BaneVuk58 7893 Napisano Octobar 18, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Mislis po Šlusu... Dobro de, ajde ne kukaj, doteraj to jedan dan od ponedeljka, da ti to sredim... Ako ubaciš i onu sa istetoviranom butkicom možda tema za novi biznis ..."Sredjivanje motora sa hepi end-om" 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16489 Napisano Octobar 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Ako ubaciš i onu sa istetoviranom butkicom možda tema za novi biznis ..."Sredjivanje motora sa hepi end-om" ...ne voli poljoprivredne masine...samo zelene zmajeve... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7893 Napisano Octobar 18, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: ...ne voli poljoprivredne masine...samo zelene zmajeve... Voli. ne volim.....al' 50€ je 50€ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16489 Napisano Octobar 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BaneVuk58 je napisao: Voli. ne volim.....al' 50€ je 50€ ...maaaalo je kume... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5561 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, m.milivojevic je napisao: Apsolutno se slazem i divim kolegama… Ja, jednostavno ne stizem… A sto se tice osnovnog odrzavanja… 2x menjao ulje ove god, filtere… Gume svake sezone… Sve iz originala, ukljucujuci ulje. Bum tras, original. Odrzavanje na max, a estetika… E tu sam los… Pali, radi, ide… Sve po JUS-u… Sent from my iPhone using Tapatalk Кад дођеш у УЕ оставиш га код мене на пар сати да га вратимо у фабричко стање. Имаћеш мало делова вишка, ал Боже мој, битно је да се сија. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: ...ne voli poljoprivredne masine...samo zelene zmajeve... nije osetila torki 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16489 Napisano Octobar 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, m.milivojevic je napisao: nije osetila torki kaze, pale je obrtaji a ne torki... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan vala jes', od torkija moze da spadne a u obrtajima je drzi centripetalna sila heheh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16489 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, m.milivojevic je napisao: vala jes', od torkija moze da spadne a u obrtajima je drzi centripetalna sila heheh Jes' vala...a jos i voli vrisku...u obrtajima mislim... Promenio Octobar 18, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: Кад дођеш у УЕ оставиш га код мене на пар сати да га вратимо у фабричко стање. Имаћеш мало делова вишка, ал Боже мој, битно је да се сија. znam jednog takvog. sve sto nije fabrika -> skidaj nosac za telefon (nije fabrika) -> skidaj Svaki motor mu je u perfektnom stanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Octobar 18, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, m.milivojevic said: 2x Sever Italije 1x Jug Italije Rumunija Mne Albanija Nesto po Srbiji… 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ma kakvi Strale... sve su to low cost varijante... 4-5 dana... evo @ProMaster i ja smo za dolomite najvise potrosili na benzin. prenociste i klopa nesto malo skuplje nego u okruzenju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8499 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, m.milivojevic je napisao: ma kakvi Strale... sve su to low cost varijante... 4-5 dana... evo @ProMaster i ja smo za dolomite najvise potrosili na benzin. prenociste i klopa nesto malo skuplje nego u okruzenju. Ne mešaj mene sa bogatunima.... Još se oporavljam od onih 180e za noć u Meranu... Dete mi jede pola Smokija dnevno od tad, morali da mu smanjimo dozu... Promenio Octobar 18, 2023 član ProMaster 4 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ko nam kriv kad slusamo Jeku... lepa banja, lepo mesto lepo ovo lepo ono... prc... dosli tamo, hotela nema. zato iduce godine, samo onaj njen kraj. corvara i ne mrdam odatle . al' dobili smo po flasu vina, sta se zalis... dobra berba, probah sinoc Promenio Octobar 18, 2023 član m.milivojevic 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8499 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Tišina bre, rekao sam ženi da sam ga kupio samo za nju... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano Octobar 18, 2023 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Moram vam reći, nije mi bilo svejedno kad sam morao da secnem crevo 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan To crveno ulje ti je za letnje temperature, skoro da nece da kaplje ispod 20 stepeni. Pazi samo da se ne zeznes da ga odvrnes, a skoci temp u toku dana i usere ti zadnju gumu. Ja prosli vikend umalo da se slupam zbog toga. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano Octobar 18, 2023 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Kavke hvala, nisam imao pojma! To je stiglo uz njega, pa sam to i sipao. Nagađam da je plavo za zimu onda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Octobar 18, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je plavo za hladnije, ali ima sad i za sve sezone da se kupi. Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Octobar 18, 2023 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao novi levi kombinovani prekidač. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2324 Napisano Octobar 18, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, m.milivojevic said: ma kakvi Strale... sve su to low cost varijante... 4-5 dana... evo @ProMaster i ja smo za dolomite najvise potrosili na benzin. prenociste i klopa nesto malo skuplje nego u okruzenju. Ja sam to vise rekao zbog vremena za voznju zbog nas "sirotinje" koji imamo malo vremena Mada sto kaze Miroljub, kolko si bogat se meri kolko slobodnog vremena imas. Promenio Octobar 18, 2023 član lestra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1921 Napisano Octobar 18, 2023 Drug član, 1123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan A ‘bem li ga…Ja sam u prethodnoj firmi imao 28 dana odmora + 2 dodatna + jos neka dva.Sad, od maja sam u novoj, imam 25 + 2 po nekom drugom osnovu, te koristimSent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4040 Napisano Octobar 20, 2023 Nemanja Stojanović, 1376 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/18/2023 at 2:36 PM, Skittles said: Kada mi stoji da je pipak za dopunu okrenut ovako, iz njega curi. Okrenuo sam ga na stranu, da je tu gde na fotografiji piše vSystem, i ne curi iz pipka više. Ali sada nemam pojma dal curi iz škorpiona dole. Elem, danas sam pored toga, uz veliku pomoć @RankoBg87 instalirao Denali SoundBomb. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Octobar 20, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zna, danas sam ga mazao 3 puta ! Mislim na lanac... Jbga, 675 km danas, prskao sam sprej kad god se setim... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8054 Napisano Octobar 21, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza preteruješ. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...