maza1 1302 Napisano Januar 7, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon nekoliko dana posla oko provere zazora ventila, danas finiširano, zatvoren motor - sutra vožnja malo po Fruškaću. Kad je već bio rasturen, odrađeno par sitnica: zatačkana sitnica koja me nervirala, saznao sam da ova Candy Red ide u 3 sloja; očišćene izduvne grane, zamenjen filter vazduha, zamenjen antifriz, proveren pritisak pumpe za gorivo... Sve se nadam jednoj dobroj turi za sledeću godinu, pa da bude spreman u svakom momentu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se,lanac,lančanici su tu,ulje,filteri poručeni,ležajevi vrata u putu a danas stigao pomoćni alat.Pertlujemo za sve pare. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Januar 9, 2023 (promenjeno) čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.ne čitaj dalje, za tebe je uznemirujući sadržaj! Oprao motor prvi put od kako sam ga pre malo više od godinu dana kupio, nekako mi interesantno bilo da bude prljav, za adv klasu pristaje (ne računam pranje koje su odradili pri prvom servisu u septembru). Promenio Januar 9, 2023 član Nimmin 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Januar 9, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Xaxaxaxa... Da se provozas na leto do mene, ima u inat da ga voskiram dok odmoris od puta (Ozbiljno izvoli) Nego, nikakvu notifikaciju nemam kada me taguje neko, ako slucajno vidim/naletim, nisam nista od postavki menjao, ni na kompu niti na telefonu. Cak mi stoji pored nicka ono precrtano oko, nevidljivi mod... Ni to ukljucio nisam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. pa tebe napali hakleri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Januar 9, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Turili me na mere kako se to popularno kaze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 9, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Paljevina gledao taj Uniorov set,ali mi je mnogo lova za jedno do dva sastavljanja.Ako neki pin strada,imam mogućnost da to odradim. Promenio Januar 9, 2023 član gebee&co 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 9, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mašinac po struci,tako da sam radio i sa krš alatom ali i sa profi alatom.Tako da mi sve poznato. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13839 Napisano Januar 10, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina zasto si kupovao +3 zuba nazad mogao si -1 napred i skoro isti efekat plus ne bi toliko "skratio lanac" a i prednji lancanik jeftiniji od zadnjeg. Promenio Januar 10, 2023 član dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Januar 10, 2023 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Paljevina je napisao: Inače @N.F.S., dok sam pratio forum iz senki, poslušao sam te i probao nešto. Jesi li cuo moju hondu Bane? Prc, nisi ni mogao, sam" suska Dok nisam ugradio pistavac zmigavaca iskakali su mi pesaci pred tocak... Elem, i meni se svidja taj aditiv, sipao vec drugi put. P.S. Promeni server gde slike kacis, ne se vide. A sto se tice alata za lanac, evo bas mi je neki dan vracen (pozajmljen ispravan). Nije upotrebljavan kako treba, na slici je pin za "raspertlavanje" inace. Mora se prvo na lancu obrusiti link, pa se veliki sraf dovede do samog lanca, umetne se odgovarajuci izbijac sa oprugom i zateze. Veliki sraf sluzi kao vodjica i nema mogucnosti krivljenja, ovo je ocigledno umetnuto bez opruge, izbaceno skroz i majmunskim rezonom zatezano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13839 Napisano Januar 10, 2023 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Paljevina je napisao: E, nisam kupovao, dobio sam besplatno A inače kažu neki mudraci po nekim tamo stranim forumima da je sve to sviranje k***u, bio baš neki lik koji je isprobao sve moguće šeme tih +1, -1, +3, -3 itd itd baš na mom motoru i kaže da mu je em povećao potrošnju, em nije neka bitna razlika, em brljavi kilometar sat, u suštini ja sam izveo zaključak da se ne isplati, zato sam i sam uzeo ove nove po fabrici da budu, osim što je zadnji lančanik opet malo drugačiji, za jedan zub, umesto 39, 40, ali to samo zbog toga što me je mrzelo da čekam 5 dana da stigne. Nije to sviranje nego ima jos faktora. Ti skratis prenos recimo -1 +2 ali stavis umesto 190/55 zadnje gume 200/65 i vratis skoro na isti prenos po obrtajima. Imas ovde sve pa mozes da se igras Gearing Commander - Motorcycle Speed and Drive Train Calculator v7 WWW.GEARINGCOMMANDER.COM Motorcycle speed and sprocket calculator with bike database for gearing, sprockets, tires and chains of over 1750 bikes. Request yours to be added as well. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 10, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Paljevina je napisao: Nisam ni primetio, ja čovek kačio direktno sa Google photos. Može direkt sa google photo, al ima par koraka. Ideš na "share", tj deli, pa napraviš link. Sad, ili taj link kopiraš ovde, ili otvoriš ga ti, pa otvoriš sliku u tom albumu (jer iz nekog razloga gphoto napravi album samo sa 1 slikom), kad se otvori, desni klik i kopiraj url do slike. Ako treba još neka pomoć, cimaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13839 Napisano Januar 10, 2023 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina za svakodnevnu upotrebu jeste sviranje, na stazi nije jer koliko sam video vozio si jedan Navak pa da ti plasticno priblizim, recimo da onu dugacku desnu vozis drugom ali ti je motor na 9-10.000 obrtaja. Neprijatno je jer svaki milimetar na gasu cima ceo motor. Skratis prenos i vozis trecom i mnogo lakse ides kroz krivinu a na izlasku ima snage da potegne. U sustini prenos i menjas samo da bi imao ispucavanja iz krvine i nista drugo ili ako si dokon kao indijanci u USA onda produzis prenos pa odes na pravac od 20 km da naguras top speed 330 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13839 Napisano Januar 10, 2023 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mogao u Srbiji od malena biti guran u to kada nije bilo Ne znam koliko imas godina ali reci cu ti da ja sa pola veka samo stazu vozim ulica me ne zanima uopste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13839 Napisano Januar 10, 2023 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nismo ako ne gresim ja sam tada bio na Slovakia ringu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 10, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: Jesi li cuo moju hondu Bane? Prc, nisi ni mogao, sam" suska Dok nisam ugradio pistavac zmigavaca iskakali su mi pesaci pred tocak... Elem, i meni se svidja taj aditiv, sipao vec drugi put. P.S. Promeni server gde slike kacis, ne se vide. A sto se tice alata za lanac, evo bas mi je neki dan vracen (pozajmljen ispravan). Nije upotrebljavan kako treba, na slici je pin za "raspertlavanje" inace. Mora se prvo na lancu obrusiti link, pa se veliki sraf dovede do samog lanca, umetne se odgovarajuci izbijac sa oprugom i zateze. Veliki sraf sluzi kao vodjica i nema mogucnosti krivljenja, ovo je ocigledno umetnuto bez opruge, izbaceno skroz i majmunskim rezonom zatezano. E,iz tog razloga sam uzeo ovaj set za lanac.Daleko od toga da ne znam da radi sa alatom,bilo kojim,ali se uvek nešto desi.Kako da vratim čoveku sjebano.I ne znam kako je taj tebi mogao tako da vrati.Posle mu opet pozajmi alat.Ni čekić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Skraćen sulundar za 10 cm, izolacija u njemu pojačana i sabijena, sad ide plastifikacija u mat crno, posle se vraćaju hrom šelne sa hrom nitnama i hrom znak Remus... izgledaće i grmece do jaja... Posle toga, ide igranje sa ovim... Promenio Januar 11, 2023 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pazi s tim sprejem da te posle ne jebendišu na tehničkom, ili možda znaš koliko % zatamjenja na faru je dozvoljeno? Promenio Januar 11, 2023 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Januar 11, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, Disko Nindža je napisao: Pazi s tim sprejem da te posle ne jebendišu na tehničkom, ili možda znaš koliko % zatamjenja na faru je dozvoljeno? Mislim da nije dozvoljeno na faru, za stopke kazu da je sprej dozvoljen jer je transparentan, tj sertifikovan bas za tu namenu, toniras zatamljenost brojem premaza, jednom je skroz ok, dvaput tamnije a triput bas tamno crno, skida se lako krpom natopljenom uljanim razredjivacem, ne oštećuje plastiku, radio sam vec sa njim one marsovske migavce i stop na zzr-u 1100 i bilo je do jaja. Jos mi je na 12-ici sve led, nema obične sijalice nigde pa sija extra jako. Svakako neću previše tamno, samo da ubijem crvenilo stop svetla malo i da spreda farovi izgledaju malo "opasnije" Skinuo sam foliju sa stopa, uvek se malo zaroza na nekom kraju pa me nervira, a i lepše je sprejem, izgleda fabricki. Promenio Januar 11, 2023 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: toniras zatamljenost brojem premaza, jednom je skroz ok, dvaput tamnije a triput bas tamno crno, skida se lako krpom natopljenom uljanim razredjivacem, ne oštećuje plastiku, Ako ideš preko narandžaste plastike migavca, jel' dovoljan jedan premaz da bude onako, kao zadimljeno? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Januar 11, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn dovoljno je i treba biti pazljiv jer kada se sprica lako procuri + kada se osusi bude zeru tamnije pa se lako pretera. Da bi bilo postojano valja preci vodenom smirglom 1000, onda nema sanse da se negde oljuska jer je plasika glatka pa da bolje "uhvati". 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ne umanjuje vidljivost migavca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Januar 11, 2023 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ne umanjuje uopste, za razliku od folije recimo. Mogu sutra uslikati jer imam original + dve nijanse zatamnjenja, i najtamniji (gde sam greskom preterao) su dobro uocljivi. Samo me podseti ako te zanima da slikam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Januar 11, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BokyBoy je napisao: Skraćen sulundar za 10 cm, izolacija u njemu pojačana i sabijena, sad ide plastifikacija u mat crno, posle se vraćaju hrom šelne sa hrom nitnama i hrom znak Remus... izgledaće i grmece do jaja... Radi se punom parom, uradjena plastifikacija, čekaju se prohrom nitne, da se zanituju šelne, montaža logo-a i gotov top... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3611 Napisano Januar 11, 2023 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Može, hvala ti. Nije taj sprej skup,bap da probam, pa ako mi se ne svidi, lako se briše uljanim, što reče Boky. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...