bajker71 12830 Napisano Jul 1 Drug član, 1737 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam Bridgestone bt 016, bt 023, bt 020,T 30 EVO i sve su bile odlične i ulivale su sigurnost u vožnji. Sa Bridgestone-om nema greške! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, bajker71 je napisao: Vozio sam Bridgestone bt 016, bt 023, bt 020,T 30 EVO i sve su bile odlične i ulivale su sigurnost u vožnji. Sa Bridgestone-om nema greške! Cak i ako su sve to turing gume, odlicne su, S varijanta su tek prica za sebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 9173 Napisano Jul 1 Ne silazi, 2348 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Toooooo lutko.Pozdrav za @BokyBoy....moram da priznam,da baš lepo izgleda crni lančanik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 4 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 7. 2025. at 14:19, BokyBoy je napisao: Samo za mog velikog prijatelja @Žaksi Metnuo zlatno lanče i naravno crn lancanik 14 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 8556 Napisano Jul 4 Drug član, 3212 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Dizelašu jedan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jul 4 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš, Mišo, ja bi ovo turio oko vrata ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 124 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 119 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simeun dobio "gepek"....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Blaza je napisao: Da znaš, Mišo, ja bi ovo turio oko vrata ! Samo nemoj sa njim u vodu... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 5 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Prekjuče, juce danas, mali servis, prednje pločice, ulje u kocnicama, antifriz, dobar glanc. Definitivno treba sve raditi sam i kad je nov i mali servis, ne svidja mi se ulje posle 8k km. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, RankoBg87 je napisao: Prekjuče, juce danas, mali servis, prednje pločice, ulje u kocnicama, antifriz, dobar glanc. Definitivno treba sve raditi sam i kad je nov i mali servis, ne svidja mi se ulje posle 8k km. Sto ti se ne svidja ulje, previse crno ili previse cisto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 5 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, BokyBoy je napisao: Sto ti se ne svidja ulje, previse crno ili previse cisto? Crno, retko, malo ko na dnu mutno. Sad mnogoooo lepse radi i mirnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Crno, retko, malo ko na dnu mutno. Sad mnogoooo lepse radi i mirnije. Pa tako i treba, znaci da su ulje i ispiraci u njemu odradili posao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3360 Napisano Jul 5 (promenjeno) Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Rebrendovao ga...: i usput uradio pregled, popravku i servis. Promenio Jul 5 član PremieRacing 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3528 Napisano Jul 5 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5714 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Premako ih da mogu drva cijepati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5519 Napisano Jul 5 Drug član, 1208 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Odradio registraciju. Sve cakum pakum. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinisa-Sabac 120 Napisano Jul 5 U prolazu, 74 postova Lokacija: Šabac Motocikl: KTM SMC690R 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio prosirenu gumenu saltalicu jer sta...jer nemam vise nista da radim na njemu...Fak! Sad bih mogao malo da se i vozim, a? 3 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djjova 6 Napisano Jul 6 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan On 4. 7. 2025. at 12:33, BokyBoy je napisao: Metnuo zlatno lanče i naravno crn lancanik Ne mažeš valjda tovatnom lanče? Ja sam tako nadrljao, posavetovao me "prijatelj" pa sam bio i ja i motor zamazan ceo. Sad koristim neki sprej jeftin je a i mali pa se lako nosi. Kupio sam ga ovde Podmazivač lanca - Chain Lube 200ml WWW.TOMITREBA.RS Podmazivač lanca je potpuno sintetička bela mast za podmazivanje visoko opterećenih lanaca i lanaca koji se brzo kreću na trkačkim, uličnim i ostalim motociklima. Visoka... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, djjova je napisao: Ne mažeš valjda tovatnom lanče? Ja sam tako nadrljao, posavetovao me "prijatelj" pa sam bio i ja i motor zamazan ceo. Sad koristim neki sprej jeftin je a i mali pa se lako nosi. Kupio sam ga ovde Podmazivač lanca - Chain Lube 200ml WWW.TOMITREBA.RS Podmazivač lanca je potpuno sintetička bela mast za podmazivanje visoko opterećenih lanaca i lanaca koji se brzo kreću na trkačkim, uličnim i ostalim motociklima. Visoka... Ma kakvi, to smo zamazali malo rukama dok smo montirali spojku... zavrsio sam ja sa sprejevima za mazanje lanca, imam Skota... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 11361 Napisano Jul 6 Drug član, 2104 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Boki, jel ti hakovan profil ili... ? 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 6 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, ProMaster je napisao: Boki, jel ti hakovan profil ili... ? ...ostarilo se jbg, postao sam hipster pod stare dane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jul 7 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 7. 2025. at 9:36, RankoBg87 je napisao: Cime cistis ove klipice ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jul 7 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Cime cistis ove klipice ? Mnogo sam uporan Nov motor, jos je sve novo, bilo jedino masno i prasnjavo, krpa i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoHonda 13 Napisano Jul 7 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio akumulator. Umesto lose Varte stavio Baner. Videcemo kako ce se ponasati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 632 Napisano Jul 11 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Zamena guma, prednjih pločica, podmazivanje kardana i promena ulja u diferencijalu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...