*zeka* 1209 Napisano pre 2 sati Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1386 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem BMW K1600GT 2011. godište, 1649ccm / 160KS, trenutno na oko 96.000 km. Motor je kod mene nekoliko godina i mogu da kažem da je stvarno korektan i pouzdan za putovanja. U pitanju je full touring mašina sa šest cilindara, kardanskim prenosom i dosta fabričke opreme: navigacija radio + USB grejanje ručica i sedišta električni Puig vizir + original vizir modovi vožnje modovi vešanja sva tri originalna kofera Alarm Dva oroginal ključa sa daljincima Servisni ključ ..... Motor je potpuno fabrički, ništa nije budženo niti prepravljano. Gume su dobre, potrošni materijal korektan, a kupac dobija ulje i filter spremne za servis pred sezonu. Od održavanja sam skoro radio: ulje u kardanu proveru kardana zamenjeno ulje u diferencijalu Motor nije havarisan niti oštećen, domaće table, sve radi kako treba i može odmah na put. Ko poznaje K1600GT zna o kakvoj se mašini radi. Registracija je istekla pre dva meseca i ne planiram da je obnavljam jer iz ličnih razloga neću voziti naredni period. Zamene me ne zanimaju, cena je fiksna i iznozi 7.890,00 € Kontakt: 063/836-1252 Viber / WhatsApp dostupni. Ako nekog zanima nešto dodatno, pišite ili zovite. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...