koliki je monitor ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6115 Napisano pre 20 sati Drug član, 2820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan I ma i ja tako nesto al nisam resio struju, bas je veliki da stoji svaki dan, bice mi za put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...