Gordak985 2461 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2022. at 4:47, Borkosan je napisao: Kupio kod Alije jastuk za sediste pa napravio probnu voznju. Prvi utisci su dobri, nakon dva sata sedenja bez bolova i zuljanja, nema vise ni klizanja prema napred. Jedino se sedi vise za oko 2 cm i trake za vezivanje su mogle biti crne ali ok. Može link? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pokupio motor od Sebe! Posle svratio do majstora da mi zameni kočionu tečnost, što je trebalo uraditi odmah po kupovini, ali uvek nešto... Da je bilo krajnje vreme malo je reći, boja konjaka govori 1000 reči. Slutim da je u pitanju prva ugradnja Zamolio majstora da mi proveri lanac jer sam slutio da je pretegnut. Bio je. Mnogo. Ali ćutim i slušam. I hvala majstoru na odvojenom vremenu iako sam mu svratio manje više nenajavljen. Sledeća stanica, menjanje auspuha, još se premišljam ali sve sluti da će pasti vožnja do Ade, pre svega jer ne vidim neko pametnije rešenje. Promenio Jun 13, 2022 član Gordak985 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Jun 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa ER-5 je što mu je komplet izduvni sistem iz jednog dela, pa moraš da ga se sečeš da bi promenio top, pa se posle fabrički top preradi da bi mogao da se vrati zbog tehničkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Problem sa ER-5 je što mu je komplet izduvni sistem iz jednog dela, pa moraš da ga se sečeš da bi promenio top, pa se posle fabrički top preradi da bi mogao da se vrati zbog tehničkogNije problem, Race ada da nastavak i šelnu koji ide u cevku auspuha gde je odsečen, a drugi deo u nov auspuh i stegneš sa priloženom šelnom. Kad ga prodaješ skineš šelnu, umetnu cevku, auspuh i zavariš oridjidji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 512 Napisano Jun 13, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 468 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam sastavio rezervne kočnice, za zamenu starih koe imam na motoru. Rastavljeno, očišćeno, ofarbano, zamenuto što treba, nove sinter pločice.Sutra zamena crnih, za zlatne. Pa ondak jovo-nanovo sa skinutim starim. Promenio Jun 14, 2022 član icecool slike nakon montaze 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Disko Nindža je napisao: Problem sa ER-5 je što mu je komplet izduvni sistem iz jednog dela, pa moraš da ga se sečeš da bi promenio top, pa se posle fabrički top preradi da bi mogao da se vrati zbog tehničkog Upravo, zato Ada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 13, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, stilgar je napisao: Pre 8 sati, Disko Nindža je napisao: Problem sa ER-5 je što mu je komplet izduvni sistem iz jednog dela, pa moraš da ga se sečeš da bi promenio top, pa se posle fabrički top preradi da bi mogao da se vrati zbog tehničkog Nije problem, Race ada da nastavak i šelnu koji ide u cevku auspuha gde je odsečen, a drugi deo u nov auspuh i stegneš sa priloženom šelnom. Kad ga prodaješ skineš šelnu, umetnu cevku, auspuh i zavariš oridjidji. RACE Ada koliko znam više ne radi, samo Dragon. Neka me neko ispravi ako grešim i da odmah kontakt Robertov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Jun 13, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Može link?Evo€ 6,43 22% Off | Motorcycle Seat Cushion Motorbike Air Pad for Comfortable Traveling Pressure Relief Sport Touring Moto Air Seat Cushion Cover Motorrad Sitzkissen Motorrad Air Pad für Komfortable Reisen Druck Relief Sport Touring Moto Luft Sitzkissen Abdeckung| | - AliExpress A.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 14, 2022 (promenjeno) Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 13.6.2022. at 20:51, Gordak985 je napisao: RACE Ada koliko znam više ne radi, samo Dragon. Neka me neko ispravi ako grešim i da odmah kontakt Robertov Kad vec odes u Adu proveri Robert ne radi, al sin mozda radi, a mozda imaju gotov. Meni je slao postom. Za registraciju skines ovaj auspuh, a adapter (pola adaptera ide u stari auspuh pola u ovu cevku od robertovog, al opusteno ide i u staru cevku sa loncem, malo zaseces kraj cevi 1 cm da bi selna stegla) iskoristis da vratis stari auspuh i stegnes selnom. Nemam bolju sliku al vidi se dole kod spoja sraf sa donje strane je selna. evo kako je cucno na er5. Promenio Jun 15, 2022 član stilgar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Jun 18, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas ali juce. Legao rolbar, i produzetak prednjeg blatobrana. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Jun 20, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja i filteraПослато са POCO F2 Pro помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.6.2022. at 18:56, stilgar je napisao: Kad vec odes u Adu proveri Robert ne radi, al sin mozda radi, a mozda imaju gotov. Meni je slao postom. Za registraciju skines ovaj auspuh, a adapter (pola adaptera ide u stari auspuh pola u ovu cevku od robertovog, al opusteno ide i u staru cevku sa loncem, malo zaseces kraj cevi 1 cm da bi selna stegla) iskoristis da vratis stari auspuh i stegnes selnom. Nemam bolju sliku al vidi se dole kod spoja sraf sa donje strane je selna. evo kako je cucno na er5. Da nemaš slučajno neki audio-video zapis? :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Jun 22, 2022 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan On 2.6.2022. at 6:25, Marko05 je napisao: Прва слика првог поста, ево и линка. SIJALICA ZA AUTO LED H4 SET 2KOM 0110224 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - LED Sijalice, H4 - 20W, 2000lm - Kvalitetan tajvanski CSP čip - Radni vek: do 30000 sati Нешов "проналазак". Ја презадовољан. За мање пара није могло боље. Da li hladnjak mora biti van fara da bi ohladio sijalicu, ili moze biti i unutar fara? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 22, 2022 (promenjeno) Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, steefanv je napisao: Da li hladnjak mora biti van fara da bi ohladio sijalicu, ili moze biti i unutar fara? Колико сам упућен мора бити ван, некако ми логично. Јавиће се ваљда неко компетентнији. Можда @N.F.S. може помоћи. Promenio Jun 22, 2022 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je zatvoren, tj unutar fara, jako brzo će da zagreje okolni prostor i eto problema. Nema mi to smisla. Mislim da mora biti napolju da bi se adekvatno hladio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sokoćalo, 17.700... I tako, ko da vozim nešto ozbiljno Makar je prošlo bez štucanja, sem što sam morao da skidam LED sijalicu pozicije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ljudi moji zar nije očigledno da je taj "hladnjak" aluminijumski predviđen da bude van fara? Stakleni deo sijalice, do tog metalnog šešira, je u faru a sve ostalo je van. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Apropo sijalica, farova i hladnjaka, logično je da bi za sijalicu bilo idealno kad bi taj hladnjak bio izložen strujanju vazduha, ili makar značajno većoj zapremini istog. S druge strane, treba da bude zaštićeno od elemenata. Tako da ono, kompromis? Čekamo @N.F.S.da se javi. I ja planiram da zaLEDim far, sad kad je prošla registracija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VelikaBeba 493 Napisano Jun 22, 2022 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Bački Jarak Motocikl: Suzuki GSX 750 inazuma Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Gordak985 je napisao: Apropo sijalica, farova i hladnjaka, logično je da bi za sijalicu bilo idealno kad bi taj hladnjak bio izložen strujanju vazduha, ili makar značajno većoj zapremini istog. S druge strane, treba da bude zaštićeno od elemenata. Tako da ono, kompromis? Čekamo @N.F.S.da se javi. I ja planiram da zaLEDim far, sad kad je prošla registracija. Trebalo bi da u hladnjaku postoji ventilator koji odvodi topao vazduh sa tela hladnjaka. Tako da je obavezno da hladnjak bude van fara. Bar je kod mene tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Jun 22, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Gordak985 je napisao: I ja planiram da zaLEDim far, sad kad je prošla registracija Ti bese hteo da otvaras temu o izvorima svetlosti itd ? Taman da razmotrimo l.e.d. + far sa reljefnim staklom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A imam i H4 kseone u rezervi, napravim prezentaciju za društvo :-) Jesam ja sam rekao ali vremena da se nahvata teško. A valjalo bi. Hvala što si me isprozivao za nerad, treba me poterati :-)Danas mi na tehničkom rekli da ne mogu da prođem sa LED pozicijom, što verujem da je zbog razlike u boji svetla. Ostala još od bivšeg vlasnika, zaboravio sam na nju. Srećom rezerva bila pod sedištem. E sad, pitao sam da li bi prošlo da sve imam LED, rekli mi ne, pitam a zašto kad u pravilniku ne piše ništa protiv toga na šta sam dobio odgovor "zato što ne bi mogli da izmerimo" nakon čega su oterali motor na kanal i nismo više pričali. To mi uopšte nije jasno i možda bi neko mogao to da mi pojasni.Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14465 Napisano Jun 22, 2022 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Evo mogu probati objasniti, npr za led poziciju nisu u pravu jer pravilnik kaze samo da izvor svetla mora biti bele boje (po tom ispada da samo led i moze). Za kratko postoji propis o duzini, intezitetu i obliku snopa sto led ne moze da zadovolji, gledano preko regloskopa. Tacnije ne moze ni jedan far da zadovolji ako se odstupilo od sijalice koja je za isti propisana (svaki far nosi oznaku koje sijalice koristi, da li je plasticni, stakleni, usmerenost asimetricnog snopa ...) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bdada je napisao: Evo mogu probati objasniti, npr za led poziciju nisu u pravu jer pravilnik kaze samo da izvor svetla mora biti bele boje (po tom ispada da samo led i moze). Za kratko postoji propis o duzini, intezitetu i obliku snopa sto led ne moze da zadovolji, gledano preko regloskopa. Tacnije ne moze ni jedan far da zadovolji ako se odstupilo od sijalice koja je za isti propisana (svaki far nosi oznaku koje sijalice koristi, da li je plasticni, stakleni, usmerenost asimetricnog snopa ...) Hvala. Lepo objašnjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Jun 23, 2022 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan On 20.6.2022. at 23:01, Gordak985 je napisao: Da nemaš slučajno neki audio-video zapis? :-) nemam na zalost, sa db kilerom je bio malo bucniji od orginala, ali bez je bio kako treba, ne preglasan al lepo je brundao i lepo su me culi ostali ucesnici u saobracaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Jun 23, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li hladnjak mora biti van fara da bi ohladio sijalicu, ili moze biti i unutar fara? ВанSent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...