Nightrider Z 621 Napisano Četvrtak u 07:45 (promenjeno) Zainteresovan, 517 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Ovo ne nalazim ni na jednoj listi ... Nadjoh ovaj za kawu , al kazem , nema gtr na listi . Nosač Tanklock torbe Kappa Kawasaki Versys 1000 (12-14) BF04K | Moto Bike Shop MOTOBIKESHOP.RS Specijalni nosač tank torbe za motor sa Tanklock sistemom. Ako imas isti rezervoar kao zzr 1400, a mislim da imas, ide ti BF04K, ja imam taj. Jeftin je, oko 1500 dinara koliko se secam Edit: to sto sam napisao je kappina oznaka. Givijeva je BF04. Isti drzac je u pitanju. Promenio Četvrtak u 07:51 član Nightrider Z 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9091 Napisano Četvrtak u 09:53 Drug član, 1887 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Dare, imaš u Barelu Oxford od 4 litre: Oxford Tank torba Q4s brzo kačenje - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Kvalitetna tank torba sa sistemom brzog kačenja/skidanja, idealna za svakodnevne aktivnosti. Ovako... Oxford adapter za tank torbu Kawasaki - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Prsten (adapter) za čep rezervoara, omogućava kačenje tank torbi sa sistemom brzog kačenja. Napravljen... Ja imam sličnu ali na magnete, ono novčanik, pasoš, maramice, mobilni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano Četvrtak u 11:08 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DraganNS je napisao: Oxford adapter za tank torbu Kawasaki - Barel Motoshop YAMAHABAREL.COM Prsten (adapter) za čep rezervoara, omogućava kačenje tank torbi sa sistemom brzog kačenja. Napravljen... Za ovo pricam . Nema mog modela motora na spisku... A ne znaju jel odgovara... A i ja bih nekako vise rekao da ide onaj bf04k ... a nisu isti .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9091 Napisano Četvrtak u 11:39 Drug član, 1887 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic ja mislim da ima samo ga vode kao ZG1400... Ovo je tvoj motor, ako se ne varam: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano Četvrtak u 12:04 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, DraganNS je napisao: @Darko Mihajlovic ja mislim da ima samo ga vode kao ZG1400... Ovo je tvoj motor, ako se ne varam: Ne ne znam za to... Godiste ih jebucka... Moj je 2017 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano pre 18 sati Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 10. 2025. at 8:45, Nightrider Z je napisao: Ako imas isti rezervoar kao zzr 1400, a mislim da imas, ide ti BF04K, ja imam taj. Jeftin je, oko 1500 dinara koliko se secam Edit: to sto sam napisao je kappina oznaka. Givijeva je BF04. Isti drzac je u pitanju. Nadjoh BF04k , al nece biti da je taj ! [/url ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9091 Napisano pre 17 sati Drug član, 1887 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ako je Givi u pitanju onda ako neko zna da li postoji ring + torba za tvoj motor to je @Baniša. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano pre 17 sati Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, DraganNS je napisao: Ako je Givi u pitanju onda ako neko zna da li postoji ring + torba za tvoj motor to je @Baniša. Verovatno se uklapa ovaj sto si ti okacio iz barela , bar po slici deluje. I mislim da sam nasao i shad prsten.. Samo je fora sto shad ima odvratne torbice , a i ova oxford je "debela"... Torbicu jurim sto tanju , bukvalno , novcanik, tel i kljucevi + navigacija mi je nisko pa mi odgovaraju "tanje" torbice ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 621 Napisano pre 17 sati Zainteresovan, 517 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Nadjoh BF04k , al nece biti da je taj ! [/url ] To sto si ti poslao nije BF04K nego ovo na slici. I bice da je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano pre 16 sati Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Nightrider Z je napisao: To sto si ti poslao nije BF04K nego ovo na slici. Pa ja sam onu sliku skinuo sa KP , lik je tako oglasio pod tom sifrom , i postavio tu sliku . Kaze, proverio u katalogu Gde si ti iskopao ovu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 621 Napisano pre 16 sati Zainteresovan, 517 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Pa ja sam onu sliku skinuo sa KP , lik je tako oglasio pod tom sifrom , i postavio tu sliku . Kaze, proverio u katalogu Gde si ti iskopao ovu ? U prodavnici evo bio sam do garaze da ti uslikam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano pre 16 sati (promenjeno) Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Nightrider Z je napisao: U prodavnici evo bio sam do garaze da ti uslikam Ziv bio ! Svaka ti dala i na vreme dobila !! Sad znam sta da jurim PS : @Nightrider Z , svi koji prodaju na KP imaju onaj sto sam okacio , identicnu sliku , i svi odgovaraju da je to sa zvanicnog kappinog sajta.. kad im posaljem tvoju sliku i kazem sta mi treba - nemaju. A njihovi oglasi su bf04k Promenio pre 15 sati član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1651 Napisano pre 15 sati prisutan, 1253 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio na poklon SW Motech Evo torbu, sad se lomim da nađem prsten da odgovara, pošto nisu za TRKa niti pravili prsten , ali sve mi se čini da paše za "Kawasaki tip 2" pet rupa , koji izgleda ima u FC MOTO u DE. Ako kupim i ne paše propucat ću se!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21966 Napisano pre 15 sati (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Umesto da trljam neku mladu snajku, ja trljam babu... Purol pasta, krpa i udri, Vax on, Vax off... Prva ruka: Old vs Young... Promenio pre 14 sati član BokyBoy 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8883 Napisano pre 15 sati Drug član, 3247 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan GILFača 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8357 Napisano pre 13 sati Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gde su nesporazumi sve vreme... Dve slike , ista sifra...svako svoje brani kao lud ! [/url ] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 621 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 517 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ima milion tipova, a mrzi ih da stavljaju isto toliko slika. Ovo iznad koliko vidim je uputstvo za montazu i tu nema greske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2108 Napisano pre 11 sati Drug član, 1580 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dobio na poklon SW Motech Evo torbu, sad se lomim da nađem prsten da odgovara, pošto nisu za TRKa niti pravili prsten , ali sve mi se čini da paše za "Kawasaki tip 2" pet rupa , koji izgleda ima u FC MOTO u DE. Ako kupim i ne paše propucat ću se!!!! Burnout koji uvozi TRK-a je zastupnik i za SW Motech. Verujem da znaju koji prsten odgovara i da mogu da ga nabave tj. možda ga imaju na stanju, ako nemaju može da se poruči.A cene su im skroz ok, ništa skuplje mego preko granice.Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...