Jump to content

Moto Zajednica

Sta ste danas uradili na svom motociklu??

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Danas, u servisu CF Moto Guevara, tamo daleko u Vrčinu, zameniše mi ipak neki senzor temperature (ili nešto što je zvučalo slično      tome 🤔). Nadam se da sam posle dva odlaska, prošle i ove nedelje, rešila paljenje lampice za servis i uključivanje ventilatora nakon par sekundi nakon kontakta. Danas je radila sasvim ok, sutra je ganjam ceo dan pa ćemo videti.

Pored toga, Džoli je dobila i Carpuride, gazdarica nabudžila tamo gde su mogle žice da se provuku da sve nakačim na usb punjač što i nije rešenje kada pada kiša pa svakako slede ozbiljniji radovi. Dobila sam dozvolu od čoveka zaduženog u servisu za garanciju da iskoristim dva šrafa koja nose malu plastičnu zaštitu originalne table (verovatno su tu zašrafljeni i migavci) za montažu nekog normalnijeg nosača pa će valjda i carpuride iza/ispred vizira a iznad table kad izaberem nešto na Temu-u.

Carpuride2025.thumb.jpg.f56aa424eb93f3670205b82e151d5bc1.jpg

• Sviđa mi se 4

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1954 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3
Danas, u servisu CF Moto Guevara, tamo daleko u Vrčinu, zameniše mi ipak neki senzor temperature (ili nešto što je zvučalo slično      tome ). Nadam se da sam posle dva odlaska, prošle i ove nedelje, rešila paljenje lampice za servis i uključivanje ventilatora nakon par sekundi nakon kontakta. Danas je radila sasvim ok, sutra je ganjam ceo dan pa ćemo videti.

Pored toga, Džoli je dobila i Carpuride, gazdarica nabudžila tamo gde su mogle žice da se provuku da sve nakačim na usb punjač što i nije rešenje kada pada kiša pa svakako slede ozbiljniji radovi. Dobila sam dozvolu od čoveka zaduženog u servisu za garanciju da iskoristim dva šrafa koja nose malu plastičnu zaštitu originalne table (verovatno su tu zašrafljeni i migavci) za montažu nekog normalnijeg nosača pa će valjda i carpuride iza/ispred vizira a iznad table kad izaberem nešto na Temu-u.

Carpuride2025.thumb.jpg.f56aa424eb93f3670205b82e151d5bc1.jpg
Transformers Džoli

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Svrati ponekad, 197 postova
  • Motocikl: ex Honda Pantheon 150, CFMoto 300NK

Šta drugo da kažem nego - vrišti F dijagnoza i kad pogledaš Džoli ali i kad sretneš gazdaricu (uzmite u obzir da se mučena Džoli tu ništa ne pita )

• Haha 1

• Ne silazi, 3139 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Možeš ladno film da gledaš, koliki je monitor !   :)

• Podržavam 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja