wragg 1071 Napisano Maj 7, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ljudi, ja sam to pokusao sam. Kad je dosao kolega, rjesili sve za minutu. Dobra je masina, samo treba udvoje raditi. @bobangsxr, i ja sam pogledao svaki moguci video i od Rabaconde i od ovih masina. Nevjerovatno koliko to lako izgleda na videu Uglavnom, ide to i sa ovom masinom, samo ne treba sam. Cisto sumnjam da bi i sa Rabacondom bilo puno bolje sa ovom gumom. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 7, 2024 (promenjeno) Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa u principu može jedan sam ali mora mašina da se fiksira da ne mrda… da se utipla u pod ili tako nešto… gledao sam neki video kako jedan sa pravljenom mašinom radi ali je ozbiljno napravljena, poluga je preko metar i stoji na postolju koje je utiplovano u pod Pronašao video Promenio Maj 7, 2024 član bobangsxr 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1071 Napisano Maj 7, 2024 Zainteresovan, 529 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, samo vidis kolika je kod mene garaza. Nemam mjesta ja da ju fiksiram. Al moze i ovako. Ima uvijek tko pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1362 Napisano Maj 7, 2024 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno… na kraju je najbitnije da posao bude odradjen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Maj 10, 2024 (promenjeno) Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Oprah ga... i skinuh glupave katadioptere: Promenio Maj 10, 2024 član PremieRacing 10 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Maj 10, 2024 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Buell čoveče....to nisam vid'o...ne pamtim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1889 Napisano Maj 10, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Šta je dovraga ovo, ima li gde tema da pitam kako je za delove, kolko troši i znaju li ameri da naprave motor ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Maj 10, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neki izrod, da ne kažem rod HD-a delovi - tu i tamo s' obzirom da je kompanija o'šla u stečaj pre 10-15god, troši puno, rezervoar mali, ameri da naprave nešto - sumnjam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1889 Napisano Maj 10, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, PremieRacing je napisao: Ovo je neki izrod, da ne kažem rod HD-a delovi - tu i tamo s' obzirom da je kompanija o'šla u stečaj pre 10-15god, troši puno, rezervoar mali, ameri da naprave nešto - sumnjam... Ali izgleda fenomenalno, oduševljen sam. Mada ne znam koliko je to kompliment kad ga udeli čovek kome je BMW lep... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4436 Napisano Maj 10, 2024 Nemanja Stojanović, 1466 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prodao ga 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano Maj 10, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, PremieRacing je napisao: Ovo je neki izrod, da ne kažem rod HD-a delovi - tu i tamo s' obzirom da je kompanija o'šla u stečaj pre 10-15god, troši puno, rezervoar mali, ameri da naprave nešto - sumnjam... Meni je Buel smehotres, pocevši od prednjeg diska, preko kajša pa sve do HD agregata u alu ramu... kako bre to koči, kako se vozi, jedno je sigurno, ima torki kao kamion... daj malo nam prenesi iskustva, nisam nikada imao prilike da ga provozam... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10452 Napisano Maj 10, 2024 Ne silazi, 2369 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Najveći prečnik diska koji sam video na motoru... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15213 Napisano Maj 10, 2024 moto merkat °°, 4952 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @PremieRacing da se neko posle pijanstva probudi kod tebe u garazi mislio bi da je pio sa Spock-om 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Maj 10, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan E, al' stvarno, iako zvuči tupavo, ja sam samo kupio ono što mi se jako sviđa od prvog trenutka kad sam ga ugledao... sad što je to kompletna budalaština, jbg - niko nije savršen 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1889 Napisano Maj 10, 2024 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: daj malo nam prenesi iskustva, nisam nikada imao prilike da ga provozam... Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano Maj 10, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, ironhorse je napisao: Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! Oće mo is ku stva! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Maj 10, 2024 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan "...dildo from masters of sex" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10771 Napisano Maj 12, 2024 (promenjeno) Drug član, 1551 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče smo kolega @gebee&co i ja majstorisali oko Bandita. Motor je već četvrtu sezonu kod mene a da mu praktično ništa nisam radio osim lickanja, redovnih zamena ulja, filtera, zamene pločica, kočione tečnosti... Od početka, Bandit je uvek, hladan ili vruć, palio na zub, maksimalno je pouzdan i generalno sam jako zadovoljan. Ono što mi je bilo indikativno je da se potrošnja goriva kretala oko 6l, +- 0,5l. Svećice su bile čađave (osim na drugom cilindru) i dim iz auspuha je bio prisutan kada ga brže poteram. Došlo je vreme za kontrolu zazora ventila, da se pogleda lanac bregaste, servisiraju karburatori i zamene svećice. Kako se ventili rade "na 'ladno" opcija je postojala da već u petak dođem kod bata Žareta u Jagodinu, noćim kod njega i sutradan navalimo na posao. Obzirom na nestabilno vreme i da ne komplikujemo previše, Žare je poneo šta mu treba od alata i kolima došao kod mene. Doneo je sve, od kompresora do aparata za varenje i brusilice! Pokazao je kakav je drug i ja mu se i ovom prilikom javno zahvaljujem. Prvo je naštelovao ventile, uglavnom su bili ok ili u gornjim granicama tolerancije. Posle toga smo zamenili svećice. Umesto standardnih Denso U 27 ETR, montirali smo iridijumske Denso IU 27A. Lanac bregastih je kao nov. Zatim smo prešli na karburatore. Bili su prilično čisti, zahvaljujući čistom i naknadno zaštićenom rezervoaru i dodatnom "Frad" filteru za gorivo. Karburatori su oprani raznim klinerima, razređivačem i produvani komprimovanim vazduhom. Zamenili smo iglice na šiberima, glavne dizne (92), iglice na plovcima i naštelovali nivo goriva u svakom karbu. Osim u drugom po redu, kod koga je bio dobar, na svim ostalim je nivo bio viši za oko 1 mm. Na drugom cilindru je i svećica bila bela... Sve smo pažljivo sklopili i prekontrolisali pa je došla na red i sinhronizacija karburatora. Žao mi što sve to nisam i uslikao pošto sam više bio usresređen na posao i da se nađem glavnom majstoru pri ruci. Probali smo Bandita malo po kraju, već je bilo predveče a Žare je žurio na neku proslavu. Lepo radi, ne dimi na višim obrtajima... Nadam se da smo napravili dobar posao, vreme će pokazati. Promenio Maj 12, 2024 član bajker71 27 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8435 Napisano Maj 12, 2024 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bata Vojo na lepim rečima.Tu sam,ako mogu da pomognem,koliko znam i umem. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobaNP 68 Napisano Maj 12, 2024 U prolazu, 40 postova Lokacija: Nova Pazova Motocikl: Aprilia SXR 50 '23 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Maj 12, 2024 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan posto top zavrsih i grmi duboko,prelepo,ali prejako,na red dosao db killer. naravno,srbin ne kupuje,srbin pravi probao more klasicnih sa cevkom otvorenom spreda,zatvorenom, uze rupe sire,vise njih,manje,duza cevka kraca....deblja tanja....uvek dobijem da se zvuk utisa ali se pokvari,ode u vise frekvencije,i nekako pljuckav zvuk.... skapiram,ako sam u pravu,da to cini cevka,sta bi drugo jelte hehehe probam preforirani lim ali celim precnikom izlaza,ne da smanjujem cevkom. ja prezadovoljan. sada je tisi ali se ne pokvari, ostane isti ton 90 posto. precnikom rupa regulise se jacina zvuka. poceo sam sa perf limom sa fi 3mm,malko je bilo tise nego sto zelim i malo je killer oobarao obrtaje na leru kad se stavi. ne mnogo,za dlaku. necu to razbusio na fi 3,5mm i sad je odlicno. eto ako se neko zeza da pravi i cevka mu kvari zvuk moze da proba ovako. kapiram da je sada dublji zvuk jer se deo zvuka odbije od perf. lima i vrati se nazad pa se potire sa zvukom koji dolazi.nema promene preseka koja stvara onaj pljuckav zvuk kroz cev. slike : 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano Maj 14, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Uradio kod Baneta Serbduck-a tank pad, dve diskretne, male, nalepnice ABS na prednjem blatobranu (fabricke spale od puskiranja) i dva mala, diskretna Kawasaki bedza sa H2, jednan od 30mm za rep i jednam od 50mm za masku, cisto da malo razbijem monotoniju i to je to, nista vise se ne lepi na njega... Uzivo izgleda odlicno, uklopilo se taman kako treba Promenio Maj 14, 2024 član BokyBoy 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8435 Napisano Maj 14, 2024 Ne silazi, 2187 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: nista vise se ne lepi na njega... A ovamo kao,ne mogu od ženski da se odbranim. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10653 Napisano Maj 14, 2024 Hronični Motociklopata, 7390 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu istine, jer nekako me taj veliki tank pad podseća na korset 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17969 Napisano Maj 14, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2449 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Disko Nindža je napisao: Ima tu istine, jer nekako me taj veliki tank pad podseća na korset ...na korset neke pozamasne gospodje iz Giletovih postova... a sta ces, veliki rezervoar, veliki tank pad, onaj standardni izgleda smesno...kao kad krenes u napad na pomenutu gospodju mačem od 15-cm... Promenio Maj 14, 2024 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...