kockica55 363 Napisano Octobar 1 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da te zovem ,nego sam se i ja samo zapljunuo tamo i krenuo ka Obrenovcu da vidim da li mi klinac slusa babu i dedu.. Brdo planova sam imao ali sam kasno ustao . Mada je dan bio idealan za voznju tako da ne zalim Savrsena subota bila I lepih skoro 300 km ,Evo jos nisam ponistio dnevnu kilometrazu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 9091 Napisano Octobar 8 Drug član, 1887 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Stavio proširenje ćopave, sa AE: 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2874 Napisano Octobar 9 Drug član, 1260 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Kad ofarbas copavu dacu ti plusic 1 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 151 Napisano Octobar 15 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjen akumulator, filter vazduha, namazani nutevi na kardanu, zamenjeno ulje u diferencijalu i menjaču. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21112 Napisano Octobar 17 (promenjeno) Integrisan, 6535 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Octobar 17 član Motorcyclist 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 26164 Napisano Octobar 17 Integrisan, 10661 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1543 Napisano Octobar 17 Drug član, 1262 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Videh na fejsu. Baš je lepo sedište. Nadam se isto tako i udobno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13606 Napisano Octobar 17 Ne silazi, 3078 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ovo držao u regalu... Šala, izgleda fantastično !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2120 Napisano Octobar 17 Drug član, 1322 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto ne pise Honda izvini @Motorcyclist bilo jace od mene. Lepo je, ima i gel? Nadam se da ce ti motor sada biti po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21112 Napisano Octobar 17 Integrisan, 6535 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, Zarkela said: Steta sto ne pise Honda izvini @Motorcyclist bilo jace od mene. Lepo je, ima i gel? Nadam se da ce ti motor sada biti po meri. Mislim da je rekao da radi sa memori penom sada. Sta god da je, samo da bude bar malo bolje, jedno sat vremena voznje pa pauza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2120 Napisano Octobar 18 Drug član, 1322 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bice sigurno. Meni je na banditu bio to isto problem sa fabrickim sedistwm. Od kad sam ga preradio druga prica. Za Versysa cu vrv kod Stiv dizajn. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21112 Napisano Octobar 20 Integrisan, 6535 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 19226 Napisano Octobar 20 Ne silazi, 1317 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel tvoj "specifični problem" nestao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21112 Napisano Octobar 20 Integrisan, 6535 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Due said: Jel tvoj "specifični problem" nestao? To cemo tek da vidimo. Za sada na prvu, bolje lezi uz oklope i rezervoar nego fabricko, cvrsce. Sedenje je malo vise. Ne osetim na prvu da me zuljaju butine, i ne sedim u sedistu nego vise na. Videcemo, sve me strah probati A i seksi izgleda nema sta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pashutin 183 Napisano Octobar 20 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Sombor Motocikl: KTM 1290 SA S Prijavi odgovor kao problematičan Juče mali servis napolju, i onda uveče i jutros lagano na miru rasklapanje i ugradnja Carpuride W712D, usput krenuo da proveravam šrafove pošto sam zatekao nekoliko labavih i detaljno čišćenje i spremanje za put od 2500km za koji dan Sent from my SM-S928B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 21112 Napisano Octobar 20 Integrisan, 6535 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Due Definitivno poboljsanje. Prodjirao sam se nekih 30km sa pauzama za slikanje itd. po dobrom i ekstremno losem putu pa cak i zemljanom. Istant se bolje sedi, ne zuljaju butine i sedi se ravnije. Ipak necu brzati sa zakljuckom dok se ne vozim malo dalje. Obukao sam se danas kao da je minus jedva sam zakopcao pantalone, stezalo me sa svih strana i kada sam ustao tek tek malo trnjenje koje je odmah prestalo. Definitvno poboljsanje. Posto je i malo vise sedenje, mislim da su i kolena manje savijena. E sad jos da resim misteriju GSR-a o kojoj sam pisao na forumu ali je proslo nezapazeno Znaci prvo paljenje, ubrizgavanje radi perfekt, hladan, vruc, vozi dok ne ispraznis rezervoar, perfektno reaguje na davanje i oduzimanje gasa. Kao karburatori ono nema cimanja, on-off sto je slucaj sa dosta danasnjih motora sa EURO 5. Jesam li stao negde na brzinu, ugasio, upalio, kao da je ucitao neku novu mapu. Sad odjednom na niskim i pri manjim brzinama na oduzimanje ima taj ON-OFF rad. Znaci na mikrometar oduzimanja gasa on mu oduzme gorivo, tacno cujes promenu zvuka. (vazi pri manjim brzinama, broju obrtaja). Sta je to, zasto, od cega poceti, nemam pojma. O tome sam citao i na testovima pre nego sto cu kupiti tako da nije nesto sto nisam bio upoznat. Takodje neko se na netu zali neko kaze kod mene nije... Preko kolege sam dobio br. od Joce Profimoto, reko ajde coveku da pustim poruku da opisem problem, mozda nesto kaze pa se dogovorimo za sledecu godinu, al dobio sam seen na poruku ali dobro ne zameram coveku. Mozda sam to opisao da je covek mislio sta bre ovaj ludak prica. Ne vozim gradsku voznju pa me ne pogadja mnogo iskreno, ali da vozim bogme zivce bi mi kidalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8356 Napisano Octobar 20 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je onaj sto je izjavio ovde da mu kofer bode oci ?! Jel ti bode sad oci , ubodem ti komsinicu bas ? 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8356 Napisano Octobar 20 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Namešćeno 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1607 Napisano Octobar 20 Drug član, 392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je ovo, kakav ti ovo kofer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8356 Napisano Octobar 20 (promenjeno) Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, mickeyZ je napisao: Sta ti je ovo, kakav ti ovo kofer? Pa kofer je konkretno givi v47 , to je kofer koji kawa ugradjuje , samo ga brendira sa strane , pa umesti v47 pise kawasaki , evo , kao kod ovog burazera negde preko... A ako ti na sliku cudno deluje , samo sam prislonio poklopac na gornjim slikama , da vidim kako ce da lici, dok sam dolazio kuci . Donja slika je montiran poklopac Promenio Octobar 20 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2167 Napisano Octobar 20 Drug član, 417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pih, ja bih uradio i ovo da piše Kawasaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8356 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Luka9905 je napisao: Pih, ja bih uradio i ovo da piše Kawasaki Cek, jesi pomislio da nemam fabricka "kawasaki" slova ? Nemo' se vredjamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 2167 Napisano Octobar 21 Drug član, 417 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Darko Mihajlovic Mislio sam na onaj deo v47, mora' ga odradiš da bude Kawasaki, to je onda prava priča Šala naravno. Super je to što se slažu boje, fin detalj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 8356 Napisano Octobar 21 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Luka9905 je napisao: @Darko Mihajlovic Mislio sam na onaj deo v47, mora' ga odradiš da bude Kawasaki, to je onda prava priča Šala naravno. Super je to što se slažu boje, fin detalj Na taj taj...na taj sam i mislio. Salim se. Mislim, ne salim se , stvarno imam slova kawasaki , kupljena kod culeta iz neke odstete , 9000 din placena .. ali necu radim ovo sivo na koferu... Ne mogu da ga skinem, inace bih uradio. Prolazi nazad kroz sarke , a sarke bez da se razbusi druga strana plastike , ne mozes da izvuces osigurac...ali bas je dojajano ispalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 21965 Napisano Octobar 21 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2763 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Nisam na svome nista al sam uradio servis na jednoj super baki... 90.000 a sapuce kao devojcica... Sad ide na jedan dobar detajling Kako je ovo dobro voziti, kao 123-ka Mercedes...e, to su bili pravi motori... Promenio Octobar 21 član BokyBoy 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...