RankoBg87 2859 Napisano Nedelja u 14:50 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, gebee&co je napisao: @RankoBg87 jel ti ovo Road 6 na motoru.Kako si zadovoljan gumama? 5, s obzirom da sam imao fabricki plasticne ovo je za mene druga dimenzija, vozi se lepo, lako se obara, prati put, nisam imao problema ovih 4k km, zadovoljn sam. Kad je asfalt klizav tu nema gume koja ce da drzi. Treba da uradim jedan klip gde se bas vidi kako se motor otkacio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7869 Napisano Nedelja u 15:03 Drug član, 823 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Ovaj? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2859 Napisano Nedelja u 15:18 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, the_doctor je napisao: @RankoBg87 Ovaj? Ne, voznja u Bosni, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1310 Napisano Nedelja u 19:31 Drug član, 857 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ti stoji NC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16964 Napisano Ponedeljak u 14:08 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Probudio ga, proverio pritisak u gumama, ubio na brzaka 50-tak km, dosuo sveze gorivo...parkirao. Spreman za Dedamrazijadu... It's alive!!! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 388 Napisano pre 18 sati U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas malo provozao, da se osvezi akumulator malo, a zatim promenio lezajeve u prednjem tocku. Sutra zamena tecnosti u kocnicama i kvacilu 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6045 Napisano pre 17 sati Drug član, 4144 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Redovito ulazim u garažu i pratim stanje baterija na mojim motorima i po potrebi uštekam punjač.Usput im malo tepam i mazim ih.Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1634 Napisano pre 13 sati Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ovo na R-u nije bas vidljivo, ali nekako makar malo kad je vec sredjujemo i skinuli oklope 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12716 Napisano pre 11 sati Ne silazi, 7368 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Svi polirate grane samo ja ne. Još ja imam samo dve cevi. Moraću i ja u garažu da trljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8137 Napisano pre 11 sati Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Svi polirate grane samo ja ne. Još ja imam samo dve cevi. Moraću i ja u garažu da trljam. To radimo iz dosade 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10504 Napisano pre 4 sati Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kod mog su fabrički crno farbane grane pa nema potrebe za poliranjem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9959 Napisano pre 4 sati Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 2137 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Al mu ga je bata Voja dao po sjaju... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22063 Napisano pre 4 sati Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Milina za videti! Svaki deo... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22063 Napisano pre 2 sati Integrisan, 9511 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj je stigao sa cistim granama ali fabricki u mat-u, dobile zlatnu boju u voznji! Necu polirati, ovako mi se svidja 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8137 Napisano pre 1 sat Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, gebee&co je napisao: Al mu ga je bata Voja dao po sjaju... Bacio izazov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...