bajker71 9701 Napisano Avgust 27, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Blaza je napisao: Gledam ovu fotku Banetove Yamahe, muški natovarena. I sav teret na zadnji točak. Sreća pa je Bane lagane fizičke konstitucije pa se pretovar kompenzuje. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7894 Napisano Avgust 27, 2023 Solo Rider, 3104 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza @bajker71 Moram da priznam da preterujem. Stalno mislim da nešto ne zaboram.. više zbog drugih nego zbog sebe. To je sad rešeno tako što sam rekao....ko šta zaboravi....baš me zabole, neću da teglim k'o magarac . Jbg. grozan sam čovek po stare dane. Inače motor hoće da prevagne nazad ali menjao sam joj "koske" tako na centralnom štenderu zadnji je jedno 5 mm od zemlje pa se ne primeti . 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16490 Napisano Septembar 1, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nov, nov, nov... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 1, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jel to onaj plastficirani ,lančanik,kako se pokazao,da li puca farba i da li trpi famin i brejk kliner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Septembar 1, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Данас заменио уље у мотору, источио liqui moly 10-40 након 3500км и вратио исту градацију истог произвођача. Појео ми 600мл. Иначе купио сам још један мотор, Zx9r 97. Од 2014 није паљен и вожен стојао у гаражи. Њему сам данас источио бензин, можете видети на слици како изгледа... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16490 Napisano Septembar 2, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, aca-ks je napisao: Иначе купио сам још један мотор, Zx9r 97. Од 2014 није паљен и вожен стојао у гаражи. Nemoj da ga palis, odvrni svećice i sipaj malo ulja ili petroleja u cilindre I zavrti ga polako par puta ručno, naravno novo ulje i antifriz kao i kočioni tecnost, očisti čašice na karburatorima. Daj slike neke i piši sta se dešava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 837 Napisano Septembar 2, 2023 Zainteresovan, 295 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, BokyBoy je napisao: Nemoj da ga palis, odvrni svećice i sipaj malo ulja ili petroleja u cilindre I zavrti ga polako par puta ručno, naravno novo ulje i antifriz kao i kočioni tecnost, očisti čašice na karburatorima. Daj slike neke i piši sta se dešava. Заменио сам акумулатор и пробао само да га заверглам на тастер али није хтео, јави се струја на табли али ништа. Убацили смо га у 6брз и у пола метра пробали да видимо да ли није заковао али све је у реду. Хвала на саветима али чекам са радовима из разлога што је другар изгубио саобраћајну, а и не сећа се на кога се води да ли на њега или на оца, ако је на њега он тек долази за Ускрс овде па ће то бити проблем да се узме дупликат у супу (ваљда то тако иде) Мотор је другар увезао 2008 и за то време до 2014 прешао 1000км можда, 2014 полиција га зауставља у селу он није знао да му је истекла рега и скидају му табле и од тада се није возио иначе је био у топ стању. Ручица гаса заглавила разрадили смо је, саух исто, предња кочница пропада... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, aca-ks je napisao: Данас заменио уље у мотору, источио liqui moly 10-40 након 3500км и вратио исту градацију истог произвођача. Појео ми 600мл. Иначе купио сам још један мотор, Zx9r 97. Од 2014 није паљен и вожен стојао у гаражи. Њему сам данас источио бензин, можете видети на слици како изгледа... Ovo je Shell original. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Elem,u zadnje vreme,pri prvom paljenju,znao je da zazvecka u prvih pola minuta i posle je nestajalo.Ušao crv u glavu,i samo to čujem.Epilog poručim delove i u rasturanje. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas, porovukao lanac,naštelovao ventile,izmenjao dihtume.Sutra nastavak i finiširanje. 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8055 Napisano Septembar 2, 2023 Ne silazi, 2120 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Inače,sve ovo sam hteo da odradim preko zime,al kad pundravci uđu,sam sebe ne mogu da trpim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Septembar 2, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kad si tu, skini spaner i vidi koliko je izasao, napravi kljucic kojim ces ga blokirati u trenutnoj poziciji. Po njemu ces videti stanje lanca i klizaca. Pre vracanja ga zavijes i energicnim pokretom blokirac izvadis, da se samonaspanuje, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1352 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1137 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Septembar 5, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Stavlja se nova sajla kvačila. Bilo je blizu... haha... IMG 20230905 133603 — Postimages POSTIMG.CC 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Septembar 5, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Isao na ABM kurs bezbedne voznje, od svih motora, instruktor sede da pokazuje na ovaj moj! Te noge gore, te dole, jaooooo... Evo perem sada 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Septembar 5, 2023 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bane je je napisao: Stavlja se nova sajla kvačila. Bilo je blizu... haha... IMG 20230905 133603 — Postimages POSTIMG.CC Ovo je baš bilo, "u zadnji čas"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3470 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. pa sto si u baru parkirao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Septembar 5, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma to sam prao dok jos covek sedi! Salim se naravno 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21804 Napisano Septembar 5, 2023 Integrisan, 9467 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Integra je stajala, nema kvacilo, vozio sam tudje motore (evo i moju bivsu ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Ovo je baš bilo, "u zadnji čas"... Ne "za dlaku" nego "na dlaku"! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16490 Napisano Septembar 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ubio zadnje plocice za 4000 km, bile Brembo polu sinter, sad idu TRW Sinter HH. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9701 Napisano Septembar 5, 2023 Drug član, 1467 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa organskim Kyoto zadnjim pločicama sam prešao 10KKm i kao nove su, a dosta u vožnji koristim zadnju kočnicu. Škripe kao tramvaj da vozim... 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Septembar 5, 2023 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam na mom Banditu stavio Kyoto organske, nešto malčice su škripale, prešao s njima 4-5000km nisu se nešto mnogo potrošile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16490 Napisano Septembar 5, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2323 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ove Brembo su bile dosta mekane, rekoh da sacuvam disk a i lepo se doziraju i necujne su, zato su i izdrzale tako malo, posle se mislim a za koji k... I cuvam disk, nov je 100e. Ove TRW grizu, ujedaju i blokiraju, bice malo privikavanja na njih, imam ih napred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Septembar 5, 2023 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I bolje tako, divlja je to sprava, traži divljačke kočnice da oči ispadaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...