Blaza 11529 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Žaksi je napisao: @Blaza ne zameri,ali taj mi lančanik deluje ,,šiljkasto". Šalim se, Žare, sve savete prihvatam ! Možda se ovako bolje vidi. Svaki savet je dobrodošao . Inače, prazan hod je bio skoro 60 mm, a trebalo bi 25mm. Zategnuo, evo crta: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1435 Napisano Mart 13 Zainteresovan, 363 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A da pitam, jel ta bavaria nagriza ringove? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, samo unutrašnje organe ! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8728 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2246 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza izvinjavam se,loš ugao slikanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18914 Napisano Mart 13 Vozim motor, nisam BAJKER, 2536 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Blaza je napisao: Šalim se, Žare, sve savete prihvatam ! Možda se ovako bolje vidi. Svaki savet je dobrodošao . Inače, prazan hod je bio skoro 60 mm, a trebalo bi 25mm. Zategnuo, evo crta: Super je taj lancanik, operi to dobro petrolejom i natrpaj spreja i gas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci ! Nemam (trenutno) petrolej, već sam potrošio i drugu bocu Lindinog chain cleaner-a. A lanac ću namackati menjačkim uljem. Znam, umazaće felnu...i sad sam je čistio, opraću je opet. Dok ne nabavim prave stvari, bolje i ovo nego "na suvo"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11283 Napisano Mart 13 Drug član, 1607 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan WD 40 je isto dobar za pranje lanca... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan I njega sam potrošio... Vreme je za nabavku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6264 Napisano Mart 13 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Овај твој ланчаник је потрошен преко 50% тако да, у зависности од твог начина вожње (цимања) може да издржи још једно 10К мах. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3040 Napisano Mart 14 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Овај твој ланчаник је потрошен преко 50% тако да, у зависности од твог начина вожње (цимања) може да издржи још једно 10К мах. Taman do leta :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13805 Napisano Mart 14 Ne silazi, 7635 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Arakis said: Овај твој ланчаник је потрошен преко 50% тако да, у зависности од твог начина вожње (цимања) може да издржи још једно 10К мах. Ma kakvih 10K, to se menja tek kad lanac počne da preskače preko lančanika. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 14 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ha, imam od Kawe, rezervni. "Meni rekli da može da se nabudži" E, ako su ti rekli...znate već ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18914 Napisano Mart 16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2536 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Lepte*ebo sta je ovo, motor mi narandzaste boje, jakna, kaciga... a o autu necu ni da govorim. Ribam ga sat vremena, ne mogu da skinem ovo sa njega Cime li su nas prskali juce za vreme protesta...kisa iz Afrike moj k.... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1392 Napisano Mart 16 prisutan, 1174 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Saharski pijesak!!! I kod nas isto sranje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18623 Napisano Mart 16 Integrisan, 5570 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je vetrovito ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 17 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy U subotu uveče, na povratku iz grada, svratim do perionice. Ujutro šlog !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4973 Napisano Mart 17 Drug član, 1554 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Blaza said: @BokyBoy U subotu uveče, na povratku iz grada, svratim do perionice. Ujutro šlog !!! Nemojte da vas zavara @Blaza juce sam bio na kafi i da vidim vozila (honda/audi) sve u garazi, ima garazu za 6 vozila hahahah 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 17 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Audi u garaži, Zafirom smo išli u grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8647 Napisano Mart 17 Solo Rider, 3253 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, BokyBoy je napisao: Lepte*ebo sta je ovo, motor mi narandzaste boje, jakna, kaciga... a o autu necu ni da govorim. Ribam ga sat vremena, ne mogu da skinem ovo sa njega Cime li su nas prskali juce za vreme protesta...kisa iz Afrike moj k.... To je čuveni "Orange".....zalihe iz Vijetnama.....najebali ste svi...kao svi iz "Baker team".... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1944 Napisano Mart 19 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan On 3/13/2025 at 9:03 PM, Blaza said: Hvala momci ! Nemam (trenutno) petrolej, već sam potrošio i drugu bocu Lindinog chain cleaner-a. A lanac ću namackati menjačkim uljem. Znam, umazaće felnu...i sad sam je čistio, opraću je opet. Dok ne nabavim prave stvari, bolje i ovo nego "na suvo"... ima li gde da de uzme taj Lindin chain cleaner? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 19 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO to mi ostalo od prošle godine. Nema stalno u Lidlu, pojavi se s vremena na vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11529 Napisano Mart 19 Ne silazi, 2667 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Malo me kopkalo, kakav li je filter vazduha. Skinuo sa neta neki "owners manual" za moj model, nađem gde stoji, i skinem; leva plastika 1 šraf, zatim 3 šrafa sa poklopca filtera vazduha, i evo ga: Duvao kompresorom spolja, unutra, okolo, air box. Više je meni spalo peruti sa glave, nego ovde prašine... Meni ovo deluje o.k. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23464 Napisano Mart 19 Integrisan, 9897 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To ti je Blazo trajni/perivi filter u BMC izvedbi. Pere se sudomilom i toplom vodom, osusi dobro i naprska uljem (mogu da ti slikam bocu koji ja koristim ako zelis). Bez masnoce filtracija mu je bas losa i nije ni konstruisan da suv "radi", a bas mi deluje da nije zamascen nikada. (Inace, od 8-10000din kostaju) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18914 Napisano Mart 19 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2536 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, N.F.S. je napisao: To ti je Blazo trajni/perivi filter u BMC izvedbi. Pere se sudomilom i toplom vodom, osusi dobro i naprska uljem (mogu da ti slikam bocu koji ja koristim ako zelis). Bez masnoce filtracija mu je bas losa i nije ni konstruisan da suv "radi", a bas mi deluje da nije zamascen nikada. (Inace, od 8-10000din kostaju) Jesi siguran za Sudomil druze, ja svoj (filter) perem Akrom i mlazom vode od unutra ka spolja, dobro osusim na suncu i posle ga natopim WD-om i tako svaki drugi servis motora kada radim, eno ga samo riče...(ko Sloter Niče) P.S. @Blaza sa njim imas pet konja vise Promenio Mart 19 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23464 Napisano Mart 19 Integrisan, 9897 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa tvojom tehnikom Boki u vecini sem u delu gde WD koristis, svakako bolje nego suv filter ali ta "mrs" brzo nestane. Mannol ima ultra jeftini sprej za filtere (200/300din), licno koristim motul koji je oko 1000din ali ga ima za jedno 20x nauljivanja. Perem tako sto ga (Filter! ) potopim u rastvor ferija i tople vode, malo muljam u krug, ostavim par min da se odmasti pa isperem/osusim. Naprskam spolja lepo, pustim da materijal upije i namestam. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...